Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערכי המיסים הם שערוך בלבד, יתכנו שינויים לאחר השחרור הסופי.

נגיד חלק לרכב שעולה 100$.

המס הוא 53.015% - נתון קבוע.

עלות משלוח - X (משתנה לפי גודל החבילה).

מה שאתה משלם זה 153.015$+X. גם אם ניתן שהסכומים לא קבועים.

אולי תסביר את מה שכתוב בכחול אצלם באתר.

אתה באמת מאמין במה שאתה כותב??

חוקקו עבורם חוק מיוחד??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היתרון בUSHOPS שאתה לא משלם מיסים על עלות המשלוח.

.

האם המשפט המוכחל נכון?.

התשובה לא !!!

מה אתה אומר??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני אומר, שכשהשתמשתי באתר, זה כן היה נכון.

מאז, נכנסתי כעת לאתר, העיצוב התעדכן ואיתו המחשבון.

על מוצר שאמור להיות עליו מע"מ בלבד (16%), הם לוקחים 18.56%.

לכן אולי הם התחילו לשקלל איפשהו את המס על המשלוח (שכמובן בפועל נמוך מהסכום שמשולם להם).

משכנתא זה קל

פורסם
אני אומר, שכשהשתמשתי באתר, זה כן היה נכון.

מאז, נכנסתי כעת לאתר, העיצוב התעדכן ואיתו המחשבון.

על מוצר שאמור להיות עליו מע"מ בלבד (16%), הם לוקחים 18.56%.

לכן אולי הם התחילו לשקלל איפשהו את המס על המשלוח (שכמובן בפועל נמוך מהסכום שמשולם להם).

שתי אפשרויות

1. יש להם באג, והם מפסידים כסף (וכנראה בגלל זה האתר מעודכן )

2. המחיר של המשלוח כולל את המקרה הגרוע ביותר מבחינת העלות או מחיר ממוצע עם טווח ביטחון

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
נכנסתי שיחקתי וקראתי

ערכי המיסים הם שערוך בלבד, יתכנו שינויים לאחר השחרור הסופי.

לכן כפי שאמרתי לא ברור לי מה קורה עם המיסוי על ההובלה באמת

שתי אפשרויות

1. יש להם באג, והם מפסידים כסף (וכנראה בגלל זה האתר מעודכן )

2. המחיר של המשלוח כולל את המקרה הגרוע ביותר מבחינת העלות או מחיר ממוצע עם טווח ביטחון

ירון

ירון קרא את המשפט המוכחל שמופיע אצלם באתר.

המחשבון הוא קריקטורה ולא מחשבון.

שחק בו תראה שהמיסוי לא מושפע ממחיר ההובלה.

מה שכתבת בסעיף 2 לא הגיוני. לא מדובר בלוטו!!

הנכון הוא שמשלמים על ההובלה והיתר אגדות של פיטץ'

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

אתה ראית פעם מקום שרושם לך דברים בטוחים? אפילו במכון ליווי לא רושמים "הנאה מובטחת".

הרי מכירים את הישראלי, יכול להיות שאתה תרשום את זה בקטגוריה של פנסים (6 אחוז מס פלוס מעמ) וזה יכנס לחלקי רכב (33 אחוז פלוס מס).

לכן הם רושמים שזה שיערוך. אם כך אתה יכול להגיד את זה על כל דבר, הרי סיגריות לא באמת מזיקות לבריאות, נכון, כי רשום "ייתכן שסיגריות יפגעו בבריאות".

אני השתמשתי בהם גם, בנוסף השתמשתי בשרותי עמילות המכס של רשות הדואר.

בשני המקרים, תשלום המכס חל אך ורק על עלות המוצר, ללא מחיר המשלוח.

טעות? אני בספק. הבאתי בחיי קצת יותר חבילות בדואר, משאתה הבאת בכל 85 שנות חייך.

אני מציע לך לא להגיב לכל תגובה בפורום, זה שיש לך 100000 תגובות חסרות ביסוס, שמטרתם היא להוציא את התסכול שלך, לא עושות אותך אדם גדול יותר, אלא רק מציגות אותך באור שלילי.

אדם הראה תאוריה, לך תזמין חבילה, אם תשלם על מחיר המשלוח את המכס, תוכל להוכיח ולהראות "הנה יש לי גדול, אני גיבור"

עד אז אתה סתם מציק. לך תבלה עם הנכדים שלך, תיסע ברנו החדשה שלך, תעשה משהו מועיל יותר מלבד זה.

פורסם

(5) העלויות שלהלן הכרוכות בהבאת הטובין לנמל הייבוא או למקום הייבוא -

(א) עלות ההובלה של הטובין לנמל הייבוא או למקום הייבוא למעט עלויות כאמור שנגרמו עקב נסיבות מיוחדות שאין ליבואן שליטה עליהן והמנהל קבע שאין לכלול אותן בערך העסקה; המנהל רשאי לקבוע כללים ותנאים לענין זה, לרבות סוגי טובין, סוגי הובלות ושירותים אחרים.

(ב) תשלומים עבור טעינה, פריקה וטיפול, הקשורים בהובלת הטובין לנמל הייבוא או למקום הייבוא, ובכלל זה אגרות סבלות, אגרות סוורות ואגרות רציף;

(ג) עלות הביטוח.

זה החוק הוא חל על כולם גם על אלה שחושבים שהם יבואנים גדולים.

אם תוכיח לי הפוך אני אוכל אולי לתבוע סכומים מכובדים מן המדינה שגבתה ממני מיסים על ההובלה.

אם רמת התשובה שלך מתאימה לרמה שבו קבעת את גילי ואת מספר ההודעות שלי אז הבנתי.

אני שמח בכל מקרה שאתה עוקב אחרי הנכדים שלי וכלי הרכב שלי. ממש ראוי לציון.

במכון ליווי שאני הולך אליו רושמים הנאה מובטחת וגם מקבלים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מספר חודשים אחרי... ולאור חלודה ב-CrossMember (גשר תחתון, אליו מחוברים המשולשים ומכלולי ההיגוי/מתלים) בקורבייר, בלית ברירה אייבא אחד.

חשבתי לעדכן בנושא המשלוח והתהליך, למען ידעו אחרים:

מבחינת מחירים, לפי הבדיקה שלי ולדעתי ייבוא חלקים גדולים מעין אלו מומלץ באמצעות חברות שילוח מקומיות ולא באמצעות חברות כגון UPS, DHL, FEDEX ודומותיהן.

רישום המילים "שילוח בינלאומי" בגוגל יעלה הרבה חברות ישראליות ששולחות מחו"ל לארץ ולהיפך, פניתי לשלוש חברות וקיבלתי הצעות מחיר בהפרשי טווח של 15%-30%. כמו כל ישראלי טוב פניתי לזו שהתקשורת איתם הייתה הטובה ביותר ( AMEX Ltd. Tel : 972-74-7800452) והם השווה להצעה הטובה ביותר.

שילוח של ארגז בגודל 115 אורך, 40 עומק 40 גובה במשקל של כ-20 ק"ג יעלה כ-$350 כולל הכל (לא כולל שחרור בארץ, אותו אני מעדיף לעשות לבד).

שימו לב שבמקרה של שילוח חלקים באופן הזה, מומלץ לשלוח מראש למשרד התחבורה בקשת אישור ייבוא חלק (הטופס הרגיל + מכתב שמתאר חבילה העתידה להביע ולא כזו שכבר פה) בכדי לחסוך בעלויות אחסון (יקרות) כשהחלק מגיע.

זמן איסוף החלק בחו"ל ואספקה בשילוח אווירי, כ-3-5 ימי עסקים. החלק יגיע לנמל התעופה לוד, שם אבצע הליך שחרור עליו אפרט באם זה מעניין מישהו :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מעניין מאוד ואשמח לשמוע על הליך השיחרור למרות שעברתי אותו בממ"ן גם, מעניין אם לך זה ילך יותר חלק :wink:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

ליאור שלום,

המשלוח שאתה מבצע לדעתי הוא קצת יקר

ראשית השאלה האם 20 ק"ג זה כולל את האריזה או משקל נטו?

במידה וזה כולל אריזה המחיר של 350 $ הוא יקר

יש את האתר שאני משתמש בו http://www.bongous.com

ויש לו מחשבון https://bongous.com/duty_tax_calculation.php

אם אתה מבצע שם מנוי (15$ לחודש)אתה יכול להוביל דברים גדולים בהנחה. (יצא לי להביא מספר דברים גדולים )

המחיר שיצא לי הוא 191.31 $ (שווה לעשות מנוי רק למשלוח הזה...) כמובן שלא כולל משלוח בתוך ארה"ב אבל לחברות הגדולות בד"כ המשלוח קרקעי הוא בחינם או דולרים בודדים.

ובנוסף שאתה מבצע מנוי אתה יכול לאחד משלוחים ממספר כתובות לכדי משלוח אחד גדול ולהוזיל עליות

המשלוח עצמו מתבצע בעזרת DHL וכאשר הוא מגיע לארץ מומלץ לבצע את השחרור בממן לבד (יותר מהר והרבה יותר זול)

חברה אמריקאית נחמדה מאוד ויעילה מאוד

ירון

פורסם
ליאור שלום,

המשלוח שאתה מבצע לדעתי הוא קצת יקר

ראשית השאלה האם 20 ק"ג זה כולל את האריזה או משקל נטו?

במידה וזה כולל אריזה המחיר של 350 $ הוא יקר

יש את האתר שאני משתמש בו http://www.bongous.com

ויש לו מחשבון https://bongous.com/duty_tax_calculation.php

אם אתה מבצע שם מנוי (15$ לחודש)אתה יכול להוביל דברים גדולים בהנחה.

המחיר שיצא לי הוא 191.31 $ (שווה לעשות מנוי רק למשלוח הזה...)

ובנוסף שאתה מבצע מנוי אתה יכול לאחד משלוחים ממספר כתובות לכדי משלוח אחד גדול ולהוזיל עליות

המשלוח עצמו מתבצע בעזרת DHL וכאשר הוא מגיע לארץ מומלץ לבצע את השחרור בממן לבד (יותר מהר והרבה יותר זול)

חברה אמריקאית נחמדה מאוד ויעילה מאוד

ירון

היי ירון,

המחיר הוא כזה מכיוון שהוא כולל איסוף מבית עסק בפנסילבניה והובלה לניו-ג'רזי, עמלת סוכן, COO, הובלה אווירית, היטלים (דלק והשטויות שלהם), פקודת מסירה בארץ, תקשורת ועוד שטות בשם היטל יאטא.

ולכן... לא מדובר במשלוח בלבד אלא בשירות קצת יותר מורכב :)

אגב להשוואה, UPS, פדקס וכו המחיר כפול, לפחות.

בכל מקרה, תודה ואשמור את הפרטים הנ"ל בכל מקרה!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור

המחיר שאני מדבר עליו כולל הכל

חוץ מהובלה יבשתית עד לאתר החברה בארה"ב (החברה יושבת בקונטיקט כך שפנסלבניה היא לא כל כך רחוקה ) ולרכישות גדולות בד"כ החנות מבצעת הובלה בזול או אפילו בחינם (לדוגמא cjponyparts.com )

וכמובן לא כולל מכס , רשומון יבוא , עמלת אחסנה (שלושה ימים ראשונים הם "חינם" אבל יש עמלת אחסנה שהיא בערך בעלות דומה) וחניה בנתב"ג כמובן....

המחירים שלהם זולים היות שהם מבצעים משלוחים בכמות גדולה ויכולים לקבל הנחה גדולה ומעבירים לך חלק מההנחה ...

ירון

• תוכן חדש...