Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ..

בבעלותי 206 XT שנת 2002

רציתי לדעת איך מחליפים את התאורה בלוח השעונים ואת כל ההסברים למיניהם ..

תודה ושיהיה סופש נעים

פורסם

לא בהכרח ניתן.

בחלק גדול מרכבי PSA הצבע של לוח השעונים נקבע ע"י חומר זרחני שמרוח על הקלפים מאחור.

בכדי לשנות את הצבע יש לעושת אחד משני דברים:

1. להחליף את הקלפים בסט אפטר מרקט שמעביר גוון אור אחר.

2. להסיר את החומר הזרחני ואז ניתן להחליף ללדים/נורות בכל צבע שתירצה (לא מומלץ! ההחומר שמורידים איתו את החומר הזרחני חריף מאוד ויכול להזיק לקלפים)

פורסם

הייתה לי 206, החלפתי לה לבד את התאורה בלוח המחוונים (לאחר שכמה נוריות נשרפו) וגם יצא לי להחליף שם 2 מנועים של הספידומטר. זה ממש לא מסובך למען האמת, דבר ראשון, אתה צריך לפרק את הפלסטיק השחור שמגן על לוח המחוונים, בזהירות בעזרת מברג, הוא מחובר עם קליפסים, לאחר שתפתח אותו אתה כבר תדע מה לעשות, זה לא מסובך מדי, אני פשוט לא זוכר מה עשיתי לאחר מכן, בסופו של דבר, יש שם נוריות, אתה פשוט מושך את הנורה השרופה, שם נורה חדשה וסוגר הכל לפי הסדר (אין ברגים כמעט, הכל מחובר עם קליפסים).

אגב, כמו שאמרתי, אין שם לדים, נוריות פשוטות. אני פירקתי את הלוח בבוקר, לקחתי את הנורית השרופה לחנות ליד הבית, הראיתי למוכר את הנורית והוא הביא לי נורית זהה.

פורסם

אההה, אתה התכוונת שאתה רוצה להחליף את הצבע עצמו? ז"א במקום כתום לצבע אחר? אם אתה רוצה להחליף את הצבע עצמו אתה צריך להחליף את כל הפלסטיק שעלי מצויירות השנתות, כיוון שהתאורה של הנורות היא לבנה ומה שנותן את הצבע הכתום זה הפלסטיק עצמו.

• תוכן חדש...