Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 150000 מאזדה לאנטיס GLX 1.6. 01

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

בבעלותי מאזדה לאנטיס GLX 1.6 01 כרגע אני על 113400 ק"מ והגיע הזמן לעשות טיפול 150000 וטסט, משום שבעל הרכב הקודם עשה טיפול 135000. נגשתי למוסך של מאזדה פורד אמרתי לבעל המוסך שברצוני לעשות טיפול, ועל הדרך גם להכשיר את האוטו לטסט, ענה לי בחור שיש צורך להחליף שמנים, ופילטר דלק שנמצא במיכל - סה"כ טיפול בסביבות 1000 ש"ח, לגבי ההכשרה לטסט אמר שיש צורך לעשות בדיקה יותר מעמיקה - הסכמתי, הרמתי אליו טלפון ושאלתי לגבי הליקויים שנמצאו, ענה לי הבחור ששיש צורך להחליף נעלי בלם אחוריים + לעשות חריטה, ולהחליף צלחות ודיסקיות מקדימה(איך שהבנתי). אני לא כל כך מבין במכונאות, אבל כמו כל בן אדם שמכיר את הרכב שלו, באמת שמתי לב שהברקסים קצת חורקים במיוחד בבוקר בתחילת הנסיעה, עכשיו לגבי המחירים, החלקים מקוריים - נעלי בלם אחוריים: 170, חריטה: 110, עבודה: 180, צלחות קדמיות: 220, דיסקיות: 386, עבודה: 180. סה"כ הטיפול וההכנה לטסט + החלפה של ברקסים - בסביבות 2500 שח, ישנה אופציה להוריד 10% על טיפול, ו5% על חלקים.

משום שזה האוטו הראשון שלי, והפעם הראשונה שאני עושה טיפול וטסט המחירים נראים לי קצת מופרזים, ברצוני לקבל קצת ייעוץ מאנשים בעלי ניסיון, האם באמת יש צורך להחליף ברקסים, איך בן אדם פשוט כמוני יכול לבדוק את הצורך בהחלפה(אם אפשרי בכלל), ולגבי מחירים, האם אלו מחירים נורמטיבים.

חייב להגיד שבטיחות זה קודם לכל, ואם באמת יש צורך אז חייבים, אבל הרגשתי משום מה שסיבבו אותי כמו ילד, ויכול להיות גם ההפך, מחכה לתגובות.

תודה והמשך יום נעים.

• תוכן חדש...