Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להיפטר מהרמקולים הנוראיים שמגיעים עם האימפרזה ולקנות משהו נורמלי.

HU קניתי לא מזמן 4044 של קנווד, די מרוצה ממנו, איכות סאונד טובה מאוד, USB וAUX, חבל שאין אופציות סאונד מתקדמות ורק יציאה אחת למגבר אבל זה כבר טריטוריה של מכשירים יקרים יותר.

ממה שחיפשתי באינטרנט ראיתי שלאימפרזה מתאמים רמקולים 6.5" אבל נאמר לי כשהתקנתי את הHU (אצל תומר) שהפנים של המכונית שלי שונה במקצת ומה שמתאים זה רק 4" או 5.25" אבל עם חיתוכים או מה שזה לא יהיה שאני לא מעוניין בהם, אבל אני לא בטוח בזה, מישהו יודע מהי באמת מידת הרמקולים באוטו שלי?

להמחשה, הנה פנים של רוב האימפרזות:

i.subaru.impreza.2006.WRX.int.05sep.jpg

והנה מה שיש לי:

01.subaru.impreza.int.500.jpg

אזור הרמקול נראה שונה, אומרים גם שיש שם גם בעיית עומק.

בקיצור אני צריך המלצה לרמקולים לפי כל הנתונים שננתי, מה עדיף? קוקסיאלים או קומפוננט?

התקציב צריך לכלול התקנה.

תודה לעוזרים.

פורסם

ע"פ התמונה לא ניתן לדעת כלום.

או שתפרק את כיסוי הרמקול ותמדוד, או שתעשה חיפוש בפורום לגבי מידת הרמקולים ברכבך.

אח"כ נהיה חכמים יותר.

מתחדשת*

פורסם

קראתי קצת באינטרנט וכתוב שניתן לשים שם 6.5" אינצ'

הבעייה היא העומק שמפריע לחלון לרדת, וצריך לשים spacer כזה שמבליט את הרמקול החוצה.

אני מקווה שזה לא יסבך יותר מדי את ההתקנה ולא יעלה הרבה.

לפי זה איזה רכיבים ממולצים?

תודה.

פורסם

הדוטק סט טוב למחירו למרות שאני אישית לא מתחבר אליו, בתוספת קטנה יש לך את הסט החדש של היבריד אודיו "Imagine"

אומנם עדיין לא יצא לי לשמוע אותו אבל מביקורת שהייתה כאן לא מזמן תיארו את המידבאס שלו כזהה לזה של הקלארוס שאיתו יש לי נסיון רב, אז אם זה נכון המידבאס של הimagine ברמה או שתיים עדיף מזה של הדוטק.

http://www.hybrid-audio.com/products.htm

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אוקיי, והם יהיו סבבה ללא מגבר?

תמיד אומרים כמה שחשוב מגבר, אבל לא יצא לי לחוות את העניין.

עדיף לקחת את הדוטק או שאולי פולס+מגבר זול?

פורסם

על זה אתה צריך לענות, אף אחד לא יודע יותר טוב ממך איך אתה שומע מוזיקה וכמה זה חשוב לך בזמן נסיעה.

מתחדשת*

• תוכן חדש...