Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אחד התעוררתי למשמע צלצול הפלאפון שמכריז שאמא שלי מתקשרת.

ומפה מתחילה החוויה שלי, האוטו לא מניע והיא לחוצה עד סוף העולם.

הגעתי הביתה, זרקתי את התיק, ולקחתי את המפתחות והחלטתי להכנס לזה.

לאחר פתיחת הרכב ניסיתי להניע כמה נסיונות נואשים שנענו בתשובה שקטה מאוד מהמתנע והמנוע.

אין סטרטר, אין תגובה, האוטו נפטר- וכל זה, בערב החג.

את הבהלה שלי הפסיק גיסי היקר, ואמר שיש סיכוי שהלך פיוז, לכן פתחתי את תיבת הפיוזים,

וכהרגלי בדקתי אחד אחד (כי ברור לכולנו שהציורים הזוועתייים הללו על מכסה בית הפיוזים, שווים לת*ת).

לאחר שגיליתי שאין שום פיוז שרוף, בדקתי את המתח של המצבר בעזרת מד מתח קטן ומצחיק

שקניתי לפני כמה שנים טובות בבית הספר לפרוייקט הגמר במגמת אלקטרוניקה (סוף סוף הועיל לי).

לאחר קניית מצבר חדש, באתי עם חיוך, כיוון שזוהי הפעם הראשונה שלי בעולם הרכב (חוץ מהתקנת מערכות),

ופתחתי את תא המטען- חשוב לציין שבאותו הרגע הרגשתי כמו מנתח פלסטי (ולא בגלל מה שאתם חושבים)

אלא בגלל חתיכות הפלסטיק המזוויעות המכסות את המנוע והמצבר, זה פשוט לא נגמר.

לקח לי כחצי שעה של פירוק פלסטיקים (בזהירות רבה כדי לא לפגוע בקליפסים), כדי לגלות שיש בסך הכל

בורג אחד מסכן שמחזיק את המצבר, עם פלח מתחת ומסילה קטנה.

תמיד שנאתי גרמניות, בכל פעם שפתחתי את מכסה המנוע של הבורה 1.6 הקודמת של אמא, ועד היום

כשהסתיימה לי חוויות הפירוק והרכבה הראשונה שלי, ומפה חברים, מתחיל מסע ארוך ומייגע, ואל תשאלו אותי מה היעד.

שתהיה שנה טובה, וחג שמח,

ואמן נפתור תקלות כך בצורה פשוטה בכל פעם שיהיה לנו צרות.

רותם. :)

• תוכן חדש...