Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והכוונה שלי היא לפתוח כאן, ברשותכם, דיון תרבותי, מעשי וללא התלהמות, ובוודאי שללא תאוריות קונספירציה למיניהן:

ברור לכולם שתיהינה עוד מלחמות כלליות/עולמיות, לצערנו. הכוונה שלי היא, האם לאור הניסיון שיש לאירופה עם מלחמות עולם, הסיבות שבעטיין הן פרצו בעבר והתיזמון - האם בדור הקרוב היא בוא תבוא בגלל ההגירה המוסלמית האירופאית? אני מודע גם להגירות בתוך אירופה, בעיקר מהגוש המזרחי לשעבר, אבל כיום יש שכונות שלמות בערי מרכז באירופה שהרוב בהן הוא מוסלמי.

אני לא מצליח לראות איך הימין הקיצוני לא יעשה עם זה משהו בבוא היום. התרחיש שאני רואה (שוב, לצערי) הוא שהלחץ המוסלמי בתוך אירופה, על כל המשתמע מכך (ואני יכול לפרט למי שלא מבין או יודע) יגרום לעליית הימין הקיצוני או לעליית משוגע בודד אחד לשלטון שיצית את הכל (ראו היטלר יימח שמו וזכרו) ויפעל נגד זרים באשר הם ומשם יעבור ויתרגם מהר את הדוקטורינה שלו לשנאת הצבע והתרבות האחרת, הלא אירופאית (כלומר גם שחומי עור, יהודים, צוענים, נטיות מיניות שונות ושאר "תרבויות אחרות").

מה דעתכם? האם זה יקרה? אם כן - באיזה אופן? האם ארה"ב תצליח לעצור או להשליט סדר? האם ארה"ב עצמה גם תיגרר למלחמת שנאה? האם תלטוש עיניים לאוצרות הטבע של אירופה וארצות ערב ובכלל תשתגע ותהפוך את הקערה על פיה? איך ינהגו מדינות דרום אמריקה ואסיה? סין? יפן? מה אוסטרליה תעשה?

אומרים שההיסטורה חוזרת על עצמה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא נשאל שאלה אחרת - יש איזשהי סיבה שלא תהיה מלחמת עולם שלישית? בקרוב נהיה עשרה מיליארד איש על הפיסת נדל"ן הקטנה הזאת שקוראים לה כדור הארץ ולא חסרים ההיטלרים\גברילו-אים שרוצים להבעיר הכל. עניין של זמן.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

בסדר. את זה כבר אמרתי.

אחדד את השאלה: כיצד היא תתרחש לדעתכם ומי/מה יתחיל אותה? הסיבה להתחלה?

אני חושב שלא רעב במדינת עולם שלישית זו או אחרת, גם לא ריב על מקורות מים או מרחב מחיה; אני חושב שהגירת האיסלם לאירופה תתחיל את הגהינום לפני כל אלה.

פורסם

אלברט איינשטיין אמר:

"אני לא יודע באיזו תחמושת ילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל ברביעית יילחמו במקלות ואבנים".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שכחת לגמרי מSKYNET!

סקיינט הושמדה בסוף "שליחות קטלנית 2"

סרטי ההמשך (הגרועים) לא קיימים :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הפתגם אומר שמאז חרב בית המקדש, ניתנה נבואה לשוטים.

ספקולציות על מה יגרום למלחמת עולם אפשר לנתח מפה ועד להודעה חדשה ולאו דוקא האיסלם.

זה יכול להיות האיסלם

זה יכול להיות משבר מקורות אנרגיה

זה יכול להיות משבר מים

זה יכול להיות סתם איזו שיגור טיל גרעיני טועה לעבר אחת המעצמות

זה יכול להיות שיגור טיל גרעיני במכוון ע"י תמהוני או טרוריסט

וכמבן התגובה שכנגד - עוד לפני שיספיקו להבין מי נגד מי - חרב חצי עולם.

ובואו נחשוב רגע מה יקרה עם מישהו בכ"ז יצליח לפוצץ את כיפת הסלע.

אכן ההיסטוריה חוזרת ואני סובר שבסופו של דבר יקום מישהו שינסה להחזיר את צרפת לצרפתים או אנגליה לאנגלים וכד'.

אה כן ועל הדרך גם מישהו יגיד שצריך להחזיר את פלסטינה.

ואיפה גוג ומגוג?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתם מפספסים את הכוונה שלי וכניראה לא הסברתי עצמי טוב. אני לא מדבר על ספקולציות באופן כללי.

תכלס: מה יהיה עם האיסלם הגואה באירופה - לדעתכם? דעתו האישית של כל אחד מכם.

פורסם

עם כל הכבוד והכוח שאתה מייחס לאיסלאם הוא רק דת ויש בה מכל הזרמים. לא כל מוסלמי הוא ערבי, לא כל ערבי הוא טרוריסט ואין קשר בין אמונה ללאומניות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא צריך להיות נביא ולא בן של נביא

הגברת מרקל כבר התבטאה בנושא, והיא לא היחידה.

כך גם בצרפת וכך גם במקומות אחרים, כולל בתוך ארה"ב.

יש כאן מלחמת דתות שהיא הגרועה שבמלחמות.

האם יקום לנו פרדיננד ואיזבלה שזרקו את המוסלמים מספרד באותה העת שהם זרקו גם את היהודים.

באנגליה השם השני הנפוץ ביותר בין ילדים הוא אחמד או מוחמד .

אז אני מעריך שתתבצע פעולה של החזרת אוכלוסין למקומם הקודם.

אולי במסגרת זו יתבצע תהליך דומה באיזו מדינה קטנה במזה"ת ואז אפשר יהיה לשבת

איש תחת תאנתו איש תחת גפנו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עם כל הכבוד והכוח שאתה מייחס לאיסלאם הוא רק דת ויש בה מכל הזרמים. לא כל מוסלמי הוא ערבי, לא כל ערבי הוא טרוריסט ואין קשר בין אמונה ללאומניות.

ומה כל זה קשור לשאלה? אני מבין שאתה נאור, סובלני וסבלני לכלל הדתות ומבדיל בין דת ללאום, ולא הזכרתי אפילו פעם אחת את המילה טרור; אבל אני שואל מה יהיה לדעתכם באירופה בענין האיסלם? שם הרי לא כולם חושבים כמוך, והרבה מאד מפחדים ממיעוט מוסלמי.

השאלה לאן כל זה יזרום.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=6UufCsisCAc&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2Fhome%2Ephp%3Fref%3Dhome&feature=player_embedded

לראות ולהשכיל.

לא צריך מלחמה- האשה המוסלמית היא פצצה מתקתקת. כשהם יהיו הרוב, ממילא מנהיגי אותם מדינות יבחרו מתוכם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מלחמת העולם השלישית ו(כנראה האחרונה) תתחיל בגלל ישראל ולא בגלל האסלם.

אבל מאחר ולארה"ב יש אינטרס שתהיה מדינה ידידותית במזה"ת ולרוסים לא, מהר מאד המלחמה תהפוך למזרח ומערב קלאסית כשבדרך מצטרפים לחגיגה כל הרודנים המטורפים של האיזור (סין,צ קוריאה,איראן,וחלקים מבריה"מ לשעבר)

ואז האנרגיה לא תשנה להרבה - אולי מהירות ההתאדות של חומר לדייסת פלאסמה.

ממליץ לקרוא את הספר סערה אדומה עולה של קלנסי.

פורסם
מלחמת העולם השלישית ו(כנראה האחרונה) תתחיל בגלל ישראל ולא בגלל האסלם.

אבל מאחר ולארה"ב יש אינטרס שתהיה מדינה ידידותית במזה"ת ולרוסים לא, מהר מאד המלחמה תהפוך למזרח ומערב קלאסית כשבדרך מצטרפים לחגיגה כל הרודנים המטורפים של האיזור (סין,צ קוריאה,איראן,וחלקים מבריה"מ לשעבר)

ואז האנרגיה לא תשנה להרבה - אולי מהירות ההתאדות של חומר לדייסת פלאסמה.

ממליץ לקרוא את הספר סערה אדומה עולה של קלנסי.

אתה באמת מאמין במה שכתבת.

במלחמת יום הכיפורים גם ארה"ב וגם ברית המועצות העמידו את צבאותיהם בכוננות גבוהה. רוסיה התחילה.

מיד בא הלחץ האמריקאי וישראל קפאה על מקומה, אחרת הארמיה השלישית הייתה נכחדת ולא היינו נעצרים בק"מ ה 101 וגם לא 40 ק"מ מדמשק.

אנחנו בורג קטנטן במערכת השיקולים הגלובלית.

בכל ספריו המצויינים של קלנסי בסוף הכל מסתדר. משהו השתנה בספרו זה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ומה כל זה קשור לשאלה? אני מבין שאתה נאור, סובלני וסבלני לכלל הדתות ומבדיל בין דת ללאום, ולא הזכרתי אפילו פעם אחת את המילה טרור; אבל אני שואל מה יהיה לדעתכם באירופה בענין האיסלם? שם הרי לא כולם חושבים כמוך, והרבה מאד מפחדים ממיעוט מוסלמי.

השאלה לאן כל זה יזרום.

אירופה מפחדת ממהגרים ולא ממוסלמים. סביר להניח שיגרשו את מהגרי העבודה ויחזרו לשגרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...