Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש את הרדיו דיסק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752977 אני חושב או משהו בסגנון של פיליפס עם bluetooth זה היחיד שמצאתי של פיליפס עם bluetooth בכל מקרה הוא אומר שהוא מילא דלק השבוע ומאז הרדיו דיסק נדלק ולא שומעים כלום

יכול להיות שאלה רק המגעים של הרדיו דיסק?

פורסם

מאיפה אני יודע?

והוא אומר שלפעמים הוא מניע את האוטו ושומעים לפעמים לא.. יכול להיות שזה הכבל האדום של הסוויץ' או משהו אחר?

ואם כן איך אני מסדר את זה? איזה כלים צריך חוץ מפלייר ומברג רגיל ופיליפס?

ועוד שאלה..איך אני יודע מה המינוס ומה הפלוס של המצבר? (סליחה על הבורות)

פורסם

בהחלת דלק לא כשור בכלל.

עם רדיו דיסק נדלק אין כשר להסוויץ' כי הוא מקבל מתח.

במצבר רשום או לפי צבאים עדום + שחור -.

שאבדוק חיבורים של רמקולים.

יש לו רק רדיו דיסק ורמקולים רגילים או יש לו בנוסף מגבר?

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אם מצבר חדש עז לא יכולה להיות בעיה בחשמל, יכול להיות שרדיו דיסק נדפק בכול זאת שיבדוק את כל החיבורים של רדיו דיסק.

פורסם
אם מצבר חדש עז לא יכולה להיות בעיה בחשמל, יכול להיות שרדיו דיסק נדפק בכול זאת שאבדוק את כל החיבורים של רדיו דיסק.

שיבדוק*

וניסיתי להוציא לו את הרדיו דיסק הוא קצת לא זרם איתי.. זה טנדר אז זה קצת שונה מרכב רגיל הצלחתי להוציא חצי ואז הוא פשוט נתקע... כמה מתקין אמור לקחת על זה פחות או יותר?

פורסם

והם עושים את זה איכותי עם בידוד והלחמה או שסתם מחברים ומה שיהיה יהיה?

וסליחה שאני משגע אותך אבל עוד שאלה קטנה.. ברוב הרכבים ששמים את הווליום על 30 שומעים די חזק ואצלי שזה אולי על 70 זה נשמע כמו ה30 שלהם.. זה בגלל שההגברה הפנימית של הרדיו דיסק נמוכה? (יש לי איזה משו סיני שאני מתכוון להעיף אחרי שאני ימכור את הרכב..) ואצלהם זה גם עובד על ההגברה הפנימית בלי מגבר חיצוני.

פורסם

הכל קשור להכל.

אני ראיתי שלא,עם איזולירבנד או האם זה אותו חיבורים אז פשות מחברים וזהוא.

תן לי דגם של רדיו דיסק, כנראה שהגברה שנותן רדיו דיסק קטנה, אצלי לדוגמה ברכב מערכת מקורית עדיין, ב15 נשמע ממש גבוה (מקס זה 40), יכול להיות שזה גם כשור לאקוסטיקה ברכב.

פורסם

אני חושב שהאקוסטיקה די טובה... ניסיתי את הרמקולים מחוץ לדלת ושומעים בהרבה יותר חזק כשהם בפנים

זה הרדיו דיסק http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=773&CategoryID=539&Page=1 בקיצור חארטה :D (חייב לציין שקיבלתי אותו עם הרכב ולא קניתי את זה)

ואיכשהו כשחיברתי את הרמקולים של חבר שלי אליי אצלי הם נשמעו יותר איכותיים.. למרות שזה היה אצלי ב80 ואצלו רק 30 אבל האיכות אצלי הייתה בהרבה יותר טובה וניסיתי את הרמקולים במקום פתוח ללא כל אקוסטיקה ראיתי אחרי זה את ההגדרות של הרדיו דיסק אצלו ולא היה משהו חריג שאמור לגרום להם להישמע ככה.. יכול להיות שהחיווט אצלי יותר עבה? שמתי לב שאצלו החיווט דק

פורסם
וניסיתי את הרמקולים במקום פתוח ללא כל אקוסטיקה ראיתי אחרי זה את ההגדרות של הרדיו דיסק אצלו ולא היה משהו חריג שאמור לגרום להם להישמע ככה.. יכול להיות שהחיווט אצלי יותר עבה? שמתי לב שאצלו החיווט דק

אין כשר לחוטים ברור שרמקול נשמע שונה בכל רכב.

פורסם

ניסיתי רמקול אחד שלו מחוץ לרכב עם הכבלים של הבגאז' זה לא מולחם אצלי אז הוצאתי ושמעתי וגם אצלו הוצאתי מחוץ לרכב אצלי זה היה נשמע בהרבה יותר איכותי..

תודה על העזרה באמת שאין עוד פורומים כאלה שעונים כל כך מהר ותשובות לעניין :)

• תוכן חדש...