Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

השתדרגתי ברכב וקניתי לי 307xs קופה :)

אני מנסה להתקין את הדיבורית בלוטוס מהרכב הקודם, מצאתי בפג'ו פלוס קבוע וחיברתי גם מינוס

קיים בדיבורית כבל נוסף בצבע צהוב שהוא הREMOTE של הדיבורית.

אני מנסה למצוא כבל מתח שלא עובר בו חשמל כאשר אני מדומם את המנוע, אני לא רוצה לקרוע חוט חוט ולעשות ניסויים ותהיות בעזרת טסטר, מישהו יכול לכוון אותי למקום מדויק וספציפי יותר ?

הר"ד לא אופציה מכיוון שזה רדיו דיסק מובנה.

בתודה,

רועי .א

פורסם

רועי,

בעזרת נורית ביקורת תתחיל לדקור חוטים עם סוויץ דלוק ותאתר כבל מתח סוויץ

לאחר מכן, כבה את הסוויץ, "תתעלק" על הכבל עם חוט נוסף ותחבר אותו ישירות לדיבורית

דבר איתי אם אתה צריך עזרה אחי!

שרון.

פורסם

אהלן שרון,

לא רציתי לגלף חוטים ולעשות ניסויים ותהיות, הרכב חדש אצלי ובמצב מצויין מבחינת חשמל והתקנות אני מעדיף לא לגרוע ולעטוף חוטים עם איזולריבנד.

בכל אופן פתחתי את הפלסטיקים שעוטפים את ההגה ועקבתי אחרי החוט הרצוי, הכבל נמצא, הבעיה נפתרה והדיבורית עובדת :)

שרון, תתקשר במהלך השבוע שנינו עם רכבים חדשים אנחנו צריכים להפגש להשלים פערים !

רועי.

פורסם

הכל היה יותר פשות אם אצלך מערכת נדלקת אחרי הסוויטץ', אז תנתק מרדיו דיסק כל החוטים של המתח ו תחפש שם ואתה לא צריך לגלף חוטים ולפתוח פלסטיק.

אבל הסתדרתה תהנה מBT

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

ג'אספר,

תודה על ההיענות,

ציינתי במודעה שהכבלים של הרדיו דיסק לא מהווים אופציה מכיוון שזה רדיו דיסק מובנה של פג'ו,

כדי לראות בבירור איזה חוט הולך לאן הייתי צריך לפרק אותו מהדש.

ידעתי שיש אופציה יותר פשוטה ופחות בעייתית :)

• תוכן חדש...