Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לרשום כלום.

פשוט תחפש אותה בחיפוש "Insomnia"

אם זה לא מוצא אז תוסיף סורס CYDIA.HACKULO.US.

אתה לא באמת צריך אותו, זה בשביל לעדכן את רשימת הסורסים.

אם אתה באמת רוצה להמשיך להשתמש בו אני מעוד ממליץ לך להתקין קשוחה לא מקורית של אפל.

תקרא פה :)

לגבי המוטורולה אתה צריך את זה לכפתורים של הווליום.

ואת זה למיקרופון.

לגבי המקרופון שווה לבדוק בפנים את המגעים של הלוחית, זה לא נדיר שהם מתבלים טיפה וצריך לנקות + לעקם אותם טיפה.

בשביל לפרק מוטורולה מיילסטון דרוש מברג T5.

אודי A4

דימה.

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי בעיה לשלם לך אם אתה מוכן לתקן לי אותו.

אני אזמין את החלקים כמובן.

שוב פעם,תודה.

ומה נותן הווידוור פריימוור הזה לאייפון דור 2 שלי?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

פיצ'רים של IOS6, תאימות גרסה לתוכנות שדורשות IOS4(לא לכולם כמובן), מולטי טסקינג, מצלמת וידאו, שירות ענן ועוד מלא.

בכללי הוא יעבוד כפליים מהר יותר.

בקצרה הגרסה הזו עדיפה בהרבה.

6Zz2XgKkiGA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אודי A4

דימה.

פורסם
שלום אסף ומלומדי האייפון,

במסגרת פרמוט מחשב ומעבר לWIN7 התקנתי מחדש איטטונס ויש לי מס' שאלות:

1. לגבי אנשי הקשר והיומנים: כברירת מחדל הם מגובים בענן. איך אני מסנכרן אותם מול אאוטלוק כמו מקודם וגם בענן? אם אי אפשר איך אני עושה זאת מול האאוטלוק בלבד?

2. איך עובדים עם הענן? הוא רוצה שאפתח מייל מיוחד בשבילו? מה זה אומר?

בן.

מישהו?

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

איפון 3GS מסך נשבר.

איפה קונים?

איפה מחליפים?

כמה בערך עולה?

באזור המרכז.

הבעיה היא רק המסך הסדוק. הטלפון עובד.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

היי חברים. קניתי מסך כדי להחליף לבד לאיי פון 4 שלי.

אבל יש לי בעיה... שני ברגים לא נפתחים לי. מה לעשות?

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

Laurence, באייפוני ה-3 למיניהם, הזכוכית נפרדת מה-LCD, ככה שהתיקון זול.

הזכוכית עצמה עולה 5 דולר:

http://www.ebay.com/itm/Replacement-Touch-LCD-Screen-Glass-Digitizer-for-Apple-iPhone3-GS-3GS-Replace-/120855632461?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c238e9a4d

אבל מצריכה התעסקות עם ניקוי שברי הזכוכית הישנה, והדבקת החדשה.

אם אין לך כוח לזה אבל במקביל יש יותר תקציב, פשוט תקנה זכוכית שכבר מגיעה מודבקת לתושבת שלה, יחד עם כפתור בית, ב-12 וחצי דולר:

http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Glass-Digitizer-Mid-Frame-Bezel-Assembly-Home-Button-For-iPhone-3GS-/110842456143?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19ceb9a84f

ואלו ההוראות:

http://www.ifixit.com/Guide/Installing+iPhone+3GS+Display/1542/1

erga25 תצרף בבקשה תמונה של הברגים הבעייתים.

Stay Dirty

פורסם
לא לרשום כלום.

פשוט תחפש אותה בחיפוש "Insomnia"

אם זה לא מוצא אז תוסיף סורס CYDIA.HACKULO.US.

אתה לא באמת צריך אותו, זה בשביל לעדכן את רשימת הסורסים.

אם אתה באמת רוצה להמשיך להשתמש בו אני מעוד ממליץ לך להתקין קשוחה לא מקורית של אפל.

תקרא פה :)

לגבי המוטורולה אתה צריך את זה לכפתורים של הווליום.

ואת זה למיקרופון.

לגבי המקרופון שווה לבדוק בפנים את המגעים של הלוחית, זה לא נדיר שהם מתבלים טיפה וצריך לנקות + לעקם אותם טיפה.

בשביל לפרק מוטורולה מיילסטון דרוש מברג T5.

אסף/דימה. הורדתי את הקושחה הלא רישמית לאיפוד 2 mb אני מכניס אותו ל dfu אבל האיטיונס מתעקש שהקושחה לא מתאימה. המכשיר נקי אחרי ריסטור ל 4.2.1 איך בכל זאת אפשר להריץ ios6 מדומה על אייפד 2 מיושן? תודה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קבלו ביטול.

הקובץ הוא זיפ שה IPSW בתוכו.

אני ניסיתי לשנות את ה זיפ ל IPSW רק בשם.

בדקות אלו זה מתקין... נראה מה יקרה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דראק, נותן הודעת שגיאה.

בדקתי על שני מחשבים שונים עם שתי גרסאות שונות של איטיונס... דראק

פורסם

סתם מצב DFU לא מספיק, אתה חייב להכניס אותו ל PWNED DFU כדי שאייטונס יקבל קושחה לא מקורית.

REDSNOW יכול לעזור לך בקטע הזה.

redsn0w_pwned_dfu.jpg

Stay Dirty

פורסם

סולל הדרך

הקשוחה של WHITED00R היא לא גרסה 6, אין דרך להתקין גרסה 6 על IPOD 2.

זו פשוט הגרסה השישית של ההפצה שלהם.

אודי A4

דימה.

פורסם

אסף, ידוע. עשיתי את זה והמכשיר נכנס למצב עם מסך שחור ולמרות שכך האיטיונן כותב שהוא מכין להתקנה, התהליך נמשך כמה דקות ואני מקבל בודעת שגיאה.

דימה - ידוע.... זה בצחוק.

לפעמים אני פשוט רוצה לעבור לאנדרואייד!

אבי.

פורסם

כאילו שאנדרואיד טוב יותר בדברים האלו, אני כבר כמה ימים מנסה לשבור את הראש על השיטת קידוד החדשה של HTC ופשוט כלום :(

אם אתה מקבל שגיאה 1600 או 1601/2/3/4 וכו אייפוד 2 די קטנוני בקשר לPWNED DFU , תנסה בעזרת IREB.

כמובן שמומלץ לאפס אץ ההוסט בשביל לחסוך מעצמך שגיאה 3194.

מעבר לזה מומלץ אייטונס מעודכן והכול יהיה בסדר.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...