Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתגורר באזור המרכז - בחולון.

אם אפשר לדעת גם מה טווח המחירים שאמורים לקחת לי על החלונות האחוריים + משלושים.

תודה.

פורסם

אהלן

אני התקנתי לפני כשנה אומנם במחיר לא כל כך זול אבל האיכות למופת

בוא נגיד שהם מאשדוד אבל אנשים מגיעים אליהם מכל הארץ והם מתקינים פה בכל רכבי יוקרה ,

הם לא חובבנים בכלל והחומר שלהם בין הכי טובים בעולם + אחריות לכל החיים.

אבל שוב המחיר לא ממש זול, לי עלה לפיאט גרנדה פונטו 2009 חלון אחורי+4 חלונות ומשולשים 650 ש"ח,

כך בחשבון לאוטו יותר גדול יעלה יותר יקר אבל זה שווה, הם גם מומחים להדבקת מדבקות קרבון לרכבים אבל המחירים בשמיים,

אם תרצה תפנה אלי בפרטי אני אביא לך מספר טלפון לדעתי הם עובדים גם באזור המרכז כי העסק שלהם בתל אביב.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

שכחתי להגיד לך על טווח המחירים, אם זה מישהו פרטי חובבן שעובד בשחור אני חושב אולי קצת יותר מחצי מחיר ממה שכתבתי,

אבל העבודה והחומר ברמה של המחיר שאתה משלם, אני בחרתי ביקר ולא מצטער לרגע.

חוץ מזה לפני הרבה שנים הרכבתי אצל חובבן עלה גרושים ובדיוק למחרת פירקתי הכל כי הכל נהיה בועות מגעילות והוא עוד האשים אותי שפתחתי חלונות ביום הראשון כי אסור ולא עשיתי זאת.

תחשוב לבד

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אני מאוד רציתי לעשות מקדימה גם חלונות שחורים אבל הבעיה שזה לא חוקי, אני טועה?

650 ש''ח אני חושב לארבעת חלונות זה לא כזה יקר יחסית...

דיברתי עם "מטאור ציפויים" שהפנו אותי אליהם הרבה והם רוצים 360 ש''ח לשתי החלונות האחורים + משולשים.

זה לא מחיר יקר קצת ?

פורסם

עשיתי בבאר שבע 2 חלונות אחוריים אצל בחור בשם דורון את שם החברה אני לא זוכר לקח לי 300 שח עם אחריות ל3 שנים אני חושב שזה המחיר ולגבי הפיאט מחיר לכול האוטו 650 זה בלי כסף .

• תוכן חדש...