Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה להפוך לחוקי - עזרה עם Windows7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , לאחר שסבלתי עם הויסטה שבאה עם הנייד במשך שנה החלטתי להתקין 7 פרוצה שעבדה מצויין עם כל העדכונים עד לרגע שהתחילו לצוץ הודעות של מערכת לא חוקית כל שניה ומפריעות לעבודה היום יומית.

לכן אני רוצה להתקין windows7 חוקית בנייד , השאלה שלי היא כזאת - איך אני עושה זאת?

האם ללכת לקנות ? אפשר להזמין באינטרנט ? להוריד ולשלם? והאם אפשר להתקין חוקית על גרסה פרוצה? כי נראה לי שלא ואין לי כח להתחיל להתעסק עם התקנת מערכת מחדש ודרייברים והכל.

ואם אפשר גם איזו גרסא עדיפה? אני סטודנט ולא מעוניין להוציא אלפי שקלים. כמו כן הייתי מעוניין גם לרכוש גרסא מסויימת של office שגם לא תעלה יותר מידי שקלים.

תודה לעוזרים.

פורסם

למרות שיש לי את הקראק הנ"ל אני אנסה בנתיים להתקין אותו שוב כדי לחסום את ההודעות האלו .

אבל בכל מקרה זה זמני , כי אני מעדיף לקנות בסופו של דבר , כמו שלפני כמה שנים החלטתי לקנות משחקי אקסבוקס ולא להוריד (מחול כמובן) ולקנות את המוזיקה שאני שומע מהאינטרנט וכו'.

פורסם

לכן אני רוצה להתקין windows7 חוקית בנייד , השאלה שלי היא כזאת - איך אני עושה זאת?

אני יענה על השאלה הישירה. פשוט מאוד: תקנה חלונות 7 חוקי ותתקין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

windows 7 - 465 שקל בערך, אופיס 2010 HOME&STUDENT עולה 590 שקל בערך, המחירים יקרים זה נכון, אך אין הודעות מרגיזות, אין התעסקות עם קראקים שלא ברור מקורם, זכאות לתמיכה הטלפונית של MICROSOFT וראש שקט בכללי.

אם יש לך חברים שעובדים בכללית, דבר איתם, יש להם מבצע עכשיו של OFFICE 2010 בגרסא מאד טובה ב9$ בלבד.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יש לך קרוב/חבר מורה עאו עובד מוסד חינוך?

אם כן אז 7 בגירסת ULTIMATE תעלה לך פחות מ 100 ש"ח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וואלה מעניין מה שאתם כותבים פה. אופיס מלא? 2010?

יש לי המון קשרים (משפחה ענקית) בכל מקום אפשרי. רק תגידו לי למי לפנות כדי לקנות אופיס מלא ב- 300 שקל.

יש לי קשר לשוטרים ולכבאים, יש לי קשר לאנשי משרד החינוך (ולמשרדי ממשלה נוספים),יש לי קשר לעיריות מסויימות. קשר לאגד, קשר למפעלים שונים, לחברת החשמל ועוד ועוד. רק תאמרו לי למי כדאי לפנות (הכוונה מי הכי זול)

הדלקתם אותי עכשיו, ממתין לתשובתכם.

תודה רבה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

במקרה דרך העבודה החדשה אני יכול להשיג את כל המוצרים של מייקרוסופט דרך MVLS

אבל, הרבה מאוד זמן היה לי הכול פרוץ, מע' הפעלה, אופיס ומה לא.

עם כל הכבוד כאן לרצון להיות חוקי, מה קשה לעשות loader בשביל win7 ואז לא להוריד עדכון מאוד ספציפי (שגם ככה לא יורד אוטומטית) ? זה שווה את ההשקעה של 400 שקל ? לדעתי לא.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

יש לי המון קשרים (משפחה ענקית) בכל מקום אפשרי. רק תגידו לי למי לפנות כדי לקנות אופיס מלא ב- 300 שקל.

יש לי קשר לשוטרים ולכבאים, יש לי קשר לאנשי משרד החינוך (ולמשרדי ממשלה נוספים),יש לי קשר לעיריות מסויימות. קשר לאגד, קשר למפעלים שונים, לחברת החשמל ועוד ועוד. רק תאמרו לי למי כדאי לפנות (הכוונה מי הכי זול)

תודה רבה.

לא צריך שום קשרים.

תעודת סטודנט בתוקף יש לך?

בבקשה:

http://www.student4u.co.il/

269 שקלים והדיסק שלך :-P

פורסם

תודה רבה.

https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423

http://www.latalmid.net/Html/Products/Microsoft.htm

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

הרשיון שנמכר באתר "חותם" לא שווה שום דבר.

הוא מוגבל בזמן (פחות מ3 וחצי שנים) ולא תקף לשימוש פרטי.

אינך מורשה להשתמש בתוכנה בביתך למטרות אישיות

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...