Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוו"ד על FNQ-3614

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת איך הסט קומפוננט הזה.

האם הוא בעל צליל מתכתי או יותר עדין?

ועוד שאלה - איזה סאב של ROCKFORD הייתם שמים ל-SQ בהנחה שהמגבר הוא 551X

תקציב - לא כל כך משנה כרגע, מעוניין לקבל רשמים על דגמים.

תודה.

פורסם

לפי דעתי הצליל הוא דיי מתכתי אבל יפה בכול זאת

אני לא מכיר סאבים של רוקפורד חוץ מכמה דברים וממה ששמעתי ה3412 הוא דיי טוב ולכן קניתי אותו

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לגבי הfnq-לפי מה שהבנתי כל סדרת הפנאטיק שלהם מותאמת במיוחד למוזיקה אלקטרונית. הצליל הוא מאוד חד והמיד באס שלו יורד ממש טוב. זה אמור להיות רמקול מעולה אם מוזיקה אלקטרונית זה התחום שממנו אתה מצפה לרמקול שלך שיתן את המקסימום.

החיסרון-הוא רק 50 אר אם אס...אני גם התכוונתי לקנות סט כזה אבל בגלל שהמגבר שלי מוציא 75 החלטתי להשקיע עוד קצת לקנות את הfnx(שאגב יום שני אני קונה אותו!)

פורסם

bomber man!!! תלמד קצת יותר על מוצרי רוקפורד, ותבוא חזרה.. הנה המלצה להתחלה

http://www.rockfordfosgate.com

הסט הנ"ל הוא 100 RMS !.

שהרי זה הסט החזק שלהם.

לי אישית יש את הסט הנ"ל ברכב, למרות פדיחה דיי קשה שהיתה לי, אני אמור לקבל את הרמקול החדש יום ראשון\שני הקרוב.

הסט יושב על מגבר 400.4 של רוקפורד בגישור.

שומעים נקי מאוד וחזק מאוד!.

מומלץ אם יש לך מחיר טוב.

פורסם

בוא נניח לרגע קט - שהסט הוא הינו 50 RMS

למרות שהוא 100..נניח לקדה קלה...

אתם יודעים כמה זה 50 RMS???

אם זה 50 RMS אמיתייים ומוגברים עם 50 RMS אמיתיים ולא Underated..למינהם..

אתה תהיה חירש אחרי שתנצל חצי מזה..

ולא כל האלמנטים מגיעים ל50 RMS, להיות יותר מדויק רובם לא מגיעים - הקרוס ברופורד סופג המון מתח ומוציא סיגנל יחסית חלש אם משווים לקומפוננים של אלפיין וMB..

זה סט מצויין גם לפי דעתי - ולא משנה כמה הוא - 50 RMS זה המון ואני רואה הרבה אנשים שמזלזלים..

"מה רק 50 RMS?"

100 זה מוגזם לפי דעתי - שכן אתה מבזבז 4 ערוצים אם אתה מגשר כדי לשמוע בסט קומפוננט..

תפתח ת'גיין טיפה יותר - צעד לפני הקליפינג..וכאשר תגביר עם 50 RMS תיוכח ש50 RMS זה הרבה....

אלון.

פורסם
בוא נניח לרגע קט - שהסט הוא הינו 50 RMS

למרות שהוא 100..נניח לקדה קלה...

אתם יודעים כמה זה 50 RMS???

אם זה 50 RMS אמיתייים ומוגברים עם 50 RMS אמיתיים ולא Underated..למינהם..

אתה תהיה חירש אחרי שתנצל חצי מזה..

ולא כל האלמנטים מגיעים ל50 RMS, להיות יותר מדויק רובם לא מגיעים - הקרוס ברופורד סופג המון מתח ומוציא סיגנל יחסית חלש אם משווים לקומפוננים של אלפיין וMB..

זה סט מצויין גם לפי דעתי - ולא משנה כמה הוא - 50 RMS זה המון ואני רואה הרבה אנשים שמזלזלים..

"מה רק 50 RMS?"

100 זה מוגזם לפי דעתי - שכן אתה מבזבז 4 ערוצים אם אתה מגשר כדי לשמוע בסט קומפוננט..

תפתח ת'גיין טיפה יותר - צעד לפני הקליפינג..וכאשר תגביר עם 50 RMS תיוכח ש50 RMS זה הרבה....

אלון.

הם 100 TWEET... זה שכל סט מחושב בדרך אחרת וכו' זה משהו אחר..

בכל אופן , יש משהו בדבריך.. אבל מה קשור לעניין ? אנחנו מדברים כאן על הסט הנ"ל והיה טיפה חילוקי דעות.. יותר נכון עובדות בנוגע להספק הסט הנ"ל. זה הכל

פורסם
החיסרון-הוא רק 50 אר אם אס...אני גם התכוונתי לקנות סט כזה אבל בגלל שהמגבר שלי מוציא 75 החלטתי להשקיע עוד קצת לקנות את הfnx(שאגב יום שני אני קונה אותו!)

על זה אני מדבר - "רק 50 RMS" - ועוד עם המילה חיסרון אחרי זה..לפי דעתי אנשים מדברים נתונים לאוויר שלא יודעים מה פשרם..

דבר החכם שפאשר לעשות אם היתי במקומו של BOMBER, זה לא לאמץ את המדבר ובהתאם לחבר סט 50 RMS ולסגור לו ת'גיין לרמה מתונה..כי הרבה שוכחים שרמקול מזייף עקב מאמץ - שומעים את זה בבירור - שמגבר מתאמץ לרוב שאנשים ששועמים עיוות קל בצליל לא מקשרים את זה לזה שיכול להיות שהעיוות מגיע להמגבר ולא מהרמקולים...

לכן להביא את המגבר לרמה שהוא אינו מתאמץ כלל - זה יהיה חכם - המיוחד שמדובר ברוקפורד - שלאחרונה, ואני מדגיש לאחרונה, שמעתי הרבה מקרים של מגברים שמתחממים יותר מדי, עד כדי כך - ששמעתי סיפור לפני כמה זמן על מישהו שכיוון את החיתוך במגבר הרוקפורד שלו אחרי מאמץ - ובגלל שהמגבר "בער" - קפצה לו הדיודה של הפוטנציומטר במגבר. הנ"ל הוחלף במסגרת האחריות..

פורסם

ראשית, המון תודה למשיבים.

כך, האם הייתם מגדירים אותו כפי שהוגדר למוזיקה אלקטרונית או שהסט יתן יופי של צליל גם בקלאסיקות, בDIRE STRAIT, שלום חנוך?

ננסח זאת כך - עד כה היה לי סט של KAPPA - נמכר עם הרכב וכעת יש לי אולי הזדמנות להביא אותו מחו"ל במחיר יפה - האם יש מה להשוות בין הצליל המדוייק והעדין משהו של ה-KAPPA אל מול זה של ה- ROCKFORD?

תודה.

• תוכן חדש...