Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי רדיו דיסק משומש לרכב.

הרדיו דיסק של חברת SoundTech

והוא קורא גם MP3

כשאני מאזין לדיסקים הכל סבבה לגמרי.

ישנה בעייה בהאזנה לחלק מתחנות הרדיו.

יש קפיצות קלות של הווליום אשר מעצבנות ביותר.

זה מופיע בחלק מהתחנות ולא באופן קבוע.

הורדתי את כל האופציות ברדיו של AF וכו'.

ניסתי לשחק עם החיבור של האנטנה לרדיו והוא נראה תקין ומחובר.

העניין שאני לא יודע מה הבעיה...

יש למישהו רעיון\נסיון בבעיה שכזאת?

מה זה?אנטנה?אולי סתם רדיו מעפאן?

אשמח לעזרה.

פורסם

אם אתה מדבר על הבדלים ברדיו בין תחנות שונות (נניח שאת 99 שומעים חזק יותר מגלגלצ) זה תקין. אם אתה מדבר שבזמן שמיעת גלגלצ הווליום פתאום עולה ויורד - זה לא תקין ויכול לנבוע מתקלה בטיונר הפנימי של המכשיר או באחד מחלקי האנטנה.

בכל מקרה אני תמיד מייעץ לא להתפתות למכשירים הכל-יכולים ב 200 שקל מאוטו דיפו ושות'. מבטיחים הרים וגבעות אבל מתקלקלים לאחר פרק זמן קצר ביותר והולכים לפח.

כל מכשיר של חברה ממותגת יעשה את העבודה בצורה טובה הרבה יותר ויהיה בעל אורך חיים גבוה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה מדבר שבזמן שמיעת גלגלצ הווליום פתאום עולה ויורד - זה לא תקין ויכול לנבוע מתקלה בטיונר הפנימי של המכשיר או באחד מחלקי האנטנה.

על זה אני מדבר.

יש לזה בכלל פתרון חוץ מהלחליף את הרדיו?

מה אני יכול לבדוק?

פורסם

נשמע כמו בעיה בטיונר של הרדיו

אני מסכים עם תגובתו של איתמר

אבל היות וכבר רכשת את המכשיר ואם אין ביכולתך לקבל כסף בחזרה

אז אני ממליץ לחזור ל אוטו דיפו ולבקש שיחליפו במכשיר חדש אחר שהבעיה תיפתר

למיטב ידיעתי זו לא בעיה גורפת במכשירים האילו אז כנראה שנפלת על אחד דפוק

למרות זאת עדיין אני מדגיש שאני מסכים עם איתמר לגבי רכישת מכשירים זולים ולא מוכרים

דרור

• תוכן חדש...