Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהסתבך זה שלפותח השרשור יש תפיסת מציאות אחת ולאוויס יש אחרת.

אין צורה לדעת מה באמת קרה שם, מה גם שחשבונית על החלפת גיר לא אומרת שהוחלף גיר.

אתם רוצים קבלה על זה שבדקו לי ראש מנוע ופתחו הכל? יש לי.

האם בפועל עשו את זה? ממש לא!

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים יקרים,

העסק פה די יצא משליטה..

למען ההגינות אני ממשיך לעדכן בהתפתחויות: אז מה שכתב גיל זה נכון אכן קיבלתי אימייל הערב עם חשבונית מצורפת על החלפת גיר. בנוסף, לאור בקשתי מהמנהל הטכני של אוויס אני יכול לבדוק את הגיר במוסך מורשה על חשבונם. אני חייב לציין שמאז הבוקר כל האנשים שאני מדבר איתם הם חברותיים ומקצועיים, לא מסננים אותי ואפילו מתקשרים אלי ביוזמתם. כולל אנשים המוסך שאחד מהם אפילו קרא לי אחי (אין בנינו שום קירבה משפחתית אם למישהו יש ספק).

עדיין לא הוצאתי את הרכב מהמוסך, אעשה זאת מחר ואני מקווה שבשישי אבדוק אותו במוסך מורשה.

כפי שכתב פה אחד המגיבים, אין דרך לדעת אם חשבונית מעידה על העבודה בפועל, במיוחד לאור העובדה שכשביקשתי חשבונית כזו לאחר הטיפול, סירבו. מה שכן, עושה רושם שאוויס תדאג שיהיה לי גיר שעובד עד תום תקופת האחריות.

בגירה - מצטער אם ההתנסחות שלי לגבי אוויס שלהם אתה מצדיע גרמה לך לרתוח. אני לא ילד, ולפי הסגנון שלך אני מנחש שאני מבוגר ממך בהרבה.

בנוסף לזה אני מנחש שזה לא מקרי שברגע שנציג אוויס התחיל להיות מעורב בשרשור הזה הוסיפו את התוספת המגוחכת [רוצה גיר חדש לרכב משומש תחת אחריות] מה שלא ביקשתי מעולם.

תוספת הכותרת הזו וההתגייסות משולחת הרסן של אחראי פורום שיפורים לטובת אוויס אומרת דרשני.

בכל מקרה אני מציג את הסיפור שלי כמו שהוא כל עובדה היא פשוטה ומדוייקת ואשמח למסור את כל הפרטים למי שיהיה מעוניין. אין לי שום עניין להשמיץ את אוויס אני מספר את הסיפור שלי וכל מי שיקרא את הפוסט הזה יכול להחליט בעצמו איך לנהוג והיכן לרכוש רכב.

במידה ויהיו התפתחויות נוספות אמשיך לעדכן.

פורסם
קודם כל למי שהוסיף את הכותרת [רוצה גיר חדש לרכב משומש תחת אחריות] - אני לא רוצה גיר חדש. אני רוצה גיר משופץ עם חותמת איכות של יונדאי כפי שהייתי מקבל אילו הייתי משקיע משהו כמו 6500 שח (הצעת מחיר שקיבלתי בטלפון לפני שהתחלתי להתמקח) במוסך מורשה של יונדאי.

לגבי העשרות שאני מכיר והאם יש מישהו שקנה מאוויס - אז התשובה היא לא. אנשים קנו מחברות אחרות, אגב, לפני המקרה הפנתי אנשים לסוכן שקניתי ממנו, תוך חודש הפניתי אליו 2 אנשים. אף אחד לא קנה בסוף. מאז הבלאגן שיש לי איתם ואין אף אחד שמכיר אותי שלא שמע על זה, אף אחד לא חושב לקנות מהם. כמו שמישהו ציין כאן, זה לא כמו שהם החברה היחידה בשוק וכשאתה מכיר סיפור כזה מעצבן פשוט לא בא לך להתעסק איתם.

קודם כל זיו - אני חייב לציין שאתה מתלונן בלי סוף ודורש כמו ישראלי מצוין. מעניין אם המחיר ששילמת על הרכב ברכישה היה זהה למחיר של רכב חדש מיונדאי או שאתה מצפה לקנות רכב משומש מליסינג בזול ולקבל רכב חדש.

אתה לא תקבל גיר עם חותמת איות של יונדאי ואין סיבה לכך. התקלקל הגיר תקבל חלופי. הגיר לא חדש? גם הרכב שלך. לא חדש עכשיו ולא שקנית אותו. אתה מקבל מוצר שמתאים לרכב. רצה חדש עם חותמת של יונדאי וותר על האחריות ותקנה - בשום מקום לא רשום שיחליפו לך את הגיר לאחד חדש ומקורי מהיתרן.

אין לי קשר לאוויס חוץ מהעובדה שרכשתי מהם רכב לפני כמעט שנתיים. הנציג היה אדיב, הרכב הוכן לפי דרישותי והוא משרת את אישתי עד היום בנאמנות ואמינות רבה.

ההתנהגות שלך כל כך בכיינית שגם עם נקודות הצדק המעטות שלך קשה להזדהות.

גם אחרי שהגיע הנציג והבטיח לסייע ולטפל במקרה שלך אתה ממשיך להתלונן ולבכות.

אחרי שכמה אנשים עונים נגדך במקום לראות אם אתה בסדר אתה מאשים אותם ואת הפורום בהתנכלות. בקיצור אם כולם אומרים שאתה שיכור - לך לישון.

חזור אליינו רגוע ולאחר קבלת הרכב/בדיקתו...

פורסם

לפותח השרשור

קודם כל תגיד תודה שטיפלו בך.

אם היית מתעסק עם יבואן רכב כמו שאני התעסקתי בעבר היית בוכה. כי איתי למשל, חיכו עד ליום שתעבור האחריות, לא רשמו באף מקום שהתלוננתי ולאחר שעברה האחריות באו ודרשו כסף.

דבר שני, לא קנית רכב חדש. הם לא חייבים לטפל בו במוסך מורשה מטעם היבואן הם רשאים לטפל בו במוסך מורשה

של משרד התחבורה וזה בסדר, אני לא רואה כאן משהו בעייתי. אתה התלוננת, הם נתנו לך מענה.

פורסם

אין צורה לדעת מה באמת קרה שם, מה גם שחשבונית על החלפת גיר לא אומרת שהוחלף גיר.

אתם רוצים קבלה על זה שבדקו לי ראש מנוע ופתחו הכל? יש לי.

האם בפועל עשו את זה? ממש לא!

כל אדם פרטי יכול להשיג ממוסך קיקיוני כזה או אחר אישורים.

אני עדיין בספק שחברות ליסינג ענקיות יתחילו לזייף חשבוניות ומסמכי טיפול...

פורסם

לאור הטענות שהועלו פה, הייתי חייב להגיב:

חברים יקרים,

Avis היא חברה בינלאומית, עם מוניטין שנבנה לאורך למעלה מ- 60 שנה ברחבי העולם.

חברה ציבורית ושקופה, מחזיקת תו איכות ISO9001, החברה היחידה שמציגה באתר האינטרנט שלה בדיקות קניה לכלי הרכב העומדים למכירה, ונותנת ללקוחותיה פירוט מלא של הסטוריית התחזוקה של הרכב.

אם יש סיבה אחת שתגרום ל- Avis לסכן את כל הנכסים הללו ואת תדמיתה כנותנת השירות מס' 1 בתחום ולזייף מסמך רשמי (בגלל כמה אלפי שקלים בודדים) – אני אשמח לדעת מהי.

וזאת מעבר לעובדה הפשוטה שניתן בנקל לבדוק את אמיתות המסמך – פשוט לגשת למוסך.

גיל מאוויס.

פורסם

קראתי את השרשור הארוך.

אני מסכים שהיו פגמים בהתנהלות אויס אבל בסה"כ פותח השרשור זכה למענה הולם.

אני אסכם את תחושתי, שמדובר בלקוח קנטרן, הכותרת שניתנה לשרשור צורמת במיוחד.

אין לי דבר וחצי דבר עם אויס, נהפוך הוא, אני לעולם לא הייתי קונה רכב מהשכרה מאותה הסיבה שלא הייתי מתחתן עם זונה...

אבל קנית זול, קיבלת זול ואפילו טיפלו בך לכל אורך הדרך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כל הכבוד לאוויס!!!!

רכב בן 3-4 לתת לרכב אחריות זה שאפו.

ידידי תיקנו לך את הרכב. לא קניתה במחיר "מחירון" ,קניתה ביודעין רכב בסיכון גבוהה יותר.(השכרה ,ליסינג)

נסעתה ברכב X ק"מ עד שנהרס הגיר(באמתך או לא).בבדיקה של הרכב לפני הקניה כנראה הגיר יצא תקין אחרת פרפקציוניסט שכמוך לא היה קונה.

אוויס עומדת בהתחיביות שלה ומתקנת

לי זה נשמע כמו צל"ש

אני דווקא מעדיף עכשיו לקנות רכב מאוויס מפני שמאדם פרטי רגע אחרי הקניה הייתה מקבל כלום.

כל הכבוד אוויס. ישר כוח.

פורסם
אין לי דבר וחצי דבר עם אויס, נהפוך הוא, אני לעולם לא הייתי קונה רכב מהשכרה מאותה הסיבה שלא הייתי מתחתן עם זונה...

עוד "גבר" שצריך לקרוע את הניילונים מהרכב. :wink:

אין לי בעייה עם העלבון לאוויס אבל זה לא יפה להעליב את בנות המקצוע העתיק בעולם.

פורסם

מה, לימודי הקשקשת הפכו אותך לפוסט מודרניסט?

אם אוויס פעלה בהתאם למה שכתוב בחוזה - דיינו.

זה לא מסובך, זה פשוט מאוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אותי אישית השרשור הזה דווקא שכנע לבדוק אם יש באוויס את הרכב שאני מחפש:

גיל- אני צריך יונדאי אלנטרה מנוע 2000 בת 4 בערך.:lol:

לפי ההתנהלות נראה לי מקום בטוח לקנות בו.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
אומרים באנגלית: And the plot thickens

ואומרים גם הרבה דברים אחרים שבחרתי לא לכתוב בתגובה שלי, באנגלית או בשפות אחרות.

בחרתי בנוסח הזה בכוונה תחילה.

תתמקד, במחילה, בהוספת פסיקים או מחיקת שלוש נקודות שלדעתך מיותרות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תתמקד, במחילה, בהוספת פסיקים או מחיקת שלוש נקודות שלדעתך מיותרות.

שים קפלס"ט ורד למקלט, עוד שניה זה מתחיל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...