Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שלא מסתפק בחצי שנה ו - 3K ק"מ : שנתיים עם גולף דור 4, 43Kק"מ. 0 תקלות.

tzvipper- תתחדש ותהנה! יש כאלה שרק חולמים ויש כאלה שגם עושים. כל הכבוד שאתה משתייך לקבוצה השניה.

פורסם
3000 ק"מ? זה מה שאני עושה בחודש וחצי.

או שבועיים וחצי במקרה שלי :oops:

או שנתיים במקרה שלי :lol:

ילדים... באוקטובר שעבר עשיתי את זה ב-8 ימים, 3106.9 ק"מ ליתר דיוק, במקרה גם על גולף Mk6. 8)

צביפר - תתחדש ותהנה מהיוקון. הלוואי שכולנו היינו יכולים לקנות את הרכבים שלנו לפי מה שהלב אומר, כמוך.

פורסם

שמח שנהנית מהגולף V5 (ותתחדש על הבהמה), אך כמו שנאמר כן : 3000 ק"מ בחצי שנה זה לא קנה מידה לשום דבר.

(אני עם ה MKV עשיתי לדוגמא 12 אלף ק"מ ב7 חודש בערך)

גם הרפרנסים להשוואה שלך הם רכבים גדולים , כבדים , לא קומפקטיים.

זה לא גורע מכך שהMK4 רכב טוב לטעמי, מאוד נהנתי ממנו במשך 3 השנים שהיה אצלי.

הוא לא חף מתקלות אבל מה שיפה בכך שכל התקלות הן פשוטות ולא דברים מסובכים ,הרוב בלאי סביר (תרמוסטט אחרי 10 שנים למשל) , קלות לאיתור, יש חלפים זולים וזמינים (גם בארץ וגם באיביי) כך שאחזקת הרכב זולה גם ביחס למקררים MADE IN JAPAN.

נ.ב.

שמתי לב שכל הרכבים שאתה רוכש הם כאלה שאין להם שוק :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מי שלא מסתפק בחצי שנה ו - 3K ק"מ : שנתיים עם גולף דור 4, 43Kק"מ. 0 תקלות.

tzvipper- תתחדש ותהנה! יש כאלה שרק חולמים ויש כאלה שגם עושים. כל הכבוד שאתה משתייך לקבוצה השניה.

אז אני עם MK4, שנה ו7 (51Kק"מ), הלכה משאבת מים לאחר טיפול טיימינג, גיר ב120 אלף התחיל לזייף, בית הפיוזים נשרף קלות (טוב, זה בגלל המערכת), מנגנון המגבים פשוט נתקע באמצע.

ועם שלושת הרכבים הרציניים (כן, רציניים, כל השאר היו טרנטות של פחות מ2K), הוא הכי אמין שהיה לי.

פורסם

שמתי לב שכל הרכבים שאתה רוכש הם כאלה שאין להם שוק :)

לכל הרכבים שלדעתי טובים אין שוק. כניראה צורת המחשבה שלי הפוכה מצורת המחשבה של הרוב. אבל אפשר להבין, מישנוסע הרבה רכב כזה זה פשיטת רגל עבורו. מצד השני הרכב הזה לא כ"כ נורא בצריכת הדלק. אני יחליף עוד מאט לצמיגי כביש, ג'נטים מקוריים ומניח שצריכה תתקרב למה שכותב היצרן: 13 ליטר ל-100ק"מ בכביש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מקווה שתהייה מרוצה מהבחירה שעשית.

איפהשהו, אני חושב שאתה עוד תתגעגע לגולף (ואפילו ל-164) שהיו לך.

בכל אופן כל הכבוד על הבחירה האמיצה, ותהנה מהרכב.

alfa 156 2.5.

פורסם

איפהשהו, אני חושב שאתה עוד תתגעגע לגולף (ואפילו ל-164) שהיו לך.

אני מאוד מתגעגע לכל הרכבים שהיו לי אי פעם. אהבתי ואוהב את כולם. אם הייתי יכול לא הייתי מוכר אותם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
עברתי עם הרכב כ-3,000 קילומטר במשך חצי שנה

עכשיו ברור לי למה אתה לא מתרגש מצריכת הדלק של הבהמה החדשה.

מזל טוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דעתי מתישבת עם עוד מספר אנשים כאן.

הרכב היה אצלך כחצי שנה שבה נסעת כ-3000 ק"מ, לכן אינך יכול לתת חוות דעת לגבי אמינות הרכב, מקסימום אתה יכול לומר שהרכב נוח/לא נוח וכד'.

ולכן אתה גם לא מתרגש ממשאבת הדלק שקנית (כי לא ממש הוצאת על זה כסף בזמן האחרון).

ועקב מה שכתבתי אני לא יכול לקחת את רשמיך בצורה רצינית.

תהנה מהמפלצת החדשה, בהחלט רכב מהנה!

סער.

פורסם
אז אני עם MK4, שנה ו7 (51Kק"מ), הלכה משאבת מים לאחר טיפול טיימינג, גיר ב120 אלף התחיל לזייף, בית הפיוזים נשרף קלות (טוב, זה בגלל המערכת), מנגנון המגבים פשוט נתקע באמצע.

ועם שלושת הרכבים הרציניים (כן, רציניים, כל השאר היו טרנטות של פחות מ2K), הוא הכי אמין שהיה לי.

בגלל זה מחפשים רכב שטופל היטב במוסך מורשה, עם הסטוריית טיפולים ותקלות (גם בודקים אותה במוסך). יד 1 או 2 וק"מ נמוך.

ממשפחה שאין בה ילדים נוהגים. ובודקים את הרכב לא רק במכון בדיקה אלה גם במוסך שבו מכירים אותך אשנשים שאתה סומך אליהם. יישור קו , במקרה שלי זה היה טיימינג מלא, שאר רצואעות, כל הברקסים, כל המסננים ופלגים ומוט היגוי שמאלי.

לא כל מה שנוצץ - זהב. בגלל זה אף פעם לא עיניין אותי מערכת או ג'אנטים או עוד עוד משהו בסגנון ברכב משומש שקניתי.

פורסם

לדעתי טיימינג צריך לעשות כחלק מהיישור קו ישר אחרי שקונים רכב יד שניה, בלי קשר למצב הרכב והסטוריית טיפולים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא לגמרי מסכים איתך.

אם בוצעה החלפת רצועה שנה לפני הקנייה וההחלפה מתועדת במוסך נורמאלי, גם אז תחליף שנית?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי טיימינג צריך לעשות כחלק מהיישור קו ישר אחרי שקונים רכב יד שניה, בלי קשר למצב הרכב והסטוריית טיפולים

מסכים לחלוטין עם עידן.

בנוסף, עוד לא היו לי רכבים שצריך לעשות טיימינג. :-P

• תוכן חדש...