Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב בתקציב 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות רכב פשוט לנסיעה של כ-150-200 ק"מ בשבוע (משולב עירוני ובין-עירוני).

חשוב לי אמינות, אחזקה זולה, חיסכון בדלק. נוחות נסיעה אני מחשיב כבונוס אם התקציב מאפשר. גיר ידני אפשרי.

הקצבתי כ-10K עבור הרכישה בלבד. יש עוד כסף עבור ישור קו.

אני חייל בעל משכורת 820 ש"ח. אני מתכנן להשתמש באוטו כשנתיים.

בהתחשב במשכורת ובכסף שיש לי בצד בנוסף לתקציב הרכישה, אני יכול להרשות לעצמי להגיע להוצאה חודשית של כ-1000-1200 ש"ח.

הציעו לי הצעות שונות לקניית רכבים, אחת מהן היא לקנות שרייד שנת 92-94 ב-5K מכיוון שהוצאות האחזקה עליה הן זולות במיוחד.

לעומת זאת אחרים אמרו לי שלא כדאי לקנות אוטו כל כך ישן בגלל שיש לו בלאי מאוד גבוה.

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין

פורסם

אני מאוד מקווה שעשית לעצמך את החשבון הנכון, כי עם מחירי הדלק העולים והפקקים הגוברים מדובר בהחלטה מאוד יקרה.

איך שלא יהיה, בתקציב שלך תוכל לרכוש רק רכבים ישנים ובלויים. לכן, כדאי שתחפש רכב חדש ותקין ככל האפשר ולא תידבק לדגם ספציפי. שרייד היא אופציה טובה, כמו גם הסוויפט והפיאסטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למשל שרייד 97 ניתן לקנות ב-10K אבל תהיה יקרה יותר לאחזקה.

האם היא עדיפה על שרייד מ-92?

(בהנחה ששתי המכוניות במצב טוב)

פורסם

אי אפשר לקבוע באופן חד משמעי מי תיהיה יקרה יותר לאחזקה. את זה אפשר לדעת רק בדיעבד.

מצד אחד, לשרייד 92 יש בלאי שנגרם מ-5 שנים נוספות על הכביש, וזה לא מעט.

מצד שני, בשרייד 97 יש קצת יותר מערכות חשמל ומחשבים, שיקרים יותר לתיקון.

מצד שלישי, בשרייד 92 צריך לעשות פעמיים בשנה טסט, כולל אישור בלמים.

מצד רביעי, בשרייד 97 צריך לעבור בדיקת זיהום אוויר מחמירה.

זה לא חד משמעי. שרייד 97 במצב גרוע תעלה יותר באחזקה השוטפת משרייד 92 מדונדשת.

אבל הסיכוי שלך למצוא שרייד 97 במצב טוב גדול מהסיכוי שלך למצוא שרייד 92 במצב דומה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...