Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי כתבה בכלכליסט על ביטול הצורך בתאוריה ללומדי נהיגה על דו"ג עם וותק של מינ' שלוש שנים על רכב פרטי. הבנתי שהתיקון/הצעה עבור. מישהו יודע ממתי נכנס העניין לתוקף? האם יש עוד זמן שכבר אושר סופית?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מצטרף,

אני גם בתהליך הוצאת רשיון נהיגה על דו גלגלי ואשמח לקבל תשובה חד משמעית לגבי הנושא.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

זה תקף רק לגבי רשיון A2 (זה של ה14 כ"ס או 125 סמ"ק)

אז יש לך פטור מתיאוריה,ממינימום שיעורים,מטסט.בעצם יש לך פטור מהכל חוץ ממבחן שליטה במגרש.

V5

פורסם
זה תקף רק לגבי רשיון A2 (זה של ה14 כ"ס או 125 סמ"ק)

אז יש לך פטור מתיאוריה,ממינימום שיעורים,מטסט.בעצם יש לך פטור מהכל חוץ ממבחן שליטה במגרש.

תקרא יותר טוב, החוק החדש מגדיל את הפטור עד לרמה של אופנועי 500 סמ"ק

פורסם
ואם אני מעוניין להוציא עכשיו רישיון ל125 סמ"ק ויש לי שנתיים רישיון על אוטו אני אצטרך לעשות תאוריה?

לא, גם היום עד 125 סמ"ק או 14 כ"ס לא צריך לבצע מבחן תאוריה נוסף אבל החוק החדש אומר שעכשיו מי שיש לו רישיון יותר משלוש שנים גם לא יצטרך לבצע מבחן תאוריה בשביל אופנועים עד 500 סמ"ק(מצטער בעיניין הכוחות סוס אני לא סגור).

פורסם

באמת מעניין מתי זה נכנס לתוקף.

בכתבה אכן כתוב שזה נוגע לכל דרגות הרישיון לאופנועים.

אני גם שוקל כרגע ללכת להוציא רישיון בלתי מוגבל, אבל ממש אין לי כוח לעבור עוד תיאוריה.

פורסם

האמת, שהמצב הזה היה קיים לפני כניסת התקנות החדשות בשנת 2006.

אני הוצאתי רישיון על 500 סמ"ק בתקופת התקנות הישנות, ולא נדרשתי לעשות תאוריה.

עם המעבר לתקנות החדשות כל הפטורים בוטלו (חוץ מפטור לבעלי וותק 3 שנים ברישיון על מכונית, שרוצים רישיון על 125 סמ"ק)

ועכשיו מחזירים את המצב הקודם.

פורסם

רגע אז אם יש לי רישיון על B כבר 8 חודש ואני רוצה ללמוד על אופנוע עד 125

אני לא חייב לעבור תאוריה שוב ?

מתי נכנס החוק ?

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

כל מי שיש לו שאלות מוזמן להפנות אותן למשרד הרישוי, או למורה הנהיגה הקרוב לביתו.

התשובות שתקבלו בנושא הזה בפורום אינן מוסמכות ובעיקר אינן מחייבות, אז למה לטרוח?

פורסם

למה? שום מורה נהיגה לא יאמר לך "עכשיו צריך, והחל משבוע הבא לא צריך". וגם במשרד הרישוי לא תקבל תשובה לגבי חוק עתידי, אלא רק לגבי המצב הנכון להיום.

הנה תשובה מוסמכת לשאלה של דניאל נכון לרגע זה : צריך לעשות תאוריה שוב.

עד שהחוק החדש יכנס יכולים לעבור עוד חודשים ארוכים.

• תוכן חדש...