Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית קטנה עד 40000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש מכונית קטנה אוטומתית ( או רובוטית סבירה ) שתתאים גם לנסיעות של 80 קילומטר ביום לפעמים.

מה האופציות ההגיונית בסכום הזה?

פורסם

בתקציב כזה אפשר לקנות פונטו ספייס אוטומטית (אני חושב שמדובר בגיר רציף - תקנו אותי אם אני טועה), 206, קליאו משנתון יחסית מתקדם, יאריס (מחירה גבוה מאוד יחסית לשנתון).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מבחינת מחיר, שנתון ובטיחות לדעתי הפונטו עדיפה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאחרונה קניתי ספייס 2005 אוטו' (גיר רציף) ב 32000. כך שתוכל למצוא גם 2006.

מבחינת נסיעה האוטו הפתיע אותי לטובה. ביום טיול לצפון נסעתי 500 ק"מ באוטו יום ולא כאב הגב והיה די נח.

צריכת דלק של 1:15 ממוצע עירוני/בין עירוני וכל הזמן עם מזגן. עלויות אחזקה יותר זולות. אבל רכב שלא שורד הזנחה, קח בחשבון.

ממליץ.

• תוכן חדש...