Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי מיצובישי כאריזמה שנת 98

אני חייב לציין שבכל החמישה חודשים שהרכב אצלי כבר החלקתי איתו לא מעט פעמים ובצורה דיי מסוכנת

ניסיתי לחשוב ולבדוק כל מיני כיוונים לפני שישר כיוונתי את הבעיה לצמיגים אך הגעתי למסקנה שכנראה מדובר בצמיגים

יש לי כרגע ברכב ארבעה צמיגים של Dunlop sp sport490 מי שמכיר אלו צמיגים דיי נפוצים ראיתי אותם על הרבה רכבים

המידות שלי הן 185/65/14 86H

הגעתי היום לפאנצ'רמאכר והאחרון הציע לי להחליף את ארבעת הצמיגים לאותם צמיגים בדיוק רק חדשים (יש לציין שהישנים שכרגע על הרכב עם שבוע 02 לשנת 07) הבעיה היא שאני מחליק עם הצמיגים בעיקר כשהצמיג מגיע במגע עם מים או כל נוזל על הכביש גם אם מדובר בכמויות קטנות כמו כביש שהוא מעט רטוב ממטרות (לפני יומיים בבוקר איבדתי שליטה ברכב לחלוטין וכמעט שפגעתי עם הרכב ברכבים החונים בצידי הכביש)

כאשר נסעתי עם הצמיגים ששמתי היום אותם צמיגים אך חדשים הרגשתי שלגמרי אין לי שליטה ברכב כמו למשל אם אני מחליט לעבור נתיב במהירות של 90 קמ"ש ואני מזיז את ההגה טיפה מהר מהרגיל אני מרגיש שהאוטו כל רגע מתעופף באוויר או הולך להחליק בצורה מטורפת נושא מאוד מסוכן ומפחיד! הגעתי למכונאי שמטפל לי ברכב שאני סומך עליו בעיניים עצומות והוא טוען שאם הבעיה לא בצמיגים היא יכולה להיות רק במשלושים או משהו עם הכיוון של הגלגלים וגם בזה הוא לא הכי בטוח

מישהו נוסף טען שאולי הצמיגים פשוט לא מתאימים לרכב

אני כבר לא יודע מה לעשות אני נואש בבקשה עיזרו לי

פורסם

גם ברשותי כריזמה 98 כ-5 חודשים,כך שלא הספקתי ליסוע איתו בגשם,אבל במבט כללי הוא יציב,חוצמזה שבסיבובים חדים הוא מחליק ושומעים את הצמיגים מייללים.

בגדול על הכביש גם בשינוי פתאומי מנתיב לנתיב הוא לא מחליק כלל.

אין לי כיוון מה הבעיה שלך,לדעתי ודאי לא בצמיגים-אולי בוקסות אחוריות,אולי בולמי זעזועים (שני מחלות של האוטו הזה).

אם יש משהו שאני יכול לעזור,אני כאן בשמחה.

אגב,כמה ק"מ הרכב שלך עשה?!

פורסם

צמיגך כבר הרבה מעל גיל 3 , תתחיל לברר מחירים בניסיון להחליף אותם .

אצלי התקנתי יוקוהמה A דרייב , ואני מרוצה .

בנוסף , תבדוק לחץ אויר בצמיגים ...

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

bonbon: הרכב עם 105K קילומטר, לא הרבה בכוונה קניתי אחד במצב טוב, אילו צמיגים יש לך של איזו חברה ואיזה דגם?

amisha: ידוע לי שהוא כבר ישן לכן אני באמת חושב להחליף , לחץ אויר תמיד תקין אני אחד שממלא אויר בציגים בודק שמן ומים כל שבוע אני אוהב את הרכב מאוד ומטפל בו כמו שצריך לפני כמה זמן קנית את היוקוהומה? כמה עלה לך? יותר טוב ממישלין?

דבר נוסף שברצוני לציין זה שמצאתי מקום ביפו בו מוכרים צמיגי מישלין ב 320 ש"ח הגיוני? יכול להיות שיש זיופים בשוק? (המוכר טען כי אני מקבל קבלה והמחיר זול כי הוא חבר מאוד טוב של היבואנים והוא מודע לכך שאנשים נבהלים מהמחיר המצחיק)

יש צמיגים של מישלין שהייתם ממליצים לא לקנות? קראתי כאן איפשהו שיש דגמי ENERGY שלהם שהם יותר מדי פשוטים ולא טובים יותר מהצמיגים של KUMHO או KANKOOK אגב מה לגבי החברות האלה איך הן?

פורסם

תראה,אני מבין מאוד במכונאות,אבל יש פה כאלה שמבינים הרבה יותר ממני.

ברשותי היו עד היום כ-15 רכבים,ומעולם לא הגעתי למצב של חוסר שליטה טוטאלית ברכב בגלל צמיגים.

לא יודע איזה צמיגים יש לי-אני מאמין שמשהו סיני או קוריאני,ודאי לא צמיג יקר.

מידות הצמיג כמו אצלך.

אני ממש אבל ממש לא חושב שהבעיה שלך היא בצמיגים.אני יכול לתת לך טלפון של המוסך שלי,ואולי תתיעץ איתו.

הוא נמצא בירושלים,ולשעבר היה מנהל מוסך מיצובישי מורשה.

פורסם
גם ברשותי כריזמה 98 כ-5 חודשים,כך שלא הספקתי ליסוע איתו בגשם,אבל במבט כללי הוא יציב,חוצמזה שבסיבובים חדים הוא מחליק ושומעים את הצמיגים מייללים.

בגדול על הכביש גם בשינוי פתאומי מנתיב לנתיב הוא לא מחליק כלל.

אין לי כיוון מה הבעיה שלך,לדעתי ודאי לא בצמיגים-אולי בוקסות אחוריות,אולי בולמי זעזועים (שני מחלות של האוטו הזה).

אם יש משהו שאני יכול לעזור,אני כאן בשמחה.

אגב,כמה ק"מ הרכב שלך עשה?!

מצטרף להמלצה לבדוק:

1. בוקסות רדיוסים אחוריים.

2. בולמ"ז.

3. תפוחי סרן קד'(פרונט).

כמובן שיש לבצע כיווני מתלה בהתאם(כיוון פרונט + כיוון סרן אח').

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מצטרף להמלצה לבדוק:

1. בוקסות רדיוסים אחוריים.

2. בולמ"ז.

3. תפוחי סרן קד'(פרונט).

כמובן שיש לבצע כיווני מתלה בהתאם(כיוון פרונט + כיוון סרן אח').

מה זה "בולמ"ז" ?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שמדובר בהודעה ישנה, ואין ברצוני סתם להקפיץ אותה רק רציתי לציין בפני כל מי שיעשה חיפוש בעתיד עם תקלה דומה,

בסופו של דבר רכשתי ארבעה צמיגים "Michelin Energy Saver" חדשים לחלוטין כולם פחות או יותר מחודש מרץ לשנת 2010

מיוצרים באנגליה והרכב פשוט לא מחליק לא משנה איזה סיבוב אני לוקח וכמה מים יש על הכביש, פשוט תענוג לנהוג עם הצמיגים האלה, בחיים לא נהניתי ככה מצמיגים רק לציין שרכשתי אותם בקוד מהירות T קצת פחות מהמקובל לכאריזמה שאמור להיות בה צמיגים עם קוד מהירות H, תודה רבה על העזרה

וזה הפיתרון פשוט לנהוג עם צמיגים אכותיים!

• תוכן חדש...