Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

המצב שלי היום בעייתי קצת, כבר עשיתי שני טסטים ולא עברתי (ראשון זוועה, שני טעות אח טיפשית), עכשיו למורה שלי אין טסט לתת לי ב3 שבועות הקרובים, האם זה אפשרי לעבור מורה במצב כזה?

פורסם

תשמע , לפני דעתי לא כדאי לעבור בגלל שלמורה שלך אין טסט בשלושה שבועות הקרובים. אלא אם כן אתה טס בדיוק עוד שלושה שבועות, או שאתה חייב את זה בדחיפות , או ווטאבר.

אל תשכח כשאתה תעבור למורה חדש , אתה תלמד על רכב אחר, תצטרך להתרגל , וכמובן שהמורה ירצה לעשות לך עוד כמה שיעורים בשביל לראות מה אתה יודע, וגם להרוויח מן הסתם.

כעקרון אתה יכול לעבור מורה בלי בעיה, וכל מורה יקבלך בברכה.

לפי דעתי לא מומלץ, אלא אם כן נשמתך כבר יצאה ממקומה ואתה לא סובל את המורה/ לא עברת 10 טסטים/ מזל חרא.

לשיקולך.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני הייתי אצל מורה באשדוד, שאגב היא עיר שלעבור טסט שלישי - רביעי הוא נורמלי לחלוטין,

טסט שני ושלישי הכשילו אותי על שטויות ובטסט השלישי היה בלאגן שלם שהצלחתי להעמיד שלושה עדים אל מול הטסטר

אבל ראיתי שזו מלחמה שגם אם תנצח, כולה תחסוך רבע ממחיר הטסט וימרחו אותך שבועות...

עברתי לרחובות עשיתי שלושה שיעורים ניגשתי לטסט ועברתי. אם הוא לא מוכן להביא לך טסט עד סוף החודש (שלוש שבועות זה לא בשמיים) תעבור.

פורסם

טוב אני חושב שאני לא אעבור,פשוט מבאס כבר מלא חברה עוברים(שהם קטנים ממני) ואני תקוע, אבל לא נורא נחכה עוד קצת וזה ישתלם במיוחד אחר כך עם האוטו הפרטי!!

תודה ולילה טוב

פורסם

לא נורא חביבי, אני מכיר את הלחץ הזה של להוציא רשיון ולנהוג. אבל תאמין לי חודש יותר , חודש פחות , לא ישנו הרבה.

בהצלחה!

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אם נכשלת בטסטים זה לא אומר שהבעיה אצל המורה, פעם הבאה יצא לך יותר טוב, יש כל מיני סוגי כשלונות אבל להחליף מורה זה תמיד כאב ראש, רד מהרעיון

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לרגע לא אמרתי שזה בגלל המורה!, פשוט למורה אין טסט להביא לי בגלל זה חשבתי לעבור, אבל ירדתי מהרעיון

תודה!

פורסם
אם נכשלת בטסטים זה לא אומר שהבעיה אצל המורה, פעם הבאה יצא לך יותר טוב, יש כל מיני סוגי כשלונות אבל להחליף מורה זה תמיד כאב ראש, רד מהרעיון

זה מאוד תלוי!

יש לי חבר שבזמנו נכשל בהמון טסטים (שמונה, משהו כזה) עבר מורה, ועבר טסט ראשון. המורה פשוט לא היה מוצלח, בלשון המעטה, והוריד לו את הביטחון.

אם הסיבה היא רק טסט עוד שלושה שבועות (במילא יש שבועיים בין המבחנים? או שביטלו את זה?) זו לא סיבה לעבור מורה, בגלל הסיבות שצוינו. אבל אם יש יותר מכך - עבור מיד מורה!

• תוכן חדש...