Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, ניסיתי, באמת שניסיתי - אבל חפרתי את כל האינטרנט ולא מצאתי פתרון הגיוני.

הבעיה היא כזאת, מאז ששידרגתי לווינדוס 7 הייתה לי בעיה, מוריד תוכנה, ניקח את Utorrent לדוגמא, משתמש, הכל בסדר.

אבל אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב פתאום התוכנה לא עובדת - או שהיא קורסת בלי לתת שגיאה בכלל, או שהיא נותנת שגיאה שיש בעיה עם אחד מקבצי הDLL, הבעיה הזאת גלשה גם לדפדפן, וגם לVLC שכותב שחסר לו פתאום את libvlc.dll.

חשוב לציין, עבדתי עם WIN7 רגיל ושלשום שדרגתי ל64ביט ועדיין הבעיה נותרה כשהייתה.

אודה לכל עזרה,

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כשאתה רושם שידרגתי, אתה מתכוון שהתכנת שידרוג או שהתכנת מחדש מערכת הפעלה 64 ביט במקום 32?

אני מתכון שפירמטתי את C והתקנתי חדש.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בוא נלך לפי הסדר..

פירמטת את C, התקנת עליו וידנוס 64ביט חדש (מקורי?), עליו התקנת TORRENT (בכונן C), לאחר ריסטרט יש הודעת שגיאה...

מה ההודעה?

האם זה קורה בכל תוכנה (לא רק בטורנט)?

פורסם

הכל נכון, רק לא מקורי...

ולא זה לא הבעיה כי אצל חבר זה עובד בסדר (אותה גרסה).

בקשר ליוטרנט - אין הודעת שגיאה, זה כאילו לא עושה כלום אבל אני קולט אותו נפתח במנהל משימות ואז קורס.

נגן הVLC לעומת זאת אומר שחסר לו את libvlc.dll אני זוכר שכשהייתי עם ה32ביט הייתי מקבל הודעת בסגנון

"XXXXXXX is not a valid win32 application" וכו'.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני אנסה אבל יש לי הרגשה שאין קשר, בכ"ז מדובר על התקנה טרייה של חלונות

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמו שאמרתי זה לא גורף, יש תוכנות שעובדות ויש שלא ומה שאתה אומר לא קשור כי הורדתי את התוכנה מהאתר המקורי!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מקס, אני מודה על החפירה :) - פשוט אל תבין אותי לא נכון, יש לי איזה חצי מושג (בערך מגיל 12 אני מפרק ומרכיב ומתקן), וחפרתי את הגוגל, מצאתי עוד 2 אנשים שהאלו בעיות כאלה וגם הם לא קיבלו פיתרון.

מדובר על מחשב נייח, E7300, 4GB RAM ע"י 2 סטיקים.

המחשב כולו בן כשנה - שנה וחצי.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בוא ננסה משהו קיצוני. לחבר הייתה את אותה הבעיה והוא שבר את הראש, רק שאצלו כל התוכנות ללא יוצא מן הכלל קרסו עם שגיאות, בהתקנה נקיה של WIN7, עד שהמלצתי לו להוציא סטיק ולבדוק אם אחד מהסטיקים תקולים. אף אחד מהטכנאים שלו לא הבין מה התקלה וכולם המליצו להחליף לוח אם...

תוציא סטיק אחד, תפעיל את המחשב ותבדוק.

לא עזר? תוציא אותו, תכניס את השני ותפעיל את המחשב.

יכול להיות וזה נדיר שיש לך בעיה חומרתית באחד הסטיקים כך שיש בעיה בטעינת DLL באופן אקראי מה שיכול להקריס ללא סיבה.

בנוסף, יש סיכוי שמדובר בתקלה בדרייבר כרטיס מסך או בכרטיס עצמו (חומרתית).

מכיוון שVLC הינה צרכנית וידאו (לגבי טורנט אני לא יודע - אולי יש PREVIEW מסוים שצורך) יש סיכוי שמדובר בבעיה הזו.

אם יש לך כרטיס מסך חלופי לחבר רק בשביל הבדיקה זה יהיה טוב.

בנוסף, האם יש דונגל USB כלשהו מחובר ? נסה לנתק. לפעמים יש בעיה באחד העורקים כך שUSB מסוים יכול לתקוע את כל העסק ולגרום להקרסות.

בנוסף (3), תיגש ל EVENT VIEWER ותראה אם יש לך איזה APPLICATION ERROR מעניין, אם יש תדביק פה.

פורסם
בוא ננסה משהו קיצוני. לחבר הייתה את אותה הבעיה והוא שבר את הראש, רק שאצלו כל התוכנות ללא יוצא מן הכלל קרסו עם שגיאות, בהתקנה נקיה של WIN7, עד שהמלצתי לו להוציא סטיק ולבדוק אם אחד מהסטיקים תקולים. אף אחד מהטכנאים שלו לא הבין מה התקלה וכולם המליצו להחליף לוח אם...

תוציא סטיק אחד, תפעיל את המחשב ותבדוק.

לא עזר? תוציא אותו, תכניס את השני ותפעיל את המחשב.

יכול להיות וזה נדיר שיש לך בעיה חומרתית באחד הסטיקים כך שיש בעיה בטעינת DLL באופן אקראי מה שיכול להקריס ללא סיבה.

בנוסף, יש סיכוי שמדובר בתקלה בדרייבר כרטיס מסך או בכרטיס עצמו (חומרתית).

מכיוון שVLC הינה צרכנית וידאו (לגבי טורנט אני לא יודע - אולי יש PREVIEW מסוים שצורך) יש סיכוי שמדובר בבעיה הזו.

אם יש לך כרטיס מסך חלופי לחבר רק בשביל הבדיקה זה יהיה טוב.

בנוסף, האם יש דונגל USB כלשהו מחובר ? נסה לנתק. לפעמים יש בעיה באחד העורקים כך שUSB מסוים יכול לתקוע את כל העסק ולגרום להקרסות.

בנוסף (3), תיגש ל EVENT VIEWER ותראה אם יש לך איזה APPLICATION ERROR מעניין, אם יש תדביק פה.

היום אין לי כח להתעסק, אבל מחר מבטיח, בEVENT VIEWER אין שום דבר רלוונטי לדעתי, כבר בדקתי את זה.

USB, היה לי דונגל BT מחובר, ניתקתי.

בקשר לתוכנה VLC, יש לי תגלית חדשה! כשאתה מדליק אותה נקי, היא עובדת - כשאתה מנסה להפעיל סרט אז קופצת השגיאה כאשר התוכנה כבר פועלת - עובד, כשאתה עושה דאבל קליק על סרט\שיר היא מקפיצה שגיאה שחסר לה קובץ מסויים, הבעיה היא שהקובץ שם!.

בקשר לUtorrent, אני אנסה להתקין אותו שוב (בינתיים עברתי לVUZE), אגב לא יודע אם אתה מכיר את התוכנה - אין לה שום פרוויו, זאת התוכנה הכי קלילה שיש.

נזכרתי שבחלונות 32 ביט שהיה לי הייתי מקבל "not valid win32 application" גם מwiniso. אני אבדוק את עניין הזכרונות מחר על הבוקר כאמור, כ. מסך אין לי כרגע זמין ספייר.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...