Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה פריטים במצב מצויין...

סאב וופר כפול (2 סאבים) SPG555 של בוסטון אקוסטיקס בתיבה אטומה כפולה חזקה במיוחד (MDF 3cm). הסאבים אובליים, מגנט ניאודימיום חזק במיוחד שמאפשר עוצמה חזקה במשקל וגודל מגנט קטנים. כל סאב 1000W RMS!!!!!!

לסאבים יש פיוזים להגנה מעומס יתר על הסלילים, כמו כן הסליל מתפרק כיחידה נפרדת להחלפה פשוטה במידה והוא הלך.

8000 ש"ח

מוכר גם סאב וופר של JL AUDIO מותאם במיוחד לגולף 4 הסאב מגיע בתיבה מיוחדת שמותאמת למבנה התא מטען של הרכב, הסאב נכנס למקום של הגלגל ספייר של הרכב והגלגל ספייר מתיישב על הסאב! הסאב נסתר מהעין, עם אבטוח לגוף הרכב למניעת גניבה, סאב מיוחד במינו!!!

3500ש"ח

בנוסף, יש לי כמה מצברים מיוחדים לתגבור חזק ואפקטיבי במיוחד של המגברים ברכב, לא רואה אף קבל ממטר!

למצבר כמה תכונות שמבדילות אותו מקבל סטנדרטי, הוא בעל יכולות פריקת זרם מהירה כמו קבל אך עוצמתי יותר (50 פאראד), וגם אוגר מתח לטווח ארוך כמו מצבר רגיל, ככה שהוא מספק גם זרם מהיר לבאסים וגם נותן תגבור מתח קבוע למגברים.

הוא גם אטום ולא דורש תחזוקה ככה שניתן להתקין אותו בכל תצורה שרוצים, גם הפוך...

הגודל הוא בערך כגודל של מצבר אופנוע וניתן לשרשר כמה יחד לעוצמה חזקה במיוחד (אצלי היו 4 מחוברים במקביל למערכת של 3000 וואט).

1000ש"ח

גיא, 054-4740798 או שלחו הודעה פה...

spg555.jpg

h065spg555-b.jpeg

SPG555SS.jpg

7307.jpg

is.php.jpeg

JL-SB-VW-GLF4-10W3V3-extra1.jpg

1103332059540_BatCap800___2004.jpg

הכל מסביב בינוני!

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המחירים התעדכנו וירדו...

כל מי שמתעניין יכול לשלוח לי הודעה...

זו לא חנות, אני אדם פרטי, היתה לי מערכת מאוד רצינית ברכב (ממה שאתם רואים פה) ואני לא משתמש בפריטים ורוצה למכור אותם.

הכל מסביב בינוני!

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...