Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה :

מגבר פאנץ של רוקפורד 2 ערוצים 250 A חזק (הגביר סאב 400 RMS בגבורה) 299 ש"ח

מגבר 4 ערוצים עם אקולייזר SONY EXPLOUD דגם XM 404 EQX תוצרת יפן אורגינל!!! 349 ש"ח

זוג קומפוננט XTANT 90 RMS 4 אינץ נשמעים פגז,למי שמבין... 249 ש"ח

זוג קומפוננטים שעלו לי 1900 ש"ח בזמנו ומשום מה אין עליהם שם למרות שהטוויטר שלהם זה XTANT וגם הקרוס,קיצר קומפוננט מעולה 6.5 אינץ חזקים מאוד גם 249 ש"ח

ואחרון חביב,וחביב מאוד הוא... סאב של מומנטום (מיוצר ע"י קאדנס) 12 אינץ 400 RMS דגם FLASH X עם הקופסה במצב כמו חדש! 449 ש"ח

הכל במצב מעולה והיה מורכב לי באוטו ,שילמתי כסף רב על כל המערכת בזמנו אצל SOUNDBLASTER בפ"ת,את הרמקולים והסאב קניתי שם ואת המגברים הבאתי מארה"ב בעצמי.

מי שיקח הכל,גמיש במחיר,שנה טובה ל כ ו ל ם .

0528722292 צפריר(נמצא באזור - ליד חולון)8)

PUNCH 250 A.jpg

מגבר סוני.jpg

סאב 1.jpg

קומפוננט XTANT.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
למכירה :

מגבר פאנץ של רוקפורד 2 ערוצים 250 A חזק (הגביר סאב 400 RMS בגבורה) 299 ש"ח

מגבר 4 ערוצים עם אקולייזר SONY EXPLOUD דגם XM 404 EQX תוצרת יפן אורגינל!!! 349 ש"ח

זוג קומפוננט XTANT 90 RMS 4 אינץ נשמעים פגז,למי שמבין... 249 ש"ח

זוג קומפוננטים שעלו לי 1900 ש"ח בזמנו ומשום מה אין עליהם שם למרות שהטוויטר שלהם זה XTANT וגם הקרוס,קיצר קומפוננט מעולה 6.5 אינץ חזקים מאוד גם 249 ש"ח

ואחרון חביב,וחביב מאוד הוא... סאב של מומנטום (מיוצר ע"י קאדנס) 12 אינץ 400 RMS דגם FLASH X עם הקופסה במצב כמו חדש! 449 ש"ח

הכל במצב מעולה והיה מורכב לי באוטו ,שילמתי כסף רב על כל המערכת בזמנו אצל SOUNDBLASTER בפ"ת,את הרמקולים והסאב קניתי שם ואת המגברים הבאתי מארה"ב בעצמי.

מי שיקח הכל,גמיש במחיר,שנה טובה ל כ ו ל ם .

0528722292 צפריר(נמצא באזור - ליד חולון)8)

הסוני והרוקפורד נמכרו!!!

נשארו רק הקומפוננטים והסאב...

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...