Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אחותי מחפשת לקנות רכב זול ואמין, תווך המחירים שהיא מעוניינת בו הוא עד 20,000 שקל.

סוג הרכב: אוטומט

-הדבר הכי חשוב שהרכב יהיה, הוא בטיחותי! עד כמה שרכב בתווך המחירים הזה ובשנים האלו יכול לספק בטיחות.

-דבר שני הוא האחזקה, שהרכב יהיה בעל אחזקה זולה ובעל מנוע קטן לצריכת דלק מינימלית וללא ביקורים תקופתיים ומיותרים במוסך.

-מיותר לציין שביצועיים לא מעניינים בכלל, אך ישנה חשיבות קלה למראה הכללי של הרכב.

אשמח לרעיונות והצעות של דגמי רכבי שכדאי שאשלח אותה ואת אבי לבדוק.

תודה מראש

בקאל אופיר

פורסם

יש הרבה יפניות אמינות ( 323 סיוויק וסובארו ) שנכנסות לדרישות .

כמובן מלבד היבט הבטיחות , שלא נראה לי שבסכומים הללו קיים הבדל רב .

אולי פיאט פונטו יותר בטוחה , חכה שאלו שמכירים פיאט ייכנסו .

איחוליי לאחות ..

פורסם

אני מאמין שהעדפה היא לסופר מיני..

בכל מקרה תהיו חייבים לעשות פשרות, בעיקר בעניין הבטיחות שכן הדרישה לאוטומט בתקציב נמוך מורידה בהכרח את רף הבטיחות ברכבים האלו.

-רכב יחסית גבוה בשנתון (אם זה חשוב) ושאינו מוכר כבעל היסטורית אמינות גרועה (למרות הסטיגמות) הוא הקסרה שסבל מירידת ערך גבוהה מאוד (נוח, שנתון גבוה, גיר גרוע).

-פיאט פונטו נכנסת לתקציב אם כי אני לא בטוח לגבי אמינות הגיר הרציף.

-הסיריון, סביב שנת 2000 (צורה ישנה) יכולה להיות רכישה טובה- מדובר ברכב מיני פשוט וטוב.

-האופציה הכי רלוונטית לדעתי (לא בפאן הבטיחותי אבל בשאר כן) היא היונדאי אקסנט סביב שנת 2000- יכול להיות בסיסי ויעיל לאחותך.

אמנם הגיר האוטומט הקצר בשילוב עם המנוע 1500 של יונדאי נתן רכב לא חסכוני מדיי (וגם לא נורא), אך בחבילה הכללית אתה מקבל רכב אמין עם אחזקה זולה.

אישית, הייתי הולך בכיוון היונדאי.

בהצלחה!

:wink:

פורסם

האקסנט קיבלה ציון נוראי במיבחני הריסוק:

http://www.euroncap.com/tests/hyundai_accent_1998/36.aspx

להמליץ על רכב כזה למישהו שהדרישה הראשונה שלו מרכב זה בטיחות???

לגבי הרכב, יש אפשרות לקנות את הפונטו ספייס שמומלצת בפורום מאוד עם ציון טוב במיבחני הריסוק.

אני לא יודע לגבי אמינות הגיר האוטומטי, תבצע חיפוש, או חכה למישהו שמכיר שיגיב.

http://www.euroncap.com/tests/fiat_punto_2000/28.aspx

פורסם
בכל מקרה תהיו חייבים לעשות פשרות, בעיקר בעניין הבטיחות שכן הדרישה לאוטומט בתקציב נמוך מורידה בהכרח את רף הבטיחות ברכבים האלו.

גם הפונטו היא לא שיא הבטיחות, בטח שלא בהפרש ניכר מהאקסנט שתהיה עדיפה כמעט בכל פרמטר שהציג פותח השרשור.

אם תקרא שוב, תראה שהוא ציין אמינות ורצון לא לבקר במוסכים כמו גם אחזקה זולה- גם כאן האקסנט עדיפה!

פשרה זה אומר לוותר מעט על משהו אחד תמורת משהו אחר.

פורסם

הפונטו קיבלה ציון של 4 כוכבים מתוך 5

לעומת 1.5 באקסנט כך שמבחינה בטיחותית ההבדל עצום.

לדעתי עדיף להתפשר בכל נושא אחר, ולא בבטיחות.

וקבל את התנצלותי על המשפט:

להמליץ על רכב כזה למישהו שהדרישה הראשונה שלו מרכב זה בטיחות???

פורסם

הפונטו ספייס מפגינה אמינות טובה, והיא הרבה יותר בטוחה מהאופציות האחרות שהוזכרו פה.

היא גם הרבה יותר חסכונית בדלק, וסה"כ יותר זריזה.

בשנתון הזה הפונטו האוטומאטיות הגיעו עם גיר רציף אמין מאוד, ועם מנוע חזק יותר מהפונטו הרגילות.

כמובן שאחרי כמעט עשר שנים על הכביש חשוב מאוד למצוא רכב שמור שטופל כמו שצריך בכל חייו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תודה רבה על העזרה עד כה,

לא ציינתי את זה בהודעה הראשונה אך הכוונה הייתה באמת לרכב קטן מימדים.

אני אמליץ לה על הפונטו, אך בין לבין, היא מצאה רנו קליאו B למכירה כיד שניה 140000 קמ' אוטומטית.

אני די נגד הרכב הזה, אך הייתי רוצה לשמוע את דעתכם, גם בכדי שהיא תוכל לראות את התגובות לגבי הרכב מפי אנשים זרים.

דרך אגב, אם אני טועה ואכן כדאי להחשיבו בתור אופציה, אשמח גם לקבל הודעות חיוביות.

בתודה

בקאל אופיר

פורסם

הפונטו קיבלה ציון של 4 כוכבים מתוך 5

לעומת 1.5 באקסנט כך שמבחינה בטיחותית ההבדל עצום.

הנתונים שהבאת עבור האקסנט הם עבור הדגם הישן (שנתון 98,דור ראשון- אני התכוונתי לדגם החדש יותר,דור שני משנות ה- 2000 ).

(יכול להיות שציון העובדה שמדובר בדור שני שנמכר במקביל לדור ראשון היה עושה את זה מובן יותר).

זה רלוונטי לנו:

Test was carried out to the same Euro NCAP regulations. Despite the lack of airbags (which are not available in the cheapest version of Accent on the Russian market) it scored 9.9 of 16 for frontal impact.

וכן, רמת הבטיחות בין הפונטו לאקסנט מהדור הזה היא לא שונה בהרבה (אם בכלל).

כל אחד יכול לעשות את הפשרות שלו.

הפונטו, אמינה או לא (אני מאמין ל Arilou שטוען לאמינות ואני גם מכיר מקרה של פונטו ספייס שנגמר בגיר להחלפה) היא עדיין כנראה תהיה יקרה יותר לאחזקה (לאוו דווקא בהפרש ניכר).

האקסנט הוכיחה את עצמה כרכב יחסית זול לאחזקה.

פורסם

תודה רבה על העזרה עד כה,

לא ציינתי את זה בהודעה הראשונה אך הכוונה הייתה באמת לרכב קטן מימדים.

אני אמליץ לה על הפונטו, אך בין לבין, היא מצאה רנו קליאו B למכירה כיד שניה 140000 קמ' אוטומטית.

אני די נגד הרכב הזה, אך הייתי רוצה לשמוע את דעתכם, גם בכדי שהיא תוכל לראות את התגובות לגבי הרכב מפי אנשים זרים.

דרך אגב, אם אני טועה ואכן כדאי להחשיבו בתור אופציה, אשמח גם לקבל הודעות חיוביות.

בתודה

בקאל אופיר

הקליאו, לא מומלצת לקניה עם גיר אוטומט, למרות שאם בטיחות חשובה לכם אז הקליאו (ביחס עם הפולו) יתנו את התמורה הטובה ביותר בתחום הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הקליאו, לא מומלצת לקניה עם גיר אוטומט, למרות שאם בטיחות חשובה לכם אז הקליאו (ביחס עם הפולו) יתנו את התמורה הטובה ביותר בתחום הזה.

בדיוק מה שחשבתי, אבל טוב שהיא תשמע את זה מאנשים אחרים.(למרות שזר, אתה לא :) )

תודה

• תוכן חדש...