Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שהייתי מהלל ומשבח את הקורולה הייתי מצפה לקצת שיעורי בית בקבוצה הזו של משפחתיות , ראשית לגבי נוחות הקורולה היא לא הכי נוחה בקבוצה שלה יש יותר נוחות ניסת פעם פיזו או סיטרואן או גולף הרבה יותר נוחות , מבחינה דינאמית הדגם שהיה לאמא שלך וגם האוריס לא מכונות כביש להוטות (אף אחד לא מצפה מהם לחרוך אספלט) אבל המתלים הרכים יחסית ביחס לשאר היפניות מובילים לכך שבפניות חדות ישנה הרגשה שהרכב אוטוטו מאבד את הכיוון מאזדה 3 או הונדה סיוויק בהחלט עדיפות עשרות מונים מהקורולה בנושא הזה, לגבי בלמים נהגתי המון על הדגם הקודם וגם על דגמים חדשים של טיוטה והמחלה של הרכב זה הבלמים ישנם רעשי חריקה ושירקות בכל בלימה ושלא נדבר על זה שצריך ללחוץ ממש חזק על הדוושה שסובלת גם מגודל של ננסים הדוושה קטנה יחסית להרבה מכוניות שבהם נהגתי מטרד !!!

איכות החומרים בדגם החדש לא כמו שהייתה בדגם הקודם של אמא שלך וזה נקודה רעה לחובת טיוטה ככה זה כאשר רוצים להיות מספר אחד בעולם יש ירידה באיכות , והדבר שאותי מרגיז יותר הוא יחס התמורה לשקל מכיוון שמחיר הרכב לא תואם את האיבזור שאתה מקבל כלומר אין הרבה אבל תשלם יותר מכל המתחרות שלה (הלו זה טיוטה לא מרצדס) במחיר של האוריס אני יכול לקבל מאזדה 3 מנוע 2.0 מאובזרת בהרבה יותר נדיבות , גג שמש , מערכת בקרת שיוט , חישוקי מגנזיום 17 אינץ , גיר אוטומטי 5 הילוכים ולא 4 כמו באוריס מראות מקפלות חשמלית ועוד , וכמובן יכולת דיאנמית הרבה יותר גבוהה מטיוטה .

בגדול הקורולה של אמא שלך 2007 היא הרבה יותר עדיפה על האוריס ברוב הדברים אני מניח שאם הרכב היה עבורך אולי היית פונה לדברים אחרים , אבל כאשר מרבית האנשים במדינתינו קונים את הרכב כי לשכן יש או כי שמירת הערך שלו בשוק טובה יותר בעוד 5 שנים ולא באמת לפי הצרכים שלנו ככה נראה שוק הרכב שלנו דבילי ..

חוץ מזה אני מבין שאמא שלך כבר בחרה באוריס בכל מקרה שיהיה לה בשעה טובה והנאה מרובה מהרכב שלה , אני בטוח שהוא ישרת אותה נאמנה .

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים עם אייל!! נהגתי בקורולה 2001,2003 ן 2010, הרכב הכי לא נוח בעליל,ברקסים גרועים,צריך ללחוץ ככ חזק כדי שהרכב ייעצר,מה שכן אמינות מופתית.ושוב אמינות מופתית.

יפה, כלומר נהגת בתצורה הקודמת לתצורה שיש לנו ובתצורה החדשה יותר. בקיצור, הכל חוץ מהרכב המדובר.

זה רק אני שמנסה להבין איך רכב של 4 שנים על הכביש יש לו עוד אחריות לשנתיים על מנוע וגיר?!:roll:

אני אודה לך אם תוכל לפרט ולהסביר.

כשקנינו את הרכב, נאמר לנו כי יש לנו אחריות יבואן רגילה של 3 שנים כמו לכל טויוטה, בנוסף קיבלנו תעודת אחריות נוספת (נפרדת) על המונע והגיר ל-5 שנים.

Bimmer

פורסם

להוריי היו 2 קורולות 2005 GLI (עדיין אצלם מאז 2005) ו2006 (בליסינג שהוחזרה)

נהגתי עליהן רבות ונראה לי ידידי שאני יודע על מה אני מדבר.

(אגב גם לפני כן היה להם צמד קורולות : 2001 ו2002...)

צריך לדעת לקרוא לילד בשמו: זה רכב שמתאים לאנשים כמו ההורים שלי שמחפשים שקט נפשי ורכב יחסית איכותי , בלי יותר מדי דרישות.

רק אל תעשה ממנו משהו שהוא לא.

מחכה כבר להגיב בשרשורי הפאביה שלך , שתפתח כשתקנה אחת.

:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
צריך לדעת לקרוא לילד בשמו: זה רכב שמתאים לאנשים כמו ההורים שלי שמחפשים שקט נפשי ורכב יחסית איכותי , בלי יותר מדי דרישות.

זאת בדיוק הייתה כוונתי :)

מחכה כבר להגיב בשרשורי הפאביה שלך , שתפתח כשתקנה אחת.

:)

אתה לא מבין כמה אני מבואס מהקטע הזה, פשוט אין פאביות בשוק. אני מתחיל להתייאש ולפזול וכל פעם עוצר את עצמי.

Bimmer

פורסם

היא חזקה מהאיביזות

זולה (בהמון) מהפולו בטיפולים וחלקי חילוף

וכפועל יוצא מהעובדה שהיא זולה יותר, אני גם מקבל שנתון הרבה יותר צעיר

לא מספיק מיוחד?

אל תבין אותי לא נכון, אני מת שתוכיח לי שאני טועה, אני כבר מת לרכוש את הרכב נמאס לחכות. אם יש לך הצעות ל-1400 עם 100 סוסים - כולי אוזן :)

נ.ב.

לא נכנס לדקויות של הפלסטיקה המזוויעה של האיביזות.

Bimmer

פורסם
זה ממש לא עולם מעוות, מאז קניית הרכב המדובר, דאגתי לנהוג על כמעט כל רכב בקטגוריה.

אני יכול להגיד בוודאות שאין רכב שמתקרב אפילו בשום פרמטר.

אפילו לצעירים הוא קורץ - בגלל הקג"מ המצוין וזה עוד גרסת האוטומט.

"עדיף לשתוק ולהיחשב כטיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח זאת"

turboy

פורסם

זה הזמן להחליף את הקורולה כדי לשמור על ערכה, לאחר 5 קורולות ו3 RANX כשהאחרונה מדגם LUXURY אמשיך להחליף רק לטויוטות.

ממליץ לעבור לקורולה החדשה או לאוריס, האוריס אגב מיוצרת בטורקיה, והקרולה ביפן, אין לכך משמעות.

כמות הקורולות שמתפרסמת למכירה רובה מתבסס על דגמי הסאן מהליסינג.

התוספת למחיר לאחר המכירה עומדת על כ-45000 שקל לקורולה.

פורסם

מיכאל חדל קשקשת, לא ניכנס לדיון עכשיו מה יותר טוב. נהנתם מהקורולה? אוהבים טויוטה? יופי.

אז האוריס תפורה עליכם. ראיתי גם לפני שבועיים אאל''ט פרסומת שיש מהדורה מיוחדת של אוריס עם סאן-רוף ב128K.

פורסם
כרגע יש לנו קורולה 2007 GLI:

• הוצאנו אותו מהיבואן
  • 80,000 ק"מ
  • אוטומטית
  • כל הטיפולים, תמיד לפני הזמן, רק במורשה

תמיד אמרתי שאני מקנא במי שיקנה את הרכב הזה - צריך לשבת בפנים כדי להבין עד כמה הוא שמור.

הרכב הוא של אמא שלי, היא רופאה ועוד מעט יוצאת לפנסיה. היא הבינה שהיא לא צריכה רכב כ"כ גדול ושוקלת למכור.

התחלופה היחידה שאני רואה זאת האוריס, ולכך מספר שאלות:

1. השאלה הכי חשובה - אם נקנה, זאת תהיה האוריס הכי מפוארת - SR אולם ללא מגנזיום - האם הרכב הזה ישמור על מחירו כמו הקורולה שלנו?

2. יש לכם הצעות אחרות עד 140,000 ש"ח? - הדרישות:

• שומרת על המחיר כמו הקורולה.
  • טיפולים (במורשה בלבד) יחסית זולים - שוב כמו של טויוטה.
  • מנוע חזק (1600 גג) - משהו שיתחרה במנוע הפנטסטי של טויוטה - 124 כ"ס עם תזמון משתנה צריכת דלק 15 לליטר (17 רשמי).
  • בין הנוחות בקטגוריה.
  • אוטומטית (ניסיתי לשכנע לידני, לא הלך, רובוטי לא בא בחשבון).

תודה לעונים.

ככל שאני מעמיק בשרשור לעומקו הרכב שיענה לכם על כל הדרישות ועוד ישאר לכם לא מעט כסף בכיס הוא...

קורולה GLI יד ראשונה מרופאה קילומטרג' נמוך ושמורה.

אימך הולכת לנסוע פחות ברכב עכשיו , אז הבהמה הזאת תמשיך לשרת אותה בנאמנות עוד 10 שנים.

אז תבוא לפה נייעץ לך למה להחליף.

כמה היא טובה תוכל למצוא בשרשור כאן מאחד בעל נסיון קליאו ברוש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ככל שאני מעמיק בשרשור לעומקו הרכב שיענה לכם על כל הדרישות ועוד ישאר לכם לא מעט כסף בכיס הוא...

קורולה GLI יד ראשונה מרופאה קילומטרג' נמוך ושמורה.

אימך הולכת לנסוע פחות ברכב עכשיו , אז הבהמה הזאת תמשיך לשרת אותה בנאמנות עוד 10 שנים.

אז תבוא לפה נייעץ לך למה להחליף.

כמה היא טובה תוכל למצוא בשרשור כאן מאחד בעל נסיון קליאו ברוש

Paranoid much? עכשיו רק נשאר לך להגיד שאני סוחר וזהו.

בנימה קצת יותר רצינית, תודה על העצה, אבל אם באמת היית קורא את השרשור כמו שצריך היית מבין שכל הקטע בו הוא - האם כדאי למכור עכשיו כדי לשמור על המחיר או להשאר איתה כי היא משרתת אותנו נאמנה.

Bimmer

פורסם

תכלס להגיד לך, אנחנו בזמנו רצינו מאוד מאוד לקנות טויוטה קורולה שנת 2003.

אבל מה? רצינו לקנות יד 1 בלבד מידיים פרטיות, ואין חיה כזאת. ואם יש, אז היא עולה בערך 60 אלף

אז מה עשינו? קנינו פג'ו 307 2003 יד 1 מידיים פרטיות, ב-34 אלף.

60 או 34 אלף? אין ספק שהטויוטה אמינה יותר, הסטטיסטיקה הזאת הוכחה יותר מפעם אחת, אבל בשביל זה לשלם כמעט פי 2 על רכב באותה קטגוריה?!

למה מי מת?

פורסם
תכלס להגיד לך, אנחנו בזמנו רצינו מאוד מאוד לקנות טויוטה קורולה שנת 2003.

אבל מה? רצינו לקנות יד 1 בלבד מידיים פרטיות, ואין חיה כזאת. ואם יש, אז היא עולה בערך 60 אלף

אז מה עשינו? קנינו פג'ו 307 2003 יד 1 מידיים פרטיות, ב-34 אלף.

60 או 34 אלף? אין ספק שהטויוטה אמינה יותר, הסטטיסטיקה הזאת הוכחה יותר מפעם אחת, אבל בשביל זה לשלם כמעט פי 2 על רכב באותה קטגוריה?!

למה מי מת?

אוי נו זה דווקא מאוד פשוט, אם אתה הולך להשאיר את הרכב אצלך הרבה שנים אתה תשלם את ההפרש הזה בטיפולים היקרים יותר ובמגוון התקלות שיהיו לך במיוחד בחשמל - רק שיתווספו לזה עוד הרבה מאוד עצבים, דמעות ובזבוז זמן יקר.

Bimmer

פורסם
אוי נו זה דווקא מאוד פשוט, אם אתה הולך להשאיר את הרכב אצלך הרבה שנים אתה תשלם את ההפרש הזה בטיפולים היקרים יותר ובמגוון התקלות שיהיו לך במיוחד בחשמל - רק שיתווספו לזה עוד הרבה מאוד עצבים, דמעות ובזבוז זמן יקר.

באמת?

על הסיטרואן קסרה שלי, הוצאתי ב-4 שנים משהו כמו 2000 שקל על תיקון צינורות רדיאטור, תוסיף לזה עוד משהו כמו 1500 שקל(משאבת מים שהחלפתי לבד) ותחשוב שקניתי את הרכב עם 160 אלף קילומטרז' והרכב לא היה מי יודע מה מטופל...

זה ניראה כמו 30 אלף שקל?

אני יודע שהאמינות של הצרפתיות נופלת מהיפניות, אבל לא צריך להגזים...

• תוכן חדש...