Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין בפי מילים את מה שראיתי היום

אז נראה לי שהתמונות ידברו בשבילי

קבלו:

http://www.nadav87.pic.co.il

למי שלא הבין המרדף היה אחרי ה-r32 כנראה :D אבל הוא הצליח לברוח למרות שנסענו כמו מטורפים ברחובות הרצליה פיתוח מעל ל-140 וחבללללללל והכל בגלל הכיכרות האלה ואיזה טרנטה בדיוק שהחליטה לעבוררררררר

נ.ב.

הייתי צריך למחוק הרבה תמונות כי לקחתי איתי רק 32 מגה בטעות :mm_cry: לכן את כל הבימרים והמרצדסים הרגילים ועוד מלא מכוניות כמו רובר לא צילמתי :?

נדב

רק חבל שסיכנת את עצמך ורדפת אחרי הr32 פשוט היה יותר קל אם היית שואל פה והיו אומרים לך איפה הבן אדם מחנה את האוטו, חצי מהאנשים פה יודעים...

Golf 1.6 DSG 2009

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ד"א סחתיין על התמונות!!! ממש הצלחה.... הכל ביום אחד.. באמת משהו מיוחד!

בוא נגיד ככה כל המכוניות שהיו בתוך הבניין כבר ראיתי לפני שבועיים אבל המצלמה לא הייתה עליי לכן חזרתי לשם שוב היום וכמה בימרים ופורשים לא היו

לכן נחזור לשם שוב בקרוב :D

ובקשר למהירות נראה לי שזה היה 140 משהו בסביבות 130 140 קמ"ש

ולא לדבר עם הבחור עם ה-r32 שהוא בכלל טס על יותר מ-160 קמ"ש כנראה

נדב

אז יופי, תנו לו להיפגע. למה שאתם תיפגעו ?

במהירות מעל 100 קמ"ש בעיר קשה לקלוט אנשים, חיות קופצות וכו' (הבנת את כוונתי)

והסיכוי שתצא מפגיעה במקרה של אחת כזו הוא קלוש!

אני בעברי גם הייתי נוהג מהר בעיר. קצת התבגרתי ועכשיו אני נוהג רגוע. החיים לא שווים לא R32 לא 130-140 קמ"ש ולא שום התלהבות מסוכנת בכביש.

אז שימרו על חייכם. זכרו את משפחותיכם והקרובים לכם.

הרי אתם לא רוצים שהם יהיו עצובים.

שמוליק

צודק ב-100 אחוז שמוליק

נזהר ונלמד בפעם הבאה 8)

ואיפה אלבאמת הבחור מחנה את ה-r32 שלו???אני יודע בערך לא בדיוק

מישהו מוכן לספר לי בפרטי?? 8)

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

גררררררררררררררררררר למה אתה מזכיר לי שלא צילמתי את ה RX-8 שראיתי הרצליה פיתוח אווווווווווווווף נקודה.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

ונגיד ובעל הגולף היה נוסע לאט...ואתה הייתה צמוד ליידו ומצלם אותו מיכל הכיוונים ו...

ממש חסר במפגש גולפים יותר יפות ממנו וממש קשה ליראות אותם ולצלם אותם מיכל הכיוונים וממש גןם יותר חזקות מ R32..

מה כל ההיתלהבות כאילו הייתה רואה אותו ומקבל את המפתחות לשבוע..בישביל זה צריך ליסוע כמו טמבל 140 בהרצליה ואפיל לא עם רכב שיכול לעמוד איתו בלחיצות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נדב כתב:

ואיפה אלבאמת הבחור מחנה את ה-r32 שלו???אני יודע בערך לא בדיוק

מישהו מוכן לספר לי בפרטי??

חבר'ה כולה R32,סה"כ גולף עם מנוע חזק,רכב שככל שיהיה טוב פחות טוב מ-STI,אבל אף אחד לא רץ אחרי STI...רק כי אין יבוא סדיר של הגולף,לחפש את הבית של הבן-אדם או איפה הרכב חונה?,אם זה היה אני הייתי מחפש את המחפשים אותי ומגיש תלונה,עזבו את הבן-אדם בשקט...

סתם מחשבה-גם אם הייתי זוכה מחר בלוטו לא הייתי קונה שום דבר יותר יקר מקליאו ספורט.

בשביל מה כדיי שירדפו אותי במדינה בעלת 2 פרארי שכל ילד יודע איפה הם של מי הם ואת המספר רישוי?

כולה קליאו ספורט ואני מת מפחד מוונדליזם.

פורסם

הבנאדם עשה מה שעשה בתל ברוך ראיתם אותו נוסע ועקבתם אחריו (אגב, מה אתם עשיתם בתל ברוך? :wink: ) בדרך הוא שם לב אליכם, הוא נבהל וניסה לברוח הביתה לקיפוח ואתם כל הדרך במהירות גבוה רדפתם אחריו :D

פורסם
סיכנת את עצמך וגם עוברי אורח הכל בשביל מרדף מטופש ?? :shock:

אתה כנראה גאה בעצמך.

שמוליק

אני בכלל לא גאה בי וזה היה חבר שלי שנהג לא אני

מרדף מטופש תלוי איך אתה מסתכל על זה

תסביר לי בבקשה איך אתה מסתכל על זה?

פורסם

פיאט X1\9.

מנוע מאחורי הגב..

הנעה אחורית..

ו...

ו.....

85 כ"ס!!! :wink:

אין לי מושג מה לעזאזל משמעות השם..נשמע כמו חייזר..איטלקים מסטולים.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

שתדע שה"בני דודים" שלנו נוקטים בשטיה דומה לשלך-אך בשביל מטרות אחרות-צילום של הרכב וגניבתו בזמן המתאים להם :!:

יכול להיות שעזרת לאיזה גנב שהשארת את המספרי רישוי :idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
יאללה איזה האמר :inlove:

הייתי מת לאחד כזה :twisted:

הוא ענק בצורה מטורפת ממש... אבל הרבה יותר יפה מהקופסא הזאת שנקראת H2 שחונה פה ברמת השרון

פורסם
שתדע שה"בני דודים" שלנו נוקטים בשטיה דומה לשלך-אך בשביל מטרות אחרות-צילום של הרכב וגניבתו בזמן המתאים להם :!:

יכול להיות שעזרת לאיזה גנב שהשארת את המספרי רישוי :idea:

כן, אני בטוח שגולף R-32 זה רכב מאוד גניב, הרי הביקוש לחלקי חילוף גנובים שלו הוא עצום, בייחוד בארץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...