Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לאחותי פורד מונדאו אוטומטית משנת 2006

בטיפול 120K נרשם שמילאו 6 ליטר שמן גיר ואילו שמן מנוע 4.5 ליטר

אני לא מבין גדול אבל נשמע לי הרבה 6 ליטר לדחוף לגיר.

יש למישהו מושג?

תודה רבה

פורסם

הי,

בתוך הגיר ישנם כ 7.5 ליטרים של שמן. כאשר פותחים את הבורג בגיר לריקון השמן מתנקזים רק כ-3.6/3.5 ליטרים וכל שאר השמן נשאר בגיר (ממיר מומנט והפילטר-אשר לא מוחלף) - כלומר, מתערבב שמן ישן עם שמן חדש.

ממה שאני ראיתי במוסך על הרכב שלי: אחרי הריקון הם משלימים את החסר עם שמן חדש (כאמור בערך 4 בקבוקים של 1 קווארט) וזה מתומחר ע"י היבואן בכמות כ-6.

מה שאני עשיתי לאחר מכן (לא במוסך מורשה אך עם אותו השמן גיר המקורי של מוטוקרפט) - טיפול הבא עוד פעם רוקנטי את השמן גיר ומילאתי חדש - כך שהשמן בתיבה יהיה "יותר טרי" כי עדיין שמן חדש מתערבב עם שמן ישן.

אם אתה רוצה להחליף לגמרי את כל השמן בתיבה זה רק ע"י מכונה יעודית.

הערה - לגבי השמן מנוע זה תקין כי זה מה שנכנס למנוע עם פילטר חדש.

בברכה,

אלכס.

פורסם

שמן מנוע 4.1 ליטר

נוזל ממסרה אוטומאטית 6.7 ליטר

זה מה שמוגדר ע"י היצרן שי לעשות בעת טיפול.

לגבי מה שאלכם אמר לך להחליף שמן ע"י מכונה לא מומלף כיוון שזה יוצר חופשים בגיר.

• תוכן חדש...