Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש שירטוט עבור יחידת האיוורור הפנימית של הפוקוס, היכן שנמצא רדיאטור החימום.

תודה

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם
תסביר מה בדיוק אתה צריך לעשות או מה הדילמה ואני אענה לך מה ואיך לעשות.

שיתפתי אותך בזה לא מזמן,

מי העודפים של המזגן חודרים מדי פעם לרכב.

פירקתי את היחידה מלמטה, מה שהצלחתי לראות שמי המזגן במקום לרדת לחלק התחתון של היחידה היכן שנמצא פתח הניקוז, זולגים על צינור הברזל התחתון של רדיאטור החימום ויוצאים מהפתח שיש בפלסטיק עבור צינור זה ומשם לקבינה.

אני מעוניין בשירטוט כי נראה לי שהרדיאטור חימום לא יושב במקום או שחסרה לו איזה תושבת, שאני תופס את צינורות החימום מכיוון קיר האש אני ממש יכול להזיז אותו מעלה ומטה.

אז לדעתי אם הוא אינו יושב במקום מי העודפים במקום לעבור לידו נוגעים בו וזולגים עליו החוצה.

מקווה שההסבר שלי מובן.

תודה.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

יש לך שם מכסה פלסטיק שתפוס עם ברגי טורק 20, אם אני לא טועה ארבעה ברגים פרק את המכסה ובצע איטום באמצעות RTV תן לזה להתייבש ותראה אם זה ממשיך.

אין סיבה שרדיאטור החימום לא יישב במקום, אלא אם הוא פורק בעבר אבל אז היחידה הפנימית לא הייתה נסגרת טוב.

• תוכן חדש...