Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס c class - בתקציב של 150k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מיליון לבטים ובדיקות (תודה על העזרה בפורום....) החלטתי שאני "יורד" מהפורד אדג'. בישורת האחרונה הייתה ההתלבטות בין פורד אדג' לבין מרצדס c class, (נכון שאין קשר בינהם - העדפות של האישה...). אחרי בירור קצר בפורום התברר לי שיכול להתפתח "סרט" לא קטן בייבוא רכב אישי.

שורה תחתונה, אני רוצה להביא את ההעדפה שלי - מרצדס c class. (רכב מנהלים בלבד). שוב, אבקש את עצתכם ועזרתכם בנוגע לדגם.

1. האם הוא מוצלח מבחינה מכנית?

2. איזה שנתון אני יכול להביא בסכום הנ"ל?

3. ירידת ערך קריטית?

4. האם הבחירה שלי היא נכונה בכלל (עצמאי, בעל עסקים - תמיד נסעתי ברכב מנהלים וזו ההעדפה שלי. אני נוסע כיום על וולוו s60)

5. תקלות אופייניות?

6. מה האיבזור שכדאי לחפש ברכב? או שמגיע אבזור סטנדרטי לכולם? (ראיתי רמות אבזור שונות במודעות)

7. עצות נוספות שלא התייחסתי .

שוב, תודה לכולם.....

פורסם

1. בגדול, כן. אך זה כבר יותר תלוי בדגם/שנתון/רמת תחזוקה.

2. איזה נפח/שנתון/רמת גימור מינימליים?

3. ראה 1

4. כן, ברכבים בני פחות מ 5.

5. לטעמי כן. ישנן עדיין מעט סטיגמות אך זה רכב סולידי והולם לעצמאי מבוסס.

6. ראשית התמקד בבדגם/שנתון ואז בדוק בפורומים בחו"ל (שלא תבין לא נכון, אני מת על קארספורום אך מספר בעלי המרצדס הגולשים בו נמנה על כף יד אחת למרבה הצער)

7. תלוי בך. לטעמי האיבזור הבסיסי וריפוד עור מספיקים. אם ברצונך בתאורת קסנון חוקית, חישוקי סגסוגת וכו' אז גם זה אפשרי.

9. מחר.

פורסם

בכל מקרה אי אפשר לייבא מכוניות שעברו יותר משנתיים ופחות משלושים שנה מזמן הייצור.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

borsood גם אני חשבתי לפני שקראתי שוב את ההודעה. הוא מדבר על רכב משומש בארץ.

9. ראשית, מומלץ יותר לטעמי לרכוש את דגמי ה C240 משנתון מוקדם יותר מאשר את דגמי הקומפרסור החדשים יותר. דגמי הפאר (נגיד, בחו"ל הרכב מוגדר כמשפחתי/מנהלים גדול ואיכותי, דומה למאזדה 6 אצלנו) מרגישים הרבה יותר "מרצדס" מאשר הדגמים הפשוטים אשר מרגישים כרכב משפחתי (איכותי אמנם אך עדיין משפחתי). שנית, רצוי לחפש ולשלם יותר מהמחירון תמורת רכב עם נסועה נמוכה (רצוי מזקן8)) עקב עלות התיקונים הגבוהה של רכבים אלה. אע"פ איכות היצור הגבוהה רכבים אלה עדיין דורשים תיקונים כתוצאה מהזנחה/נסועה גבוהה והעלות אינה נמוכה.

פורסם

היי חיים(הרבה זמן לא נפגשנו:-D).

אתה מוכן להסביר מדוע מומלצים יותר דגמי ה-C240 על פני הקומפרסור( C200K)? האם יש לך נסיון קודם עם הדגם הזה(הקומפרסור)? האם אתר מכיר מקרוב בעלי רכבים כאלו?.

לפותח השרשור:

1. תגדיר מוצלח? זה מנוע 2000 עם מגדש על - על כל יתרונותיו(דחף של מנוע מוגדש) וחסרונותיו( הקומפרסור ידוע כאחד שמייצר רעש לא נעים למרות שהוא תקין! - בתחילה חשבתי שיש תקלה כלשהי).

2. לעניות דעתי אתה יכול להשיג אחת שנת 2006 או אפילו 2007(אם תתמקח קצת), חשוב שתדע ששנת 2008 זו כבר הצורה החדשה לכן יכולה להיות לך בעיה במכירת רכב במידה ותרכוש אחת מ 2007(תמיד יעדיפו להוסיף עוד קצת ולקבל רכב מהצורה החדשה - מכל הבחינות - טכנולוגיה בטיחות וכ"ו)

3. תחליט אתה אם הערכים שאני אציג לפניך הם קריטיים או לא: היום תרכוש את הרכב בעבור 150K ובעוד 3 שנים הרכב ימכר בסביבות ה- 85K.

4.את זה אתה תחליט.

5. לא אמורות להיות אם הרכב מתוחזק כהלכה. היום כל הרכבים החדשים מלאים בחיישנים שיכולים לסיים את חייהם בכל רגע נתון אך לרוב החיישנים ברכב הנ"ל מחזיקים מעמד . חשוב לבדוק היסטורית טיפולים ותקלות במוסך(יבואן\מורשה) בכדי לשלול רכב בעייתי, כמו כן בכל דגמי הקומפרסור של מרצדס ישנה תופעה של קריסת חיישן הMAF לאחר 90K לערך והחלפתו במוסך(מורשה) תעלה לך 5K(שאצלי החיישן הלך לעולמו וכששמעתי את המחיר במוסך ביקשתי שלא יחליפו לי אותו ולפתע המוסך הציע לי אחד משומש כחדש ב1K, כמובן שלא לקחתי אלא הזמנתי מחול אחד מקורי בעלות של 1.5K עם אחריות לשנתיים).

יכול להיות שהבעיה נפוצה גם בדגמי ה-C240 -V6 שווה לבדוק!.

6. רמת האיבזור הגבוהה ביותר היא ה-avantgarde ששם תקבל את החבילה הבסיסית הגבוהה ביותר(לכל רמת גימור יש בסיס גימור שממנו אפשר להוסיף עוד), איזה רמת גימור שלא תבחר בשנתונים האלו אני חושב שתקבל מגנזיום.עור,דיבורית-Bluetooth,מושבים חשמליים, מחשב דרך,בקרת שיוט וכ"ו.

7. תבדוק ביטוחים,היסטורית טיפולים,הרכבים האלו נסחרים מתחת למחירון(בשנתונים האלו).

אנו מרוצים מהרכישה - C200K שנת 2003 שנמצאת אצלינו כבר 3 שנים, לפניה היתה לנו C200K avantgarde 2001 שהלכה לעולמה לאחר תאונה (ד"א הרכב מאוד בטיחותי הוא נוסה אל מול איסוזו טרופר שגם הושבת - ליושבים בשני הרכבים שלום).

בהצלחה.

פורסם

היי אופיר.

אתה מוכן להסביר מדוע מומלצים יותר דגמי ה-C240 על פני הקומפרסור( C200K)? האם יש לך נסיון קודם עם הדגם הזה(הקומפרסור)? האם אתר מכיר מקרוב בעלי רכבים כאלו?.
אין לי ניסיון ארוך טווח עם C200K (כפי שיש לך) אולם נסעתי בדגם '02 של קרוב משפחה מספר שעות וזאת ההרגשה שקיבלתי. שלא תבין לא נכון, עדיין ההרגשה היא של נסיעה במרצדס אך הרגשתי כי רגל ימין שלי עובדת יותר קשה מאשר בענתיקה שלי (V6 2.4 ליטר) בה המומנט בסל"ד נמוך הוא כמעט כמו דיזל:-D. אבל שוב, זה כנראה עניין של הרגשה סובייקטיבית.

יכול להיות שהבעיה נפוצה גם בדגמי ה-C240 -V6 שווה לבדוק!.
אכן כן. נאמר לי במספר מקומות כי ה MAF Sensor "נגמר" קצת לפני 200K ק"מ.

בעייה נפוצה אחרת ב C240 (הדגם הישן) היא דליפה ממאייד המזגן (בתוך הרכב) שגורמת לחוסר קירור ולהרס המשאבה (אם המזגן מופעל ללא גז) ואני לא בטוח כי הבעייה נפטרה בדגם החדש.

פורסם

לי C200K שנת 2005, אני אישית מאוד אוהב את הרכב, אמין מאוד, אצלי הוא עבר 215K ללא שום תקלות מיוחדות, חוץ מהחלפת חיישן סגירת דלתות שעלה 53 שקלים בודדים לרכב לא היו תקלות, אבל הוא גם מטופל בדיוק לפי הספר לא קילומטר אחד אחרי מועד הטיפול. אומנם האחזקה לא ממש זולה אבל הרכב לא מתקלקל ומאוד כיפי לנסיעה, חוץ מזה שיש לו את הסמל הנכון בחזית.

אני לא מכיר את דיגמי ה6 צילנדר אבל לדעתי ה2000 קומפרסור הוא מעולה, מספיק חזק ועדיין די חסכוני ממוצע של 11 ל100 קילומטר.

תבדוק ביטוחים טוב טוב, תבדוק היסטוריית טיפולים.

איך אומרת ג' יפית, אני ממליצה בחום!

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...