Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחתי רוצה לרכוש רכב יד 2 בתקציב של כ25K .

שתי הפרמטרים הכי חושבים לנו הם בטיחות וצריכת דלק.

עד עכשיו הייתי נעול על רנו מגאן דור רשאון עקב תמורה מטורפת למחיר הזעום שלה עם עקב אכיליס של גיר אוטומט בעיתי ,אך מה לעשות שההורים קונים את הרכב ואמא שלי החליטה שהיא רוצה רק רכב יפני כי עד עכשיו היה לנו רק יפני וזה מה שהיא מכירה לדבריה.

בכל אופן מכל הבררות של היפניות האלמרה נראתה לי הפשרה הכי טובה.

ביצעתי חיפוש בפורם אך לא מצאתי מידע על הבטיחות של הרכב, צריכת דלק וההבדל בין דגם הGX לבין הSLX תודה לעוזרים.

פורסם

SLX עדיפה - יש לה ABS וכרית אויר נוספת וגם סיכוי יותר גדול למצוא רכב ללא עבר של השכרה.

למרות כל זה לא הייתי קורא לאלמרה רכב בטיחותי :

http://www.euroncap.com/tests/nissan_almera_1999/39.aspx

לכן הפשרה ליפנית במקום מגאן היא גם פשרה על הבטיחות.

מגאן.

אין לי מה להגיד לגבי אמינות של אלמרה חוץ מ "אחד הרכבים היותר אמינים של שנות ה-90".

צריכת דלק ממוצעת למשפחתית אוטומטית 1600 סמ"ק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקי תודה על המידע. כנראה אז שאנחנו הולכים על האלמרה פרפקט 1.6 שיוצרה רק בשנת 2001 ( וכן אני יודע שעדיף את ה1800 אבל אמא לא מוכנה ללכת על משו מעבר ל1600)

במקביל אני בודק עכשיו לגבי פורד פוקוס דור רשאון .

מצטער על ההפרשי זמנים בהודעות , אני בצבא וחוזר רק בסופשים וכותב מתי שיש לי זמן פנוי בבסיס.

פורסם
SLX עדיפה - יש לה ABS וכרית אויר נוספת וגם סיכוי יותר גדול למצוא רכב ללא עבר של השכרה.

למרות כל זה לא הייתי קורא לאלמרה רכב בטיחותי :

http://www.euroncap.com/tests/nissan_almera_1999/39.aspx

לכן הפשרה ליפנית במקום מגאן היא גם פשרה על הבטיחות.

מגאן.

אין לי מה להגיד לגבי אמינות של אלמרה חוץ מ "אחד הרכבים היותר אמינים של שנות ה-90".

צריכת דלק ממוצעת למשפחתית אוטומטית 1600 סמ"ק.

שמת לב איזה דגם נבדק? 1400GX 5D. דגם שלא נמכר בארץ. לפיכך אינך יכול להשוותו לדגבמים המוכרים כאן.

דגם נוסף שנבדק (1500 Luxury 5D) מדגם 2001 עם 6 כריות אויר וחגורות בטיחות משופרות קיבל 4 כוכבי בטיחות:http://www.euroncap.com/tests/nissan_almera_2001/86.aspx

דומני שגם דגם זה לא מוכר בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה שהארת את תשומת ליבי, עד כה הפרמטר היחידי להשוואת בטיחות היה מחירון יד שתים .

עכשיו אני יודע שיכול להיות שיש הבדל בין הדגמים שעברו מבחני בטיחות לבין אלו שנמכרים בארץ .

אז לפי מה אני יכול לדעת מהי רמת הבטיחות של הניסן פרפקט 2001?

פורסם

אם החשש ממנוע 1800 הוא צריכת דלק אז אני כלל לא בטוח שה 1600 יהיה יותר חסכוני. לעיתים ברכבים האלה מנוע ה 1800 יהיה חסכוני יותר כי הוא יצטרך להתאמץ פחות בחלק ממצבי הנהיגה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מחזק ומוסיף. נהגתי על פרפקט כזו מליסינג במשך שנה. הרכב פשוט לא זז.

אין ספק ש 1800 יעשה לו טוב. ההפרש בדלק (אם יהיה) יהיה זניח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אוקיי אז ירדנו מהפרפקט 1600 , במידה ואמא תצא מהקיבעון המיושן של "נפח מנוע מעל 1600 צורך המון דלק " אז אני מקווה ללכת עליו הבעיה שההיצא נמוך מאוד .

במידה ולא , כנראה שנלך על הפוקוס שיהיה יותר זריז בעיר ( רוב הנסיעות בעיר) עם בטיחות טובה וצריכת דלק סבירה.

פורסם
שמת לב איזה דגם נבדק? 1400GX 5D. דגם שלא נמכר בארץ. לפיכך אינך יכול להשוותו לדגבמים המוכרים כאן.

דגם נוסף שנבדק (1500 Luxury 5D) מדגם 2001 עם 6 כריות אויר וחגורות בטיחות משופרות קיבל 4 כוכבי בטיחות:http://www.euroncap.com/tests/nissan_almera_2001/86.aspx

דומני שגם דגם זה לא מוכר בארץ.

לא משנה מה רמת האיבזור או נפח מנוע, אפילו מספר דלתות - הדגם נשאר אותו הדבר (אותה שלדה, אותו מרכב).

התקציב ההתחלתי התייחס לאלמרה דור ראשון .

עכשיו, כאשר מדובר באלמרה פרפקט, עניין הבטיחות שופר באופן משמעי.

ולמרות ש LUXURY 5D לא נמכר בארץ, את המבחן שלו אפשר לייחס לאלמרה פרפקט שנמכרה כאן ממודל 2001.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...