Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי ב stips.co.il המלצה למרוח אקונומיקה על הצד הפנימי של השמשה על מנת למנוע הופעת אדים

אז נכון שאולי לא כל כך בריא (אבל מנגבים את הרוב, לא אמור להתנדף), ולא בטוח שזה יעזור - אבל זה מה שאני רוצה לנסות

השאלה שלי היא לפני שאני מנסה את זה, האם זה יכול להזיק לשמשה ?

פורסם

סבון לכלים פלמוליב וספוג רחצה (כן נו, ההוא שאתה לוקח איתך לקאנטרי).

הזלף שלוש טיפות, לאורכו של הספוג ועבור בעדינות מרובה עלפנים החלון, בתנועות ישרות (איך סוגרים חלון הזזה אתה יודע?)

כשתסיים, תן לתהליך 5 - 3 דקות להתייבש, ונגב בעזרת מגבת יבשה.

חזור על התהליך אחת לשבוע. אין יותר אדים על החלון לעולם.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

בשום אופן לא אקונומיקה - כל טיפה שתדלוף תגרום נזק בלתי הפיך לריפוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רוצה להימנע מאדים בתוך הרכב על השמשה .

מרח קצף גילוח על השמשה החלק הפנימי שלה כמובן , ונגב במטלית יבשה .

פורסם

יש לי פטנט בשבילך שהמציאו לפני 60 שנה ויותר ! העבר את בורר הטמפ' ל-22 מעלות צלזיוס ומקסימום מהירות מפוח, כוון את פליטת האוויר לכיוון השמשה הקדמית למשך 30-60 שניות.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא ידעתי שהשרשור יהפוך למאגר תרופות סבתא למניעת אדים :-P

יש לי פטנט בשבילך שהמציאו לפני 60 שנה ויותר ! העבר את בורר הטמפ' ל-22 מעלות צלזיוס ומקסימום מהירות מפוח, כוון את פליטת האוויר לכיוון השמשה הקדמית למשך 30-60 שניות.

משום מה זה לוקח יותר מדי זמן כשרק מניעים והמדחס עוד לא עובד, בעיקר בגלל זה אני מחפש פתרונות אלטרנטיביים

• תוכן חדש...