Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר שנואשתי מלחפש רכב משומש בתקציב של 30K, החלטתי להתעניין בשיטה של ליסינג מימוני (פרטי).

יש לי כמה שאלות שאני אשמח אם למישהו תהיה תשובה בנושא:

רק בשביל הרקע, שתי המכוניות שמעניינות אותי כרגע הן: פיג'ו 107 ידנית וסוזוקי אלטו ידנית.

איזו מכונית עדיפה מבין השתיים?

באיזו שיטה של מימון שווה לי לקנות את הרכב?

אני יודע על אפשרות למימון ע"י הבנק (הלוואה לכל סוגיה)

אפשרות של מימון ע"י ILEASE במקרה של פיג'ו

אפשרות של מימון בסוזוקי

אפשרות של ליסינג פרטי בשלמה סיקסט.

בגדול אני מוכן להשקיע הון ראשוני של כ- 30K

ואז לבצע תשלומים של בין 600 - 800 ש"ח בחודש.

פורסם

המלצתי תבדוק איזה תנאים ואיזה רביות נותנים לך בכל אחד מהאופציות.

לי למשל האופציה הכי טובה הגיעה דווקא מהבנק [פריים מינוס חצי אם אפשרות להחזיר את כל הכסף במכה ללא קנס כספי].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שקניתי את הרכב שלי לא ממזמן, בדקתי את כל האופציות, ליסינג פרטי לי נשמע כמו עוד גימיק שיווקי,

ואם תחשב תראה שזה יוצא לך יותר גבוה לפעמים מריבית דרך הבנק,

אני קניתי באוויס והם עובדים עם בנק מזרחי ואז זה ההיה ריבית של פריים פלוס חצי, ממה שאני זוכר,

מדובר בסכום לא קטן אז באמת כדי לשכלל את כל האופציות ולראות איפה יש את התנאים הכי טובים בשבילך

נגמר המונדיאל, ארגנטינה בחוץ

פורסם

אין כללי ברזל, לכל אחד מתאימה שיטת מימון שונה.

אני קניתי לפני כחודש סוזוקי (SX4, אבל לעניין ההלואה סביר שהאלטו זהה) - אשר הפנו אותי לבנק לצוך המימון, פשוט נתנו לי מכתב הפניה וקיבלתי את ההלוואה ללא קושי בבנק, אם כי בסופו של דבר לא משכנתי את הרכב אלא משהו אחר.

ממליץ לך לפנות לנבק שלך ולראות איזה הלוואה (סכום ותנאים) הוא מוכן לתת לך לפי המצב והעבר הפיננסי שלך, ולחברות המימון האחרות לגבי השיטות שלהן.

תביא בחשבון שההלואות הנפוצות בבנקים הן בריבית הצמודה לפריים, כל שהלואה שנראית זולה כעת יכולה להפוך ליקרה בעוד 1-2 שנים ואף פחות אם רבית הפריים תעלה (וזה תסריט די צפוי, אם כי קשה להיות נביא כלכלי). יתכן שתוכל לקבל הלוואות בריבית עם הצמדה אחרת או אף רבית קבועה, רק אתה תוכל לקבל הצעה קונקרטית בהתאם למדיניות הבנק שבו אתה מנהל את חשבונך.

לגבי ה-iLESE של פיג'ו - מישהו העלה את פרטי ההלוואה לפורום פני מספר שבועות, הפטנט הוא שאתה משלך כשליש המחיר כמקדמה, שליש כהחזר הלוואה ובסוף עוד שליש בתשלום אחד בסיום ההלוואה (כעבור 3 שנים). עליך לבדוק אם תנאים אלה מתאימים לך - האם תוכל להעמיד כמה עשרות אלפי שקלים לצורך פרעון ההלוואה בעוד כ-3 שנים.

וכמובן - בסופו של דבר עליך לבצע תחשיב של העלויות הכוללות של כל שיטת מימון, דבר שקשה לעשות כאשר אתה לוקח הלואה בריבית משתנה שאין לדעת כיצד תתנהג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...