Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה,אם אני הולך למתקין.יש סיכוי והוא ידע להאריך את החוטים של מערכת ובכך אני יכול לשים את הרדיודיסק מתחת למעפרה של הסיגריות ?

יפני זה הכי אחי

פורסם

היי שלום,נראלי לי שמצאתי את הפיתרון לבעיה שלי :

מצאתי חנות בשם מאסטר אודיו,הציעו לי במקום להתסעק בחוטים מתאם שיעביר משקע של מערכת מובנת לשקע אירופאי ובכך אני יוכל לחבר זמנית את הרדיודיסק הסיני שקיבלתי מתנה פעם(סיני בלי דיסק קורא כרטיסי זיכרון וUSB)

ובנתיים אני יזמין את המתאם המקורי לסוזוקי וכשזה יגיע אני יקנה מערכת נורמלית וירכיב במקום הראוי לה.

עד כאן נשמע סבבה,נקווה שלא יהיה בעיות בחיבורים וכו' עם המתאם.

יפני זה הכי אחי

פורסם

בוקר טוב

אני עוקב אחר השרשור הזה ונהנה

פשוט שרשור הזוי

כל הסיפור לרכוש קונקטור שעולה עשרות שקלים בודדים ושכל מתקין צריך להחזיק במלאי או שיכול להזמין תוך יום

לחלופין כל מתקין מתחיל יכול להתעלק על החוטים המקוריים

אני שמח שנפתרה לך הבעיה והחלטת באמת לגשת ולרכוש קונקטור

התשובה הראשונה והנכונה שהיית צריך לקבל הייתה בסגנון של "גש למתקין שיחבר לך קונקטור" וזהו !!

בכל אופן שוב שמח שהסתדרת בלי להיכנס להרפתקאה מטורפת עם צ"נג"רים וכדומה

בהצלחה עם ההתקנה

דרור

פורסם

אם כבר פרקתה את המערכת המובנת - מדוע לא לסדר את הדיסק שלה - הרי אתה רוצה להשאיר אותה .

כנראה הבעיה בעיינית הקריאה - אפשר לבדוק אותה , ולהחליף .

יש מתקיני מערכות סטריאו עם מעבדה וטכנאים טובים .

לדעתי , אני הייתי בודק את המערכת - מקבל הצעת מחיר לתיקון , ואז בודק חלופות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

היי שלום חברים,היום הלכתי סוף סוף לחנות שמתעסקת בסאונד ברכבים,ואצלהם מצאתי את התשובה.

עלות ההתקנה הייתה זולה ואיכותית מאוד עם חיברו לי חוטים שהתעלקו על החוטים הקיימים.

החוטים החדשים היו מאוד עבים ונאמר לי שהם איכותיים...

בנוסף קניתי רדיו דיסק סביר של חברת סוני דגם: "Sony CDX-GT490"

בעלות של 700 ש"ח(המחיר הנמוך ביותר בזאפ הינו 750)

הם בנו לי מתאם מיוחד לרדיו דיסק מתחת למעפרה של הסיגריות,הרדיו דיסק מקובע היטב ומאחורה יש פתחי איורור.

כל הפרויקט הקטן הזה לא יצא לי זול אבל נראה שהיה שווה את העבודה :

700 ש"ח רדיו דיסק

150 ש"ח התקנה

27126353.jpg

42254558.jpg

36334971.jpg

על הדרך יש לי שאלה קטנה,במדריך של הרדיו דיסק כתוב שאני יכול לחבר סאב וופר ללא מגבר,רציתי לדעת האם לסאב וופר של רכב יש יציאות RCA או חוטי +- רגילים בדומה למערכת ביתית?

אגב הרדיו דיסק היה שווה את המחיר לפי דעתכם ? הנתונים שלו הם 53 וואט לכל ערוץ שזה 20RMS לכל ערוץ יוצא.יש לו 3 יציאות RCA מאחורה,בספר רשום שזה 2 יציאות זה למגר ועוד יציאה אחת שזה לסאב.

הוא קורא USB-MP3-AUX מראה את שמות השירים וכו'.

בנתיים אני מבסוט רק מבואס מהקטע שהרמקולים טיפה ירודים באיכות שלהם(הרמקולים המובנים אמורים להתמודד עם 25RMS)

בתכנון להחליף אותם.

יפני זה הכי אחי

פורסם

לסאב של רכב יש חיבור + וחיבור - בעיקרון, אלא אם כן זה סאב אקטיבי שיש לו כניסת RCA, הוא עולה הרבה כסף, וחייב חיבור מתח מכיוון שיש בו מגבר.

אין אפשרות לחבר סאב רגיל לרדיו דיסק שלך ללא מגבר (לאף רדיודיסק אין אפשרות כזאת). יציאה שאתה רואה (RCA) מיועדת לחיבור למגבר וכל הרעיון בה זה שהדיו מוציא דרכה רק תדרים נמוכים כלומר מיועדת לערוצי ההגברה של הסאב.

פורסם

יש לי שאלה קטנה שאמח אם תוכל לעזור לי,כשאני מגביע איכות הבאסים יורדת והרמקולים חורקים.

בעוצמה בינונית הקול הבאס נשמע איכותי מאוד,אבל בעוצמה גבוה הרמקול מזייף.

רציתי לדעת האם זה קורה בגלל שהרמקולים ברכב הם רמקולים מובנים בהספק של 25 וואטRMS.

כרגע יש לי 500 שקל נוספים להשקעהעל הדאונס,אשמח להמלצה על מה כדי להשקיע אותם כדי לשפר את האיכות בנתיים( רמקולים אחוריים או קידמיים).

יפני זה הכי אחי

פורסם

בטח קדמיים.

תבדוק לגבי טאמפו שהוא נפוץ וטוב למחירו.

הוא יכול גם לעבוד בלי הגברה ועדיין נשמע טוב.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

יצא לי לשחק בהגדרות המכשיר,כיוונתי אותו באיזה משהו שנראה כמות תדרים כאלה ..

נכון לעכשיו האיכות השתפרה פלאים ניתן לשמוע על הMAX ולקבל באסים וצלילים גבוהים בלי לקרוע רמקולים.

אגב יש לי שאלה:

כמה וואט מגבר מומלץ עבור הגברה של סאב וופר בינוני אחד.

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...