Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר 4 ערוצים+ מונו בלוק+ רמקולים וכו... מה האפשרויות שעומדות בפניי במידה שאני רוצה להתקין את הכל במאזדה? כי זה נראה לי בעייתי בגלל המערכת המקורית והכל..

לHU המקורי יש יציאות למגבר בכלל?

תודה רבה לעוזרים.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אני רוצה לדעת איזה אופציות יש לי.. בעיקרון אני מעדיף להישאר עם המערכת הקיימת. אבל יש בכלל יציאות RCA??

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אתה יכול להשאר עם המערכת המקורית

אתה צריך לקנות מנחת.

חפש מנחתים של אודיסון \ ג'נסיס.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אקולייזר 5 ערוצים עם כניסות היי לבל לRCA

נותן לך גם 3 יציאות RCA גם שליטה על הסאב

וגם אקוליזר 5 בנד

שורה תחתונה כמו מכשיר אמצע

הרבה הרבה יותר איכותי וטוב ממנחת.

פורסם

בתור אחד שבבעלותו מאזדה 3 ופעם גם אני שאלתי את השאלה הזאת שני ההמלצות שלי הן:

1. לחליף את הרדיו דיסק המקורי שהוא לא שווה כול כך הרבה ברדיו דיסק נורמאלי שיש לו יציאות נפרדות, אחת לרמקולים ואחת לסאב.

2. מחזק את דבריו של זה שמעליי, קניית מנחתים למיניהם יורידו לך משמעותית מאיכות הסאונד ולקנות מנחת טוב במאות שקלים יהיה חבל שאתה יכול באותו מחיר או טיפה להוסיף לקנות את האקולייזר עם חיבור "HIGE LEVEL" שעדיף תמיד על מנחת או הכי טוב לקנות רדיו דיסק חדש במקום המקורי.

בהצלחה!!:wink:

• תוכן חדש...