Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

במקום העבודה שלי ישנה מלגזה חשמלית שמתח המצבר שלה 80V . כן, זו לא טעות - 40 תאים. הבעיה היא שהמטען שלה דפוק, כלומר השנאי והדיודות בסדר אבל מעגל הבקרה של הטעינה דפוק ולא נראה לי שכדאי להתעסק בתיקון שלו. אני מחפש סכימה של מעגל אלקטרוני שיודע לקבוע מתי המצבר טעון במלואו ואז להפעיל ממסר/מגען שינתק את זרם הטעינה ע"מ למנוע טעינת יתר. אם מישהו מכיר מעגל כזה או אתר שבו ניתן למצוא סכימה של מעגל כזה, אשמח לקבל.

שנה טובה.

פורסם

השאלה הנשאלת מהו אלוגריתם הטעינה המקורי של בקר הטעינה המקולקל.

אולי תעלה דף נתונים של המטען ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק מן הסתם מדובר או במטען פשוט (מתח או זרם קבועים) או באלגוריתם 3-4 שלבים סטנדרטי למצברי LeadAcid או VRLA/AGM (תלוי כמה המלגזה מתקדמת).

avz- לדעתי חבל על הזמן שלך. בפרט שמדובר בעסק. קנו מטען ייעודי וזהו. בניית מטען כזה (במיוחד אם הוא מתוחכם) לא תהיה פשוטה, עשויה להיות לא זולה ולא בטיחותית.

אם כבר עדיף לתקן את הקיים.

פורסם

האמת שחיפשתי עבורו מטען או בקר למצברי חומצת עופרת בתיקיית מטענים שבמחשב שלי המתאים למתח של 80 וולט ולא מצאתי משהו מתאים.

יש ברשותיי פרוייקט בניית מטען 'חכם' למצברים בעלי מתח נומינלי של 12 וולט וייתכן שניתן לבצע שינוי מתאים למצברים בעלי מתח של 80 וולט.

פורסם

תקן אצל איש מקצוע או קנה חדש.

הזמן שלכם לא בחינם ובא על חשבון ייצור הכנסה (אלא אם יש לכם אנשים מיותרים ואז עדיף לפטר אחד ובמשכורת שלו לקנות מטען) מה גם שבנייה לא מושלמת תגרום לכם להיתקע שוב בלי מלגזה כשהוא יתפגר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שלום לכולכם

ביקשתי דבר מאד מוגדר וברור. אתם כנראה בטוחים שאתם יודעים טוב ממני מה אני רוצה וצריך (כולל יעוץ פיננסי ובתחום משאבי אנוש), קטונתי מלהתווכח איתכם.

פורסם
שלום לכולכם

ביקשתי דבר מאד מוגדר וברור. אתם כנראה בטוחים שאתם יודעים טוב ממני מה אני רוצה וצריך (כולל יעוץ פיננסי ובתחום משאבי אנוש), קטונתי מלהתווכח איתכם.

הייתי אומר שאתה קצת חוצפן.

פורסם

מרק 10 - אודה לך אם תואיל להסביר במה מתבטאת ה"חוצפה" שלי. כדאי אולי שתקרא שנית את מה שביקשתי ואת תשובותיכם. אם תרשה לי עצה קטנה, לא תמיד מוכרחים להגיב רק כדי להקפיץ את מונה ההודעות בעוד סיפרה. ישנו בעברית פתגם עתיק וחכם שאומר "סייג לחוכמה - שתיקה".

לאביב - אני בהחלט יודע מה שאני צריך (לא פחות טוב מאחרים) יחד עם זאת, אני חושב שלא נחוץ להמציא בכל פעם את הגלגל מחדש, אין לי ספק שיש כבר מי שתיכנן/בנה מעגל כזה וזה בדיוק מה ששאלתי. אם הייתי שואל שאלה על מקלט טלויזיה, האם גם אז היית "שולח" אותי לבנות מקלט טלויזיה? שאלתי שאלה מוגדרת, מתוך תקווה (שנכזבה) לקבל תשובה מוגדרת. יתכן שגם לטעמך אני "חוצפן". מה לעשות.

פורסם
מרק 10 - אודה לך אם תואיל להסביר במה מתבטאת ה"חוצפה" שלי. כדאי אולי שתקרא שנית את מה שביקשתי ואת תשובותיכם. אם תרשה לי עצה קטנה, לא תמיד מוכרחים להגיב רק כדי להקפיץ את מונה ההודעות בעוד סיפרה.

אנשים רצו בטוב ליבם ובתמימות לעזור לך בשיטות הנראות להם ומצידך מגיעה תגובה עם אופי

תוקפני ומלגלג.

• תוכן חדש...