Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחר שהתייעצתי עם כל כך הרבה אנשים מהפורום בנוגע למערכת שלי,

הגיע הרגע שבו נאלצתי לקבל החלטה סוף סוף! בחרתי את הרכיבים שרציתי, שילבתי אותם יחד עם שלי והלכתי לטוב מכולם- ישראל.

ברשותי עמדו HU - אקליפס 7100, מגבר JL Audio 300/4, קומפוננט 2 חלקים הרץ היי אנרג'י וסאב וופר האבוק 12".

רכשתי מונו בלוק - Sundown SAZ-1500D מישראל (srool), רכשתי זוג טוויטרים - Hertz Hi-Energy ML 28 XL מהיבואן, רכשתי זוג RCA נוספים על מה שהיה לי (Stinger Helix) מישראל ויצאתי לדרך!

הגעתי לישראל לת"א היישר מהדרום הרחוק כולי תקווה לצאת עם מערכת שסוף סוף תציג יכולות שעוד לא שמעתי ברכב שלי,

ישראל עבד על הרכב כל כך קשה וכל שניה של עבודה נעשתה מה-נ-ש-מ-ה! עוד לא ראיתי פדנט כמו ישראל, מקצוען כמו ישראל, תותח כמו ישראל! הבן אדום פשוט לא מוותר לכלום, הוא מתגבר בהרף עין על כל מכשול קטן שבדרך, עובד בצורה כל כך יפה ומקצועית, כל כבל וכבל קיבל יחס אישי ענק.

שלב א':

התחלנו את הכל בפירוק ההתקנה הקודמת שנעשתה בסדר ולא יותר.

ישראל משך ושיחרר כבלים בכל הרכב, החזיר כל דבר למקומו ואז התחלנו בהתקנה.

ישראל משך את חוטי המתח (4G ו-8G - שהבאתי יחד עם הרכיבים שלי) לאורך כל הרכב,

משך חוטי רמקול (אומגה אודיו) בעובי 2.5 מ"מ למידבאסים ויחד עם זאת 1.5 מ"מ לטוויטרים,

משך שלישיית RCA Stinger Helix, Audison Connection, ו-3 מ"מ של כבל Remote.

הכל על גבי מסלול מסודר, פלאגים מסודרים, קליפסים מסודרים, סופיות וכו'.

שלב ב':

כל דלת קיבלה יחס אישי רחב, הודבקה יריעה קטנה של איטום מאחרי כל מיד באס,

כל מיד באס הותקן במקום שלו עם שיפצור של ההגבהה המקורית של הרכב, הדלתות נסגרו ונוספו קליפסים שהיו חסרים.

שלב ג:

החלה העבודה במכסה המנוע, כל הקשור בחיבור הכבלים למצבר, הורכבה נעל מצבר של Stinger עם מקום לכל המתח שהועבר ברכב, בתי הפיוז סודרו והוצא הפיוז עד לאחר סיום ההתקנה.

שלב ד':

נעשה איחד חוטים, חיבור חוטים וכו' לפלאג ה-HU.

שלב ה':

החלה העבודה על פלטת המגברים, ישראל לקח מידות מדוייקות וסידר פלטת עץ MDF, עיגל פינות, עיצב אותה על פי עיצוב המושבים האחוריים, מדד את המגברים, בנה כניסות ויציאות לכל אלמנט וריפד אותה בלבד בעזרת דבק מגע וסיכות מהדק תעשייתי.

המגברים נתברגו אל הפלטה והחל סידור הכבלים על גבי הפלטה ברכב.

שלב ו':

חיבור הפיוזים במכסה מנוע והתחלת הכיוונים.

מכיוון שהסט 2 חלקים הועבר לתצורה אקטיבית נעשו כיוונים לאט ובעדינות על ידי ישראל תחילה ואז נכנס לתכנית רוני שכיוון לי את המערכת ממש בעדינות עד שהייתי מרוצה והיה מרוח לי חיוך מאוזן לאוזן!

לסיכום:

לפי דעתי ולאחר שראיתי כל כך הרבה התקנות וחוויתי כל כך הרבה התקנות,

ישראל הוא מתקין על! תותח על! מקצוען! פדנט אמיתי! שמח מאד שעשיתי את הבחירה הזו!

תמונות של סוף ההתקנה אעלה היום או מחר.

חזרתי הבייתה לדרום מרוצה ושמח,

אביעד.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

תתחדש בחור , עשית בחירת רכיבים קפדנית וטובה אני בטוח שהתוצאה תהיה בהתאם.

מה לגבי בידוד הדלתות , בתיכנון ?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

קודם כל אני שמח שאתה מרוצה,

ושאכן ישראל משקיע והיה לו ולי ממש כיף להעניק לך שהרי אתה בחור טוב שכיף לעזור לו.

וכל שנותר לי להגיד לך,

תתחדש ותהנה!

ושבאמת שומעים אצלך ממש טוב (רק חס לך איטום בדלתות 8) )

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

תמונות אני אעלה מחר.

בידוד רציני יעשה (זה בטוח!) כאשר הכיס שלי יתאושש מעט לאחר ההוצאה הנכבדת הזו (אחרי הכל אני השבוע מתגייס לאחר שנה וחצי של דחייה וכסף זו קצת בעיה עבורי ברגעים האלו).

אני מבטיח שפה עוד לא נגמר הסיפור של המערכת שלי ושיש לי עוד הרבה הרבה תכניות לעתיד שאני יבצע בוודאי יחד איתכם :wink:

רוני, תודה רבה רבה על העזרה, הכיוונים, התמיכה והייעוץ!

נעים לי לשמוע את הפידבקים האלה אחרי כל ההשקעה והמסע הקטן שעשיתי.

בלעדיך המערכת שלי עדיין הייתה נשמעת אנמית ולא מלאה כמו שהיא היום, שיחקת אותה!

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם
מה הרעיון בלפתוח שרשור כזה בלי תמונות?

מה אתה מצפה לקבל כתגובה אם אין על מה להגיב?

.

.

+1 .

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

תתחדש.

אין ספק שישראל הוא מתקין מהיותר מוערכים (לפחות בעיניי).

תהנה מהסאנדאון לפחות כמו שאני נהניתי.

ויאללה תעלה תמונות !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
תתחדש ותהנה :-)

ותוכל הרבה מנגו :lol::lol::lol:

מה? המנגו כבר בשל? :-)

ישראל ללא ספק ראוי לקומפלמנטים שנותנים לו.

בחור זהב עם ידיים נהדרות שיכול לעשות בית ספר למתקין המצוי של הארץ הזו.

באמת אין הרבה הגיון בלהעלות שרשור שכזה ללא התמונות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תמונות של סוף ההתקנה אעלה היום או מחר.

עבר היום, עבר מחר ועבר אחרי מחר. בלי תמונות השרשור הזה לא מעניין.

ננעל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...