Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החרמת שעון החורף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל האירופאים שלנו

אנחנו לא באירופה!! ואפילו לא בספרד כמאמר הכדורגלן המהולל.

שאל אתהתרנגול מתי הוא קם. יש אור הוא קם יש חושך הוא ישן.

שאל את הצמחים, שאל את הפרחים ,שאל את החקלאי. שאל את הבדואי

כל אלה קמים לפי השעון הטבעי.

רק עירוניים שהקשר שלהם לטבע הוא מנגל כזה או אחר על פיסת דשא בדרך נמיר יודעים טוב יותר!!

ואין בין זה לבין תלאות יום כיפור הרבה.

אני יוצא כל בוקר לצעוד ולשחות ואני יוצא לפי השעון הטבעי. כך עושים עוד רבים.

השעון הכרונולוגי מעניין לנו את הטוסיק.

"ההפסד" על פי ח"כ הנכבד הוא 100 מיליון ש"ח. ובותוכו הוא כלל בוודאי את כל מה שאפשר לחשב. סכום זניח בכלכלת מדינה שהתל"ג שלה מעל ל 800 מיליארד שקל

תשמע ישה, זאת אחת התגובות היותר לא קשורות למציאות.

אף אחד מאיתנו, כולל אתה לא חיי לפי השעון הטבעי.

גם אתה כמו כל שאר בני האדם, לא מתעורר עם נץ החמה ולא הולך לישון עם שקיעתה.

ולכן, להשוות לי את זה לחיות או לצמחים זה פשוט הזוי.

בשורה התחתונה, בשעון קיץ השקיעה היא בשעות 17:30-18:00, ובשעון חורף השקיעה היא ב18:30-19:00.

רוב עם ישראל, כולל המושבניקים, הקיבוצניקים וכל שאר ה-לא עירוניים לפי דבריך כולם ככולם מסיימים את יום העבודה ועולים על הרכב,אוטובוס,מונית,אופנוע,אופניים,טרקטור או כל כלי תחבורה אחר בשעות השקיעה בשעון קיץ.

ולכן, זה מגדיל את הסיכון בתאונות הדרכים.

בנוסף, הבזבוז הכלכלי על נושא של חשמל וכן גם זיהום אוויר בגין הפעלתו הוא מיותר.

כנ"ל גם שאר הפערים הכלכליים כפי שכבר ציינתי, הם מיותרים.

בפשטות, לדפוק מליוני אזרחים בישראל בשביל שבבוקר יום תפילת יום הכיפורים יהיה נעים יותר בחוץ, ושהצום יצא מוקדם בשעה נעימה יותר, זה בזיון.

וזה לא משנה איך תהפוך את זה.

אבל אני אלך איתך צעד אחד קדימה.

אני אשמח לשמוע טיעון אחד ובודד מדוע כן צריך להזיז את שעון החורף מוקדם בחודשיים מכל מקום אחר בעולם?

אחרי זה אוכל לענות לך בהרחבה.

under construction..

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפשטות, לדפוק מליוני אזרחים בישראל בשביל שבבוקר יום תפילת יום הכיפורים יהיה נעים יותר בחוץ, ושהצום יצא מוקדם בשעה נעימה יותר, זה בזיון.

אתה טועה.

לצמים זה לא ישנה דבר כיוון שהצום מתחיל ונגמר לפי השעון הטבעי (קרי - שקיעת החמה).

ההבדל היחידי שלפי שעון קיץ הם יצומו מ- 18.00 עד 19.00 ביום המחרת, בעוד שלפי שעון חורף הם יצומו מ- 17.00 עד 18.00 למחרת.

סה"כ 25 שעות בשני המיקרים, השמש תהיה באותו המקום בשמים בשני המקרים, ההבדל הוא שהמחוג המיכני שבשעון יצביע על שעה אחרת.

העניין הוא שלמחוג המיכני ישנה השפעה רבה על חיי היום יום שאינם טבעיים (להבדיל מהצום), בתי ספר ומקומות עבודה אליהם אתה נדרש להתייצב לפי השעון המיכני ולא לפי מצב השמש שברקיע.

בקיצור מדובר בהזיה אחת גדולה שאיש עדיין לא הצליח לתת עליה נימוק אפילו חצי משכנע.

פורסם

אני אשמח לשמוע טיעון אחד ובודד מדוע כן צריך להזיז את שעון החורף מוקדם בחודשיים מכל מקום אחר בעולם?

שום טיעון, למה אתה חושב שחייב להיות טיעון? המציאות פשוטה בהרבה - כוח פוליטי, אלי ישיים למינהם, ואז הפלא ופלא, אתה יכול להקדים שעון קיץ ולעקם את המציאות של כל החילוניים שחיים פה וליצור אי שיוויון שאין לו אח ורע בשום תרבות מערבית (אבל היי, אנחנו עם סגולה וכל השאר טיפשים...). גם אני לא מסכים עם הקדמת שעוף החורף וחושב שזו בורות לשמה, אבל זה בהחלט הרע במיעוטו לעומת כל שאר המיסים, הגבלות וכל שאר ההנפצות שכבר הפכו לחלק מהשגרה שלנו.

לצערי האפשרויות כבר ברורות לכולם - להתאמץ לשנות פה או להתאמץ ולהשיג כרטיס ירקרק...

העיקר שתהיה שנה טובה לכולם! 8)

פורסם

אני בעד לקחת את העניין צעד אחד רחוק יותר, ולהחרים את השעון לחלוטין.

יש שבטים באפריקה שלא מכירים בשעות או ימים, רק בתחלופת העונות. יש אצלהם רק "אחר כך".

אני חושב שזה רעיון מצויין!

אני משאיר לברווז לקדם את העניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגבי הצום: כפי שנאמר חלקו העיקרי ו"הסבל" בו הוא ביום למחרת תחילתו.

ביום זה אין זה משנה אם קמת ב-7 בבוקר או ב-11. אתה רוצה רק שהוא יגמר כבר. שעון חורף = הוא נגמר מהר יותר.

האם זוהי סיבה לשגע את כל המשק? במדינה בה המפלגות הדתיות מקבלות כ"כ הרבה תמיכה, כנראה שכן.

(אני אגנוסטי מובהק, וצם רק אם הרופא דורש ממני. יחד עם זאת אני מחבב את שעון החורף אישית, כיוון שאני איש של לילה בגדול, ואפילו לעבודתי זה מאוד עוזר. למרות זאת אני חושב שההחלטה מטופשת ויש לקחת בחשבון מבט רחב הרבה יותר מאותו צום ארור).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כפי שכבר אמרו פה - ביום כיפור אין שום רלוונטיות לשאלה על איזה מספר מצביעים המחוגים בשעון המכאני על הקיר.

הרי ההליכה לבית הכנסת היא לפי השמש. הצום - לפי השמש.

ואני מאוד מקווה שאף דתי לא מכוון שעון מעורר מכאני ל 07:00 ביום כיפור.

אולי (ורק אולי) יש כאן איזושהי רלוונטיות מבחינת זמני התפילה בימי חול, כפי שהסביר ישה.

כי זה המקום היחיד בו מתקיימות שתי פעילויות (תפילה, והליכה לעבודה) שאחת לפי השמש והשניה לפי מחוגי השעון המכאני.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
יש אצלהם רק "אחר כך".

אני משאיר לברווז לקדם את העניין.

הוא יטפל בזה לשביעות רצונך המלאה. אחר כך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יש סיכוי ששעון הקיץ יחזור כמה ימים לאחר מכן (אולי תיכף אחרי ערב סוכות).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3949426,00.html

.

פתרון מצויין!!!

אני אשלח בקשה לשר הפנים אם יוכל בטובו לעבור לשעון חורף בדיוק ביום ההולדת שלי כדי שנוכל לצאת לחגוג עם החברים מוקדם יותר ושיחזיר יום לאחר מכן חזרה לשעון קיץ.

אם אפשר, שיעשה ג'סטה ויחליף את שעון החורף במפגש הדרבי בחודשי החורף לשעון קיץ כדי שיהיה נוח להגיע לאיצטדיון בשעות היום המוארות..ואחר המשחק, שיחזיר חזרה לשעון חורף.

על הדרך, רק אם ממש זה לא מפריע לו, אז אולי בימי שישי בחודשי החורף הוא יעביר לשעון קיץ, רק בשעות אחה"צ, כדי שתהיה לי עוד שעה באור יום לשטוף את הרכב. בערב הוא יכול להחזיר לשעון חורף.

אגב, מישהו יודע למי אני צריך לפנות כדי להזיז את חג סוכות לתחילת חודש אוקטובר? פשוט הטיסה שלי לספרד יצאה לבסוף מעט אחרי חול המועד סוכות וחבל לי על ימי חופש ?!

:?

פורסם
שאל אתהתרנגול מתי הוא קם. יש אור הוא קם יש חושך הוא ישן.

שאל את הצמחים, שאל את הפרחים ,שאל את החקלאי. שאל את הבדואי

כל אלה קמים לפי השעון הטבעי.

אני יוצא כל בוקר לצעוד ולשחות ואני יוצא לפי השעון הטבעי. כך עושים עוד רבים.

השעון הכרונולוגי מעניין לנו את הטוסיק.

"

תשמע ישה, זאת אחת התגובות היותר לא קשורות למציאות.

אף אחד מאיתנו, כולל אתה לא חיי לפי השעון הטבעי.

גם אתה כמו כל שאר בני האדם, לא מתעורר עם נץ החמה ולא הולך לישון עם שקיעתה.

ולכן, להשוות לי את זה לחיות או לצמחים זה פשוט הזוי.

רוב עם ישראל, כולל המושבניקים, הקיבוצניקים וכל שאר ה-לא עירוניים לפי דבריך כולם ככולם מסיימים את יום העבודה ועולים על הרכב,אוטובוס,מונית,אופנוע,אופניים,טרקטור או כל כלי תחבורה אחר בשעות השקיעה בשעון קיץ.

אבל אני אלך איתך צעד אחד קדימה.

קרא את מה שאצלי כתוב בכחול ואצלך באדום ותבין שאתה הוא ההזוי

אוסיף לך לרשימה

חיילי צה"ל באימונים עובדים לפי השעון הטבעי

פועלי הבניין עובדים לפי השעון הטבעי.

בקיצור כל אלה שלא ועובדים במשרד ובמפעל הממוזג עובדים לפי השעון הטבעי..

"אצלנו "בספרד יש סייסטה, בקיץ. היא תוצאה של התקופה שלא היו מזגנים ואנשים חיו לפי השעון הטבעי.

יש לי רעיון בשבילך

תמשיך לעבוד כאילו לא שונה השעון, שכנע את המעסיק שלך לעשות כך או אם אתה המעסיק עשה זאת בעסקך, כך גם שאר המוחים.

ורעיון טוב יותר

הלוואי שיפלו עלינו עוד צרות כאלה. יודע למה???

כי אז אולי ביום הבחירות תלך ותצביע, "כי מי שמצביע משפיע"

החילוניים מצביעים בערך בין 40 ל 50% כלומר כל אדם שני ויותר לא מצביע.

הדתים מצביעים 100% ויותר כי לפעמים כאלה שמתו וטרם דווחו מצביעים גם.

לכן כוחם הפוליטי הוא מעבר לכוחם באוכלוסיה.

ולכן הן מסוגלים ללחוץ לנו בביצים.

המפלגות החרדיות וש"ס הוקמו במטרה אחת לעזור למצביעים שלהם.

את זה הם עושים בצורה הטובה ביותר האפשרית.

והמפלגות החילוניות ....

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קראו כאן את הצעת החוק של חבר הכנסת המכובד

http://www.lawdata.co.il/UpLoad/AzaatHok/7571.rtf

מ 100 מיליון ש"ח הוא כבר יורד לעשרות מיליוני שקלים.

הקיץ תם ביום 21 לחודש ספטמבר, בו היום משתווה ללילה, ומכאן מתחיל הסתו / החורף , הימים מתקצרים והלילות מתארכים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הקיץ תם ביום 21 לחודש ספטמבר, בו היום משתווה ללילה, ומכאן מתחיל הסתו / החורף , הימים מתקצרים והלילות מתארכים.

זה לא אומר שחייבים מייד לעבור לשעון חורף ביום הזה, אפשר להמשיך את שעון הקיץ עוד כחודש לאחר ה21 לספטמבר

• תוכן חדש...