Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אז הסיפור הוא כזה - עוד כ3 חודשים הגיס שלי מקבל רכב חדש מהעבודה והרכב שיש לו עכשיו גם מהעבודה והוא אקסנט 2007.

מבחינת מצב הרכב - הרכב נכון להיום תוך כמעט 4 שנים עבר 40 אלף, הבן אדם נהג זהיר והרכב שיש לי היום (קורולה 98 ) נקנה ממנו וטפו טפו היא לא מבקרת במוסך חוץ מהטיםולים השוטפים.

הבעיה היא שהרכב דורש השקעה של החלפת כל הקפיצים וזוג בולמים קדמיים בגלל הבעיה שיש בקורולות שהקפיצים מתעייפים מהר, וגם יש להחליף 4 צמיגים עוד כחצי שנה בערך אני מעריך.

האם המעבר כדאי לאקסנט או שעדיף להקיע באוטו שלי? האם מבחינת צריכת הדלק יהיה שיפור?

האם האקסנט אוטו אמין?

תודה ושבת שלום

פורסם

שלום ארתור, אם יש באפשרותך, המעבר לשנתחון מתקדם הינו מבורך ועדיף לנסוע על רכב חדש,

הקורולה אמנם רכב אמין אבל כמו שאמרת התחילה תקופת הטיפולים הכבדים, היונדאי הוא רכב חמוד וחסכוני בגרסאת ה1400

וגם מאוד אמין! ואם אתה יודע מה העבר של הרכב אז בכלל שווה..

פורסם

כמה חסכוני? אני היום עושה בערך 10 ק"מ לליטר בניעה משולבת

עם האקסנט אני יגיע לזה? כי אני קורא פה שהיא עושה לחלק מהאנשים 1ל9

פורסם

האקסנט היא מכונית שנמצאת בתחתית הקטגוריה שלה - מדובר בתחבורה בסיסית ואמינה, אבל לא יותר מזה. רמת הבטיחות גם היא לא גבוהה (אם כי עדיפה מהקורולה שלך) וצריכת הדלק בפירוש לא טובה. אל תצפה לנתון טוב משל הקורולה שלך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן יצא לי ליסוע לא מעט באקסנט בצבא - סהכ נחמד מאוד הרגשה יותר טובה משלי בקטע של בולמים. נכון שזה לא מזדה או טויוטה חדשה אבל עדיין היא סבבה. הדבר שמפריע לי הוא שהסלד מטפס מאוד מהר למעלה - כלומר אצלי כבר ב3 אלף אני מרגיש שהאוטו סוחב טוב ושם צריך להגיע ל5 בשביל אותה ההרגשה.

בגדול זה לא רכב בשמיים ואני מודע לזה אבל זאת קפיצת מדרגה מבחינת השנתון וגם הרכב במצב טוב. זה רכב לכמה שנים עד שאני יקנה משהו אחר.

יש פה מישהו שיצא לו לבדוק כמה הרכב עושה בנסיעה משולבת? יש מצב להגיע ל1 ל10?

פורסם

תמיד הקורולה הייתה הכי חזקה וזריזה מבין המשפחתיות, גם החדשות של היום, תזכור שהאקסנט בצבא הן עם מנוע 1400 לכן היא קצת עצלנית, אבל בסה"כ אוטו חמוד מאוד, יונדאי עושים קפיצה כל שנה הן מבחינת אמינות, איכות וחומרים.

• תוכן חדש...