Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בספק לגבי שמירת הערך המצויינת של קורולה.

תיכנס לאתר YAD2 תמצא שם מאות מודעות לקורולה מהשנים האחרונות, ותאמין לי שאנשים מורידים עמוק עמוק מתחת למחירון כדי למכור אותן.

אין אפשרות לנבא פופולריות של דגם כזה או אחר - ממש בלתי אפשרי.

אם היית אומר למישהו לפני שנה וחצי שסוזוקי ימכרו אלפי יחידות של רכב ידני עם מנוע 1000, הוא היה צוחק לך בפנים. והנה זה קרה.

רק היום מישהו סיפר כאן שהוא רואה טויוטה יאריס עם שלטי "למכירה" שמוצעות בשוק כבר זמן רב ואנשים לא קונים - דבר שלא היה אפשרי לפני שנה.

לעומת זאת, אחד הרכבים הכי מבוקשים בשוק הוא פיאט פנדה ופיאט פונטו, רכבים שבזמן אמת, משנת 2005 בערך, כבר כמעט ולא מוכרים כלום באולמות התצוגה וערכם מתרסק בטירוף.

הדגם האחרון רכש לעצמו מוניטין ושוק רע בעקבות התיבות הרובוטיות.

הדגם כמו שיש לפותח השרשור הוא דגם מאוד מבוקש בשוק והוא יקבל עליו בקלות כמה אלפים מעל המחירון.

זה קצת אבסורד, אבל על ה GLI 2005 של ההורים שלי משאירים פתקים של מעוניינים לקנות ומצפצים ברמזורים כאילו זה איזה רכב ספורט נדיר ומבוקש...

עולם מעוות :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
140,000 ש"ח?

המחיר של הסיוויק האצ'בק הוא 141,100 ש"ח לרמת גימור "Comfort" ועוד אפשר להוציא איזה הנחה.

יש גם את הפולקסווגן גולף מנוע (1.4TSI (122 במחיר 145,990 ש"ח והשבוע יש את היומיים הנחות שלהם אולי אפשר להוציא איזה הנחה.

הדגם האחרון שמתאים לדרישות שלכם הוא המיצובישי לנסר ספורטבאק ברמת גימור "Limited" הכי מפוארת עולה 146,900 ש"ח אבל הבנתי שיש על הדגם הזה הנחה, ככה שאפשר לנסות מקסימום עם לא הרמת גימור הזאת יש אחת פחות במחיר 129,900 ש"ח.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
הדגם האחרון רכש לעצמו מוניטין ושוק רע בעקבות התיבות הרובוטיות.

הדגם כמו שיש לפותח השרשור הוא דגם מאוד מבוקש בשוק והוא יקבל עליו בקלות כמה אלפים מעל המחירון.

זה קצת אבסורד, אבל על ה GLI 2005 של ההורים שלי משאירים פתקים של מעוניינים לקנות ומצפצים ברמזורים כאילו זה איזה רכב ספורט נדיר ומבוקש...

עולם מעוות :D

זה ממש לא עולם מעוות, מאז קניית הרכב המדובר, דאגתי לנהוג על כמעט כל רכב בקטגוריה.

אני יכול להגיד בוודאות שאין רכב שמתקרב אפילו בשום פרמטר.

אפילו לצעירים הוא קורץ - בגלל הקג"מ המצוין וזה עוד גרסת האוטומט.

Bimmer

פורסם

לומר שהוא מתעלה על כל הרכבים בכל הפרמטרים מוכיח לנו שאתה לא ממש מבין ברכבים.

הטויוטה קורולה הוא רכב אמין, בנוי טוב , שילוב מנוע וגיר טובים.

הוא לא הכי נוח, הברקסים שלו גרועים , התנהגות כביש לא מבריקה (אבל דיי בטוחה).

סה"כ רכב סולידי לאנשים סולידיים חסרי יומרות שלא רוצים רכב קוריאני.

אני לא יודע אם הנתונים שרשמת מתייחסים לרכב של אמא שלך או לקורולה החדשה , אבל :

לקורולה שיש לך , יש מנוע VVT בעל 110 כ"ס

צריכת הדלק לא תגיע ל1:15 גם אם תעמוד על הראש. לא בחדשה ולא בישנה. אם תגיע ל1:10 במשולב, תנשק את האדמה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקטגוריה.

הוא לא הכי נוח

מצטער אבל אין מתלים רכים כאלה בשום רכב - שוב בקטגוריה שלו. הנדסת האנוש בפנים גם כן מוצלחת.

הברקסים שלו גרועים

????

התנהגות כביש לא מבריקה (אבל דיי בטוחה).

"התנהגות כביש", אתה טוען שאני לא מבין ברכבים ואז זורק מושג כזה לאוויר ברכב 1600 משפחתי - המושג כמעט ולא קיים. אולי, אולי הוא רלוונטי ל-GTI שלך, ובארץ גם לא בטוח.

צריכת הדלק לא תגיע ל1:15 גם אם תעמוד על הראש. לא בחדשה ולא בישנה. אם תגיע ל1:10 במשולב, תנשק את האדמה.

הנתונים שלך מדויקים, ואנחנו עושים עליה 13 בממוצע (משולב). נכון, לא 15.

Bimmer

פורסם

יש משפחתיות עם התנהגות כביש טובה כגון : מזדה 3, פיג'ו 306

אני גם לא חושב שמה שצריך לחפש במשפחתיות האלה זה התנהגות כביש מי יודע מה, אבל מצד שני אי אפשר לצאת בקביעה שזה הרכב הכי טוב בעולם בכל הפרמטרים האפשריים.

מכיוון שאני דיי בטוח שהנתון שלך מגיע ממחשב הדרך ברכב ולא ממעקב לאורך כמה עשרות תדלוקים וחישוב מדוייק,

אז אני לא ארחיב את הדיבור.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תגיד לי, קליאו ברוש, אתה מנסה לייחצן את המשפחתומטית שלך לפני מכירה, או שאתה סובל ממקרה קשה במיוחד של דיסוננס קוגנטיבי?

יש מספיק משפחתיות בקטגוריה של הקורולה שעולות עליה במספיק פרמטרים.

יש מספיק משפחתיות בקטגוריה של הקורולה שהמתלים שלהן רכים יותר ושהן מציגות נוחות נסיעה עדיפה.

בנוסף, המושג "התנהגות כביש" ועוד איך קיים במשפחתיות, כמו בכל רכב. אז תפסיק לקשקש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפני הרבה שנים קראתי פעם הגדרה של טויוטה - טובה מאד בכל דבר ולא מצטיינת או מתבלטת בדבר. אישית נהניתי מאוד לנהוג בטויוטה קורולה הישנה שלי משך 9 שנים, בעיקר כיון שידעתי שהזקנה לא תכזיב כאשר אתניע אותה בבוקר ותביא אותי למחוז חפצי בנאמנות.

לאחרונה החלטתי להחליף מכונית, אבל עלות הקורולה או האוריס נראתה לי מוגזמת יחסית לצרכי. שקלתי את היאריס - בנסיעת המבחן נהניתי מהגיר הרובוטי (אני חובב גאדג'טים) אבל אשתי פסלה את הרכב כיון שהיר רוצה "D ולנסוע".

מכל מקום - ההנאה העיקרית שלי בנהיגה בכבישי ישראל היא הדממת הרכב בסיום הקטע ונעילתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באת לשגע כאן את המוח?

אתה מחפש רכב אחר אבל אומר שהקורולה שלך הכי טובה.

שאל אם כדאי להישאר עם הקורלה או להחליף?

אז במצב שלך, אני ממליץ לך להישאר איתה.

גם לי היה רכב כזה בעבר והוא באמת רכב מצויין, אבל בהחלט לא המשפחתי הטובה ביותר. רכב שיביא אותך ממקום למקום בבטיחות ונוחות יחסית. מתנהג צפוי ובטוח.

פורסם

מה לשגע את המוח? קראת את האשכול בכלל?

רכב של אמא.

בואו לא נערבב הכל לסלט אחד גדול או נמדוד למי יש יותר ארוך.

אני את התשובות שלי קיבלתי מהאשכול הזה.

תודה לכולם.

Bimmer

פורסם

הטויוטה קורולה הוא רכב אמין, בנוי טוב , שילוב מנוע וגיר טובים.

הוא לא הכי נוח, הברקסים שלו גרועים , התנהגות כביש לא מבריקה (אבל דיי בטוחה).

סה"כ רכב סולידי לאנשים סולידיים חסרי יומרות שלא רוצים רכב קוריאני.

מסכים עם אייל!! נהגתי בקורולה 2001,2003 ן 2010, הרכב הכי לא נוח בעליל,ברקסים גרועים,צריך ללחוץ ככ חזק כדי שהרכב ייעצר,מה שכן אמינות מופתית.ושוב אמינות מופתית.

פורסם

זה רק אני שמנסה להבין איך רכב של 4 שנים על הכביש יש לו עוד אחריות לשנתיים על מנוע וגיר?!:roll:

אני אודה לך אם תוכל לפרט ולהסביר.

אביב8)

• תוכן חדש...