Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המאזינים,

הפיליפס הנאמנה ששירתה אותי 7 שנים החליטה שטוב לה בפח האשפה...

אני מחפש מכונה שתשמש אותי לסידור הזקן (והשפם שמחובר אליו) וכן לקיצוץ מעט השיער שנותר סביב הקרחת המתפשטת על ראשי :roll:

האם למישהו יש חוויה חיובית ממוצר ספציפי ?

תודה !

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לא אמרתי רע. פיליפס בא בחשבון.

מה שאני מחפש הוא המלצה. אם למישהו יש התנסות טובה עם דגם ספציפי - פיליפס / בראון / שקר כלשהו - דיינו. :-P

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מצטרף לשאלה , פיליפס לא מצליחה לסחוב .

יש לי שיער צפוף ושיער זקן עבה, בקיצור אני מחפש המלצה לטרקטור אמיתי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תשאל את ג'רמי. לא נראה לי שהוא קשור לתחום, אבל הוא גר בפיליפס-סיטי (איינדהובן). 8)

חוץ מזה, נראה לי שכל המכונות ממותגים נורמליים (כמה כבר יש, 4?) עושות את אותה עבודה.

ספק אם תמצא הבדלים תהומיים בטכנולוגיה, פשוט לך על זאת שיש לה את האחריות הכי ארוכה.

פורסם

לי עד עכשיו יש נסיון חיובי עם מכונה של Ermilla ו-Andis. ה-Andis היתה ממש זולה, 250 ש"ח בזמנו (נדמה לי שעכשיו אפילו פחות), אבל לא היתה כ"כ חזקה. הארמילה לעומתה חזקה בהרבה, לא נתקעת. אני אישית מעדיף מכונות עם כבל (לא נטענות), סתם העדפה אישית. נראה לי שהדגם הוא super-cut או משהו כזה, אבל בעקרון אתה יכול להשוות בין ההספקים של המכונות ולקחת את היותר חזקה.

פורסם

מצטרף ליוני בהמלצה על אפיון המכונה (כבל) , אישית אני משתמש במאוזר moser , מוצר גרמני איכותי ביותר, אפשר לספר איתו כבשים בעונת הגז :-P

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...