Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנוחות פחות חשובה חשוב לי האמינות!!! וכן שיהיה חסכוני.

מעדיף ידני (כיום יש לי סוויפט סדאן אך מתברר שיש בריחת גזים של המנוע למים וצריך לעשות ראש ולא בא לי כ"כ להשקיע)

רוב הנסיעות הם בעיר ופעם פעמים בשבוע מחוץ לעיר.

כרגע אני מתלבט בין בלנו שנת 96-97 או לאנטיס גם בשנתונים האלה או סיויק בשנתון קצת יותר נמוך 93-95

מי עדיף מביניהם מבחינת אמינות?

(כמובן שזה תלוי במצב הרכב וכו')

עוד אפשרות היא אימפרזה.

תודה על העזרה

פורסם

איזה מודל הסוויפט שלך? מה מצבה המכאני (מלבד ראש המנוע)? משום מה יש לי הרגשה שלפחות מבחינה כלכלית, עדיף לך "להשקיע" בתיקון הסוויפט ולא לעבור להרפתקאה זולה אחרת.

כמה כבר עולה שיפוץ ראש בסוויפט? להערכתי אפשר לסגור את הפינה הזאת די בזול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סויפט סדאן 1994 הזרקה דיי אוכל שמן כרגע יש לחץ של גזים לתוך מערכת המים ולכן צריך לעשות ראש המשאבת דלק ג"כ קצת מקרטעת חוץ מזה הכל אחלה.(צמיגים חדשים משאבת מים חדשה ריפודים חדשים פעמון ציריה חדש פילטר דלק חדש אחרי טיפול 10 כולל מערכת mp3 נעילת רב בריח להילוכים)

אני חושב גם על האופציה הזאת אך מה העלות והאם שווה?

תודה

וכן אם בכל אופן אעדיף להתקדם מה עדיף?

פורסם

בתקציב כזה אני הייתי מעדיף להישאר עם הישן והמוכר ולא להתקדם להרפתקאה חדשה שיודעים רק איפה היא מתחילה ולא איפה היא נגמרת.

אני לא עובד במוסך אז אני לא יודע לתת לך עלויות מדויקות, אני כן יודע שמנועים כאלו זולים, נפוצים והם גם פשוטים יחסית, אז לא צריכה להיות בעיה לשפץ, לתקן או להחליף מנוע כזה.

למה להתקדם? מהרשימה שציינת הייתי בוחר בלאנטיס או באימפרזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...