Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2din עד 2000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בשעה טובה קניתי את הסוזוקי SX4 GLA.

המכונית ללא מערכת שמע ויש חור בגודל 2DIN...

רציתי לדעת האם קיים מכשיר 2DIN עם מסך מגע, GPS, בלוטוס, USB וקורא כרטיסים במחיר של עד 2000 ש"ח?

איכות השמע לא חשובה כל כך כי אני לא מתכוון להתקין ברכב רמקולים מעבר למה שיש- 5 רמקולים ו-4 טוויטרים...וכידוע הם כנראה לא הרמקולים הכי איכותיים.

בתודה,

מיכאל

פורסם

אולי זה 4 וסאב-אין לי מושג...

יש 4 רמקולים בדלתות למטה, רמקול אחד באמצע של הדש בורד ו4 טוויטרים בדלתות...אני באמת לא מבין בזה כלום.

אני לא פתוח ליד שניה...

ראיתי את זה-

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Car-DVD-Player-GPS-BT-Ipod-SWC-HD-Screen-SUZUKI-SX4-/280557928997?pt=Car_Audio_Video&hash=item41528e4225#ht_3563wt_1165

נראה נחמד מאוד אבל השאלה היא האם מוכרים כאלה בארץ וכמה זה יעלה?

פורסם

עולי זה סנטר כמו בקולנוע ביתי.

סאב בדרך כלל בתא מטען עם תיבה.

לגבי 2DIN שצינתה אין לי מושג כי זה מקורי של סוזוקי ובתח זה עולה יקר.

למה שלא תזמין מאי ביי?

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

להזמין מאיביי זאת גם אפשרות.

כמה אחוז ממחיר המכשיר משלמים על משלמים על מכשירים מהסוג הזה במכס?

אני קצת מפחד מהקטע של להזמין את זה מאיביי, יכולות להיות בעיות במכס ובנוסף אין לי אחריות אם המכשיר מתקלקל...

פורסם

מבדיקה יסודית

אין DIN2 חדש עם GPS בפחות מ 2000 שקל

לא הייתי מזמין באי ביי כי למכשירים הזולים כן יש בעיות ולא תהיה לך אחריות (אלא אם תשלח לחו"ל וכאלה)

• תוכן חדש...