Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתעלם ממה שקורה כשהחלק מגיע לארץ וה"כיף" הבירוקרטי...

אני רוצה להביא חלק גדול וכבד לארץ - CrossMember לקורבייר.

מישהו התנסה בייבוא חלקים בגודל הזה? חברות כמו UPS וFedex שוחטות ברמות שעולות כמו אוטו...

צירפתי תמונה של החלק לצורך המחשת גודלו...

תודה,

ליאור.

frontx2.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום,

אני ייבאתי את התומך לרדיאטור במוסטנג שלי , ושתי חלקים קדמיים של התא מנוע (בשני משלוחים נפרדים)

לדעתי החלק שלי היה באותו סדר גודל

היבוא התבצע דרך bongous.com ששולחת את המוצרים דרך DHL

עשיתי מנוי ב 15$ ואז המחיר ירד להיות מעט יותר שפוי (המשלוח עלה רק 140% ממחיר העלות)

המוצר הגיע בלי בעיות מיוחדות.

במקרה כזה אם חלק גדול, (החישוב למשלוח נעשה כמשקל נפחי כלומר הגדול מבין המשקל לנפח לפי נוסחה מקובלת) אולי שווה לצרף לו חלקים נוספים ואז לקבל עלות משלוח ב"חינם" לחלקים הנוספים

בהצלחה

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני הבאתי לפני שנתיים שמשה קדמית

שזה ארוז בקרטון + תמיכת עץ , הגודל היה דיי זהה למה שאתה צריך

עלה 300 דולר דרך בגס במשלוח אווירי

תנסה לדבר עם יבואנים לדעתי תקבל מחיר טוב יותר

ותחסוך את הכיף של הפירוקרטיה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

הדרך הטובה והזולה ביותר היא לפנות למשלח בינלאומי. ( דפי זהב לפחות מספר עמודים )

המשלח הזה אוסף משלוחים חלקיים ( זו הגדרה לחבילה שלך ) ומרכז את כולם למכולה אחת.

הוא משלם לחברת האוניות עבור מכולה ומוכר את נפחה למעוניינים. ולא לדאוג לו הוא מרוויח טוב כאן, אבל מה איכפת לך כאשר אתה מקבל מחיר טוב גם כן.

וכיוון שבסוף יש מישהו שגובה מיסים על ערך הטובין כל הפחתה במחיר ההובלה מפחיתה את גובה המיסים:-o

משלוח ימי מניו יורק 14-18 יום תלוי בחברת הספנות . מי צריך משלוח אוירי יקר. מה הרכב עומד באמצע הכביש תקוע?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא נכנס בתיק -יד?

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

בכל מקרה אם החלק יגיע לממ"ן בנתב"ג זה יעשה לך את החיים קצת יותר קלים, לא הרבה יותר אבל פשוט דברים כאלה לא משוחררים בדרך כלל בדואר בתל אביב.

תחפש חברות שמשלחות בקונסטלציה כמו שאמרו פה, הם קונים מכולה לישראל ואתה משלם רק על החלק היחסי שלך במכולה ולכן המחיר אמור להיות הרבה יותר מציאותי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
.

תחפש חברות שמשלחות בקונסטלציה .

בקונסולידציה מהמילה האנגלית consolidation - איחוד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני ייבאתי מכסה מנוע, פגושים, אגזוזים הכל מארה"ב בד"כ דרך UPS או פדאקס החלקים היגיעו עד הבית

עם משאית מיוחדת היות והחלקים לא נכנסו ברכבים הרגילים שלהם.

תיקח בחשבון שלפי מה שאתה מראה החלק לא חדש (אולי אני טועה) שלא יעשו לך בעיות ביבוא בגלל שהוא לא חדש,

אני לא ממוחה בלייבא חלקים שהם לא חדשים אבל אולי מישהו יש לו ניסיון בכך.

בכל מקרה בהצלחה.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

נמחק על ידי בני...הזהר בהתבטאויות שלך!

אני ייבאתי מכסה מנוע, פגושים, אגזוזים הכל מארה"ב בד"כ דרך UPS או פדאקס החלקים היגיעו עד הבית

עם משאית מיוחדת היות והחלקים לא נכנסו ברכבים הרגילים שלהם.

תיקח בחשבון שלפי מה שאתה מראה החלק לא חדש (אולי אני טועה) שלא יעשו לך בעיות ביבוא בגלל שהוא לא חדש,

אני לא ממוחה בלייבא חלקים שהם לא חדשים אבל אולי מישהו יש לו ניסיון בכך.

בכל מקרה בהצלחה.

מבין כל המשלוחים האפשריים לארץ בחרת בטופ של הטופ מבחינת המחיר, הבחור אמר לך שהוא בדק כבר אותם והמחירים שלהם מוגזמים בעליל... לא הפתעה גדולה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אני ייבאתי פגוש משומש.

גודל חבילה: 200 ס"מ על 90 ס"מ על 40 ס"מ. הגיע בדואר רשום רגיל עד לסניף הדואר שליד הבית.

עלות המשלוח 115 יורו. כמובן שהמשקל נמוך ממשקל החלק שאתה רוצה לייבא, אך נפח החבילה דומה.

פורסם
הייתי מנסה למצא מישהוא ששולח מכולה לארץ, ולצרף את החלק למכולה. תנסה את ינאי, למרות שתצתרך הרבה סבלנות.

חתימה טובה

אריה

ניסיתי אותו, לדבריו אם המחיר ב-UPS קרוב ל-$1000 דולר, אצלו זה יעלה כנראה יותר...

בכל מקרה, פניתי לשתי חברות שילוח בינלאומי והן יבדקו את העניין.

ככל הנראה ארכוש חלק זהה אך ללא המכלולים של הפרונט/היגוי כדי לא "להסתבך" עם משרד התחבורה על תקנותיו הנאורות....

תודה!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...