Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש ראשון שלי,

היה מפגש די נחמד למרות שהתחיל באיחור קטן :-D

שמחתי לפגוש את אדי, גם את דרור ואלכס מ- DLS :smile: תודה רבה על הכיוונים ועל הטוויטר :wink:

אם מישהו צילם תמונות (לא שאני משתי לב) אשמח אם תעלו

שבוע טוב

A3

K04 Inside

פורסם

בוריס מזל שנזכרת אם לא הייתי בא לקחת אותו בחזרה:)

היה מפגש נחמד, דיי קטן .

לדעתי, ממפגש הבא, צריך לרשום מה מביאים , ולא "מה שיהיה חסר" כי בסופו של דבר- כמעט הכל היה חסר:)

יש גם כאלה שאמרו שיגיעו , ולא הגיעו.

שמחתי לראות את כולם, ממש אהבתי לשמוע אצל שי עם האיביזה.

יבגני, מצטער שלא ישבתי כמו שצריך אצלך ברכב, מקווה שייצא פעם הבאה.

מוטי.

ד"א- אלכס צילמת בסוף ?

פורסם

חזרתי מהלימודים ב- 4 אז לא יכולתי להגיע, אבל אני מקווה לפגוש את החבר'ה בהזדמנות אחרת, אולי נארגן איזה מפגש נוסף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לי גם לא ייצא,צצו לי דברים בשניות האחרונות של יום שישי,אכן צריך לארגן עוד איזה מפגשון,ראיתי דווקא יש יחסית הרבה במרכז ודרום פעם בחודש..

Scan Speak

פורסם

היה מפגש קטן ומאוד מאוד מצומצם.

רק עכשיו חזרתי הביתה והתחברתי לפורום מאז אתמול.

חבל שהיה מפגש כל כך קטן וחבל שאנשים שאמרו שיגיעו לא הגיעו - זה היה יכול להיות מאוד לא נעים להביא בשר ולגלות שאין מנגל, חומוס, פיתות ושאר ירקות בכדי לאכול אותו.

מזל שהבאתי חטיפים כי זה בדיוק מה שחשבתי שיקרה.

היתה שיחה נעימה ומעניינת מאוד.

מערכת מצויינת אצל יבגני - ממש אוהב את הרמקולים אצלו - מדהים בעיניי.

אני חושב שאנחנו מתקרבים לעונה הקרה של השנה והפרקטיות של מקום המפגש הזה לא יתפוס בחורף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שאתם כבר נסעתם.

שיחה עם דרור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן - חתימה שאין בה חלקי מערכת...

כי...

אין מערכת!

אני אוציא הודעה מסודרת - טיזר קטן :wink:

Pioneer TS-X150

פורסם

היה מפגש קטן ונחמד וחבל הענות היתה דלה מהרגיל.

אדי, שירים שלך גרמו לי לנסוע יותר לאט מהרגיל...

צריך מישהו שיכוון לי את המערכת :-(

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אני אקבל את זה בתור מחמאה :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...