Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיאסטה בתמונות המצורפות הורדה מהכביש למטרת גריטה לפני מספר חודשים. בדרך לגריטה, התחרט בעל הרכב וחזר הביתה. לפני כשבוע הציע לי בעל הרכב לקחת את הרכב, להחזיר אותו לכביש, ולהשתמש בו לכמה חודשים/שנים.

בשיחת טלפון עם נציגת משרד התחבורה, נתברר לי לצערי שלא ניתן להחזיר לכביש רכב שנועד לגריטה.

למישהו יש רעיון (חוקי) איך בכל זאת ניתן לעשות את זה?

resized_26092010021.jpg

resized_26092010022.jpg

פורסם

אתם ממש מדכאים... הפיאסטה הזאת היא זהב טהור!!!

נשאל שאלה אחרת, אם הייתי מכיר מישהו במשרד התחבורה שממש היה רוצה לעזור, הייתה אפשרות בכל זאת להחזיר אותה לכביש? יש לי סיבה טובה לשאלה הזאת, ואני מכוון אותה למי שמכיר את המערכת מקרוב...

פורסם

ממש מעניין

כן תמורת תשלום פעוט הכל אפשרי ר ק לא הייתי ממליץ

האם החבר קיבל את סכום הגריטה 3000 ש"ח??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה לא חבר, אלא קרוב משפחה, והוא לא קיבל את הכסף (את הכסף מקבלים רק אם מוסרים את הרכב למגרש), מה שאומר למעשה שהוא נשאר קירח לגמרי.

בכל מקרה אני אבהיר שאין לי כל כוונה לשחד וכד', אלא רק לנסות להשתמש בקשרים ללא תמורה כספית. למעשה, מה שאני מנסה להבין זה אם טכנית, אפשרי להחזיר אותה לכביש?

פורסם
להשתמש בקשרים ללא תמורה כספית. למעשה, מה שאני מנסה להבין זה אם טכנית, אפשרי להחזיר אותה לכביש?

טכנית ניתן לעשות זאת, חוקית זה אסור.

לא נראה לי שמישהו יהיה מוכן לאבד את מקום עבדתו בשביל זוטות שכאלה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
רכב מיושן שרשיונו בוטל - לא ניתן להחזירו לכביש.

עמית

הבא לי ציטוט מהחוק על כך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סליחה. טעות, טעיתי, טעינו...

כל רכב שרישיונו בוטל ע"י בעליו, פעולה זו היא בלתי הפיכה, וזאת ע"פ הצהרה שהינו חותם עליה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אתם ממש מדכאים... הפיאסטה הזאת היא זהב טהור!!!

נשאל שאלה אחרת, אם הייתי מכיר מישהו במשרד התחבורה שממש היה רוצה לעזור, הייתה אפשרות בכל זאת להחזיר אותה לכביש? יש לי סיבה טובה לשאלה הזאת, ואני מכוון אותה למי שמכיר את המערכת מקרוב...

דבר איתי בפרטי יש לי חבר טוב במשרד התחבורה/רישוי שיכול לעזור לך, לי הוא עוזר כל הזמן שאני מייבא מכוניות הרכבים שאני מביא נכנסים בלי הרבה סיבוכים ובעיות, לכן אם הוא עוזר לי בדברים יותר מסובכים אני אזרוק לו מילה על פיאסטה ישנה שזה שטויות מבחינתו אני מאמין שהוא יכול לעשות משהו בנידון.  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...