Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החל שיווק הדובלו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיווק הדובלו החדשה מתחיל ממש בימים אלה,..

מצויד מראה מצוין (לדעתי), במנועי 1300 טורבו דיזל 90 כ"ס או 1600 טורבו דיזל 105 כ"ס חסכוניים ועוצמתיים, מפרט פנימי מאוד עשיר (ביחס לסגמנט), 4 כריות אויר , תואר טנדרון השנה באירופה, ותג מחיר של 130K ש"ח הדובלו יכל להיות הצלחה גדולה בקרב עצמאים שגם רוצים לשנע את המשפחה בנוחות ובבטיחות וגם כרכב סוכנים.

אמה מה, מאחר וכבר מזמן הטנדרונים האלה לא מוכרים ומקוזזים במס, קשה לי להבין מאיפה ההחלטה התמוהה לייבא אך ורק את דגם הקרגו המסחרי. :brickwall:

001a-new-fiat-doblo-van-2010.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסיבה להבאת הגרסה המסחרית, היא כיוון שעקב המע"מ מחירי הטנדרונים מתקרבים למחירי המיניואנים הקומפקטיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אחרי שבוע שביליתי איתה באיטליה לא מזמן (גרסת 7 מושבים Mjet 2.0 עם 135 כ"ס), חוששני שזה לא באמת יתאים לכל משפחה, במיוחד אם האמא או הבת תרצנה לנהוג. על אף האבזור והעיצוב הידידותי, הרכב מרגיש כמו משאית קלה, בניגוד למתחרות כמו קנגו או ברלינגו מהדגמים האחרונים.

סקירה מקיפה בקרוב. 8)

פורסם
אחרי שבוע שביליתי איתה באיטליה לא מזמן (גרסת 7 מושבים Mjet 2.0 עם 135 כ"ס), חוששני שזה לא באמת יתאים לכל משפחה, במיוחד אם האמא או הבת תרצנה לנהוג. על אף האבזור והעיצוב הידידותי, הרכב מרגיש כמו משאית קלה, בניגוד למתחרות כמו קנגו או ברלינגו מהדגמים האחרונים.

סקירה מקיפה בקרוב. 8)

תעשה לי טובה חסר בארץ נשים שנוהגות על ג'יפים ענקיים?

הדובלו נראית כמו בימבה ליד טריילבלייזר

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

אני מסיק מדבריך שאין לך הרבה נסיון בנהיגה על מסחריות או ג'יפים.

השליטה בג'יפ מודרני, אפילו בגדולים שבחבורה, קלה למדי ו"רכה" יחסית, בהתאם לקהל היעד.

לעומת זאת, ברכב מסחרי תראה לעיתים קרובות שהפקדים קשים יותר למגע ולתפעול, ובמקרה

של הדובלו, דורשים הפעלת כח פיזי משמעותי בחלק מהמקרים (למשל בהחלפת הילוכים).

לכן, על אף ההתאמות שהדובלו עבר לשוק האזרחי, עדיין ניכרים בו סימני המוצא המסחרי שלו.

פורסם

אין ספק שסמל"ת עשו טעות חמורה בייבוא גרסת הקרגו הסגורה בלבד.

מניסיוני אני יכול לומר שעקב העובדה שהרכב "סגור" הוא אינו יכול לשמש כרכב משפחתי.

ולרוב רוכשי הכלים הללו השילוב בין עבודה ומשפחה הוא בגדר חובה,דבר שהקנגו וברלינגו מציעים.

בנוסף,בד"כ הגרסאות הסגורות של הכלים האלו,מתגלות כסחירות הרבה פחות בעתיד ( לדוגמא: קנגו/ברלינגו סגור).

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

סקירה מקיפה בקרוב. 8)

האמת שגם אני ביליתי עם הרכב כ שבועיים באיטליה , אני חושב שזאת הגזמה לומר שהוא מרגיש כמו משאית קלה, תוך 10 דקות נהיגה מתרגלים. הרכב עצמו דווקא הרגיש נהדר וגם נסע נהדר עד שהתקלקל ..... אין לי מושג מה בדיוק קרה לו אך הוא החליט לא לעבור את ה 70 קמ''ש , זה היה מוזר מאוד במיוחד שנהגתי בו במתינות והיו לו רק 4000 ק''מ על השעון ממש חדש לגמרי .

פורסם

שלא יהיה ספק, נהניתי מכל רגע, אבל זה אני.

לא בטוח שהבת של השכנים תיהנה באותה מידה (למרות שברכב בגודל הזה, ניתן להעסיק אותה בשלל פעילויות אחרות... :-))

פורסם

היום ראיתי ל הכביש, רכב מרשים יחסית למסחרית

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
שלא יהיה ספק, נהניתי מכל רגע, אבל זה אני.

לא בטוח שהבת של השכנים תיהנה באותה מידה (למרות שברכב בגודל הזה, ניתן להעסיק אותה בשלל פעילויות אחרות... :-))

אשתי דווקא מאוד אהבה לנהוג בו וזה למרות שהיא לא מרגישה הבדל בין לנהוג בס. לאנסר לבין לנהוג ברנו 19.

האוטו קל ונוח לנהיגה. לא יודע איזה כוח נאלצת להפעיל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אחרי שבוע שביליתי איתה באיטליה לא מזמן (גרסת 7 מושבים Mjet 2.0 עם 135 כ"ס), סקירה מקיפה בקרוב. 8)

אני מחכה לסקירה..:multi:

וחובה קישור לזה(למרות שכבר נחרש).

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בתור אחד שיש לו דובלו טורבו דיזל,אני רק יכול לדמיין איך הרכב הזה מאיץ עם מנוע ה135 כ"ס,חבל באמת שאין גרסה עם חלונות,כי הוא דווקא יכול להיות מאוד מרשים:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ראיתי את הגרסה שיש לה את כל החלונות + DVD DIN2 מובנה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...