Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן אמין אוטומט עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר היכרות ארוכה עם הפורום ולאחר שהמלצתי לרבים להיכנס ולהשכיל הגיע שעתי לרכוש רכב.

אשמח לשמוע על הצעות לרכב קטן יחסית, אמין ולא בולע דלק (אני אעשה משהו כמו 15 אלף ק"מ בשנה)

חובה חובה אוטומט כי אני נוהג הרבה בפקקים ולא יכול להתמודד בפקקים עם ידני (לא עצלן, בעיה בריאותית)

כמובן שרצוי משנתון מתקדם כמה שיותר כי אני מתכוון להיות עם הרכב הזה משהו כמו 5 שנים.

בנוסף אני אשמח לרכב עם עיצוב חיצוני ופנימי יפה ולא קובייה עם גלגלים (: ושלא יהיה עגלה יותר מידי.

התקציב שלי הוא 55 אלף כאשר הסכום הוא לרכב בלבד.. (לביטוח ושאר הדברים יש עוד כסף) אם יש רכבים שקצת חורגים בתקציב נגיד 60-65 אלף והם ממש שווים את זה אז תציעו לי גם כי אני יכול למתוח את התקציב פשוט מעדיף שלא.

המון המון תודה מראש לעוזרים!

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

תודה על העצה, האמת שזה באמת אחלה רכב ונראה לי יתאים להרבה אנשים אבל אני לא התלהבתי ממנו בכלל מבחינה חיצונית ויותר לא התלהבתי אחרי שנהגתי בו כמה פעמים, עיצוב פנימי מצועצע עם המד סל"ד בחוץ זה נראה מגוחך ובכללי הנסיעה ברכב לא הייתה לי נעימה.

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אוקיי, אז הנה כמה אופציות נוספות שיכולות להתאים -

טיוטה יאריס - יקרה, קטנה וגם לא ממש ביצועיסטית, אבל חוץ מזה תואמת את הדרישות שלך.

הונדה ג'ז - גם לא זולה במיוחד, מבוקשת מאוד בשוק המשומשות, אבל גם מתאימה די טוב לדרישות שלך.

אולי תצליח גם למצוא יונדאי I10 משומשת מהמודלים הראשונים, שהמחירון שלה הוא סביב ה-60K ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה

אכן שמעתי ביקורות מעולות על היאריס אכן המחיר שלה לא מצדיק (לפחות לדעתי) ואתו דבר לגבי ההונדה

את ה איי-10 אני אבדוק, היא לא עגלתית מידי?

מה דעתכם על פולו 2006? שזה הדגם החדש יותר ששמעתי שמוצלח יותר מהדגם הקודם שהיה עד 2005

או נגיד פיאט פונטו גרנדה 2007 או אפילו איזה 2009 מליסינג? למרות שאני צריך לעשות עליה נסיעת מבחן כדי לראות אם הגיר מתאים לי.

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

הפולו בגירסת ה-1.4 האוטומטית לא מציעה ביצועים שהם יותר מסבירים. היא כמעט זהה לחלוטין לדגם שהיה עד 2005 (למעשה עד 2006) ומדובר בשינויים קוסמטיים בלבד.

הפיאט אופציה מצויינת אל בעיקר בדגם הידני אלא אם הגיר הרובוטי לא יפריע לך.

ה-I10 שווקה בתחילה רק עם מנוע 1250 שמציע ביצועים טובים. גם דגם ה-1.1 לא נחשב עגלה לדעתי ומדובר באופציה טובה למדי. כבר נתקלתי בכמה רכבים יוצאי ליסינג במחיר הקרוב ל-60 אלף שקלים.

אני ממליץ לבדוק את הרנו קליאו 3 ממודל 2007, סופר מיני גדולה יחסית עם מנוע 1.6 והיא בהחלט יכולה להתאים.

גם C3 הישנה משנת 2007 מצויידת במנוע 1.6 והיא בעלת מראה חביב וביצועים טובים.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

דווקא ששמעתי שהפולו "החדשה" היא ללא הבעיות המוכרות של הפולו (חלונות נופלים ועוד איזה משהו ששכחתי) וגם יותר זריזה (נהגתי רק על מודל 2002 שהרגישה טיפה חלשה אך לא משהו שמפריע לי)

היום ראיתי את הi 10 העיצוב שלה איכזב אותי קשות , דווקא ה i 20 נראית לא רע בכלל אבל היא חורגת מהתקציב שלי ממש!

איך הגיר האוטומט של קליאו ושל ה c3? לא בעייתי? למרות שהסי 3 לא לטעמי, הקליאו טיפה יותר

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

מדובר ב-AL4 המוכר. יש כאלה שמחבבים אותו יש כאלה שפחות.

לדעתי הוא לא כל כך מטריד, בטח לא בפקקים שאמרת שאתה מרבה להיתקל בהם.

פורסם

שמעתי את האוטומט החכם הזה אם אפשר לקרוא לזה כך, לא חושב שתהיה לי בעיה עם זה

רציתי התייחסות של בעיות מכניות בגירים אוטומטים ברכבים האלו?

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

שסתומי לחץ שמתפגרים בטרם עת.

אצלנו ב C3 זה קרה אחרי 6 וקצת שנים עם כ 60000 ק"מ.

לא נזק גדול מדי , כ 2200 ש"ח בראשי.

אבל לא תצא מזה, לכל רכב יש את המחלות שלו, בתקציב שלך אתה קונה רכב שהבלאי מתחיל לתת את אותותיו.

פשוט מצא לך רכב שמתאים לצרכים שלך מאלה שהוצעו לך, ובדוק שהוא לא שחוט ומרוט.(טיפולים שוטפים בזמן + בדיקה במכון)

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אחלה תודה, כמובן שלכל רכב יש את הבלאי הטבעי פשוט יש כאלו שהבלאי הטבעי שלהם זה נזק כספי ויש כאלה שזה לא כזה נורא.

בכל מקרה אני מחפש רכב שאני אהנה להיות בתוכו שישדר קצת יוקרתיות (בגלל זה נגיד אני לא מתכוון לקנות סיריון לדוגמא)

מבחוץ שיראה לא נשי מידי ופשוט שיהיה לטעמי זה כמובן בנוסף לביצועים סבירים, לא בולע דלק, אמין ובטיחותי וכו'

כנראה שאני כבר דיי סגור שבא לי על הפולו 2006 מקווה שאמצא שחורה עם ריפודים בז' שהיא נראית יוקרתית ביותר! ממש אהבתי..

ובנוסף אבדוק את הגרנדה פוטו או את הפונטו איבו שראיתי שממש דומות, זאת המחליפה שלה?

(כמובן שהכל תלוי בגיר הרובוטי אם הוא יתאים לי)

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

בקל אוטו הרכבים לא במצב מזהיר (מבחינת ק"מ) בוא נגיד ככה אבל באוטו דיל הרכבים נראים קורצים בהחלט,תודה!

יש לך נסיון עם קנייה דרכם? רשום שם רק את המחיר מחירון, כמה בדרך כלל הם מורידים או כמה בדרך כלל נהוג לבקש הנחה?

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...