Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי לבטים רבים והתייעצות אצל מומחי הפורום "רכישת רכב", החלטתי ללכת על יונדאי I10. אני אמור לקבל את הרכב בתחילת ספטמבר, ואני מתקשה להחליט איפה כדאי לעשות את המקיף, קיבלתי הצעה מפתה, אך יקרה יותר מאחרים, מכל מוביל ביטוח שהיא סוכנות הביטוח של כל מוביל יבואנית הרכב.

הם מציעים :

1. חלפים מקוריים במקרה של תאונה, במרכזי השירות המורשים של היבואן.

2. שמשות מקוריות חדשות - מה אצל אחרים זה משומשות?

3. כל התוספות מבוטחות עד גובה 7.5% מערך הרכב. (יש לי 4 תוספות).

4.חדש תמורת ישן במקרה של גניבה או טוטל לוסט ( נזק של 50% ).

5. במקרה של תאונה כל טיפול יערך במוסכים מורשים של היבואן.

אני נהג יחיד ,ללא עבר, ואני נוסע רוב הנסיעות בתוך העיר כ-10K בחודש.

השאלה האם שווה לשלם יותר כ-300 עד 400 שח. סכ"ה הביטוח כ2400 שח

פורסם

אני לא יודע אם מותר לפרסם אני מניח שימחקו אם אסור, אבל שווה לך להתקשר לסוכן ביטוח שלי

03-5170965 - קוראים לו יאיר

תגיד לו שמיכאל המליץ

:)

פורסם

כל הכיסוים שמניתה מצוים בכל החברות מה קורה עם כינון ומה עלות סעיף זה אתה לא מציין את גילך מספר הנוהגים ברכב

באים ברשותך אישורי תביעות ע''ש ובכמה שנים מדובר גבולות אחרית שירות פרקליט בהליך פלילי ובהליך אזרחי ועוד נתונים

חשובים

פורסם

קודם תודה על התגובות...

כינון אוטומטי לאחר נזק - חינם.

גילי 53 , נהג יחיד ,נקי לגמרי מתביעות, רשיון משנת 79,

מה עוד ?

הוצאות משפטיות עד 15000 שח

פורסם
כל הכיסוים שמניתה מצוים בכל החברות מה קורה עם כינון ומה עלות סעיף זה אתה לא מציין את גילך מספר הנוהגים ברכב

באים ברשותך אישורי תביעות ע''ש ובכמה שנים מדובר גבולות אחרית שירות פרקליט בהליך פלילי ובהליך אזרחי ועוד נתונים

חשובים

איזו סוכנות ביטוח נותנת חדש תמורת ישן? אני עובר אליהם היום...

איזו סוכנות ביטוח מבטיחה לי שבמקרה של תאונה הרכב יתוקן במוסכים מורשים בלבד ?

בקשר לשמשות, אם זה לא מקוריות אלו שמשות תוצרת הארץ שלא מתאימות במאת האחוזים וגם גוון ההשחמה שלהן בדרך כלל שונה משאר הרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם ההפרש הוא רק 400 שקלים זה נשמע בסדר גמור. חברה שלי קיבלה הצעה דומה מבחינת תנאים על הפיאט 500 שלה מהסוכנות שעובדת עם פיאט (כולל החלפת חדש תמורת ישן, תיקונים במרכזי של פיאט, השתתפות עצמית מאוד מופחתת ועוד הרבה דברים) אבל בעלות מגוחכת של קרוב ל-2000 שקלים מעל הצעה סטנדרטית מסוכן ביטוח אחר. כמובן שהלכנו על הסוכן האחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אייל

לגבי "חדש תמורת ישן", אני הספקתי למצוא ב-3 חברות

AIG - תמורת פרמיה של 129 שח עם סייג של לא יותר מ-15% מערך הרכב.

9000000 - נותנת תמורת פרמיה של 95 שח.

וכל מוביל - יבואנית יונדאי, לא פירטה פרמיה, אך תופס לשנתיים.

אני מניח שרוב החברות נותנות...

וכל מוביל היבואנית ,היא היחידה שנותנת תיקונים במוסכים מורשים.

פורסם

לא היחידה. כאמור גם בפיאט הביטוח ה"ביתי" שלהם נותן תיקונים במוסך המרכזי. רק שהביטוח הזה "קצת" תאב בצע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני משלם על ה-I10 שלי (1250 אוטומט) 4K ש"ח (חובה + מקיף) לכל נהג מעל 24. זה כמובן כולל גרירות, שמשות ורכב חלופי.

הביטוח שלי הוא אצל סוכן פרטי ולא דרך כלמוביל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...