Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי המערכת הבאה:

pionner deh5050ub

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=681439

רמקולים קדמיים

קומפוננט gto6507 jbl

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472469

רמקולים אחורים

JBL CS3196

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=417684

מגבר mac audio zx4500

http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=712410

לאחרונה רכשתי סאב של mtx 250 rms וחיברתי אותו למגבר בגישור. המגבר היה נכנס לפרוטקשן תוך 20 דקות דבר שלא היה קורה בסאבים הקודמים שהיו לי:kicker es,rockford p1

לכן החזרתי את הסאב וקיבלתי זיכוי אליו של 900 ש"ח כי לא התאים לי שהוא ניגן 20 דקות.

עכשיו אני דיי מבולבל ולא יודע מה לעשות ?

האם הבעיה היא במגבר? הוא לא נועד לעומסים האלה?

האם לרכוש מונובלוק בנוסף למגבר, אם כן איזה אתם ממליצים אני מחפש מונובלוק קטן כי אין לי הרבה מקום ועוצמתי כמה שניתן בתקציב התקציב שלי הוא 700 ש"ח +- פתוח ליד שניה.

מצד אחד נתקעתי אם זיכוי של 900 ש"ח בחנות שזה דיי מגביל אותי מה יותר כדי לקחת יד ראשונה סאב או מונובלוק?

אני אשמח לשמוע את דעתכם אך לצאת מהמצב הזה בצורה הכי טובה.

פורסם

תמיד טוב להביא מונובלוק אם אפשר.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

ברור שאם יש לך את הכסף עדיף לך לקנות מונובלוק + סאב.

אבל אם לא בא לך להשקיע תיקח סאב אחר - אמרת שהמגבר לא נכנס לפרוטקשיין עם סאבים אחרים, נכון?

פורסם

אם סאב kicker es הוא היה נכנס לפרוטקשן אחרי 40 דקות

כאשר עמדו אצלי 2 סאבים של p1 היו מנגנים שעות בלי להיכנס לפרוטקשן כך שאני לא יודע במה הבעיה כי הקיקר הוא היה 150 rms

ולאומתו חיברתי 2 סאבים שהם בעלי הספק זהה אני חושב והוא לא היה נכנס לפרוטקשן

פורסם

כן היום דיברתי גם אם המעבדה של היבואן מה שהם אמרו לי זה פשוט לקנות מגבר חזק יותר או לא לשמוע בווליום גבוהה לא תשובה שלה שציפיתי הטכנאי אמר שהמגבר אמור לעבוד ככה שאני פשוט מעמיס אליו יותר מידי למרות שהזכרתי לו על הצהרות היצרן שהם 300 rms בגישור ואני משתמש בסאב שדורש רק 250 הוא עדין אמר שאין בעיה במגבר

לגביי החיווט לאחר שחזרתי להחזיר את הסאב המוכר בדק את החיווט לפי מד מתח וכל המיכשור והוא לא מצא בעיה כולשהיא

כך שזה עוד יותר מסבך לי העניינים

למישהוא יצא לעבוד אם המגבר הזה לשם השוואה תוך כמה זמן הוא היה נכנס לפרוטקשן או בכלל?

פורסם

בוקר טוב

אני אישית לא נתקלתי במגבר הספציפי הזה, ולא יצא לי לעשות כיוונים או התקנות איתו לכן אני לא יכול לתת חוות דעת מקצועית ספציפית על המגבר הזה

(אני רק אציין שמגבר שמצהיר על עצמו כ-4*125 RMS ושמחירו כל כך נמוך מייצר ריח חזק של דגים סביבו :lol:)

אבל לא צריך להיות מומחה גדול כדי להבין שמשהו מאוד עקרוני לא בסדר אצלך במערכת

לדבריך המגבר עובד בסדר עם סאבים שעובדים בתצורת 4 אוהם אבל נופל בפרוטקט עם סאבים שעובדים באותו תחום התנגדות של ה4 אוהם

כנראה שסאבים שצריכים קצת יותר בגיין וקצת יותר מאמץ מכניסים את המגבר לקליפינג

על פניו ועל סמך הנתונים שהצגת אני חושב שעליך לחזק את מערכת הכבלים בהתקנה ודרך כך לחזק את אספקת המתח למגבר

כמובן שהוספה של מגבר חזק יותר או מונובלוק יהיה פתרון עדיף בעולם אידיאלי שבו לכסף אין משמעות (לדבריך זה לא המצב אצלך בשלב הזה)

דרך אגב אני ממש מתפלא על התשובה של טכנאי היבואן, זה נשמע לא מקצועי ובהחלט לא תשובה שלקוח צריך לקבל מאיש שירות כשישנה בעיה

פורסם

מבחינת החיווט אני החלפתי כבל פלוס לכבל הרבה יותר עבה לאחר ש 2 פיוזים פשוט נמסו טוטאלית לאחר שהחלפתי לא ניתקלתי יותר בבעיה הזו גם כבל rca החלפתי ליותר טוב ועדין הבעיה של הפרוטקשן נישארה

פורסם

אתה יכול לפרט מה זה "כבל הרבה יותר עבה"

האם עשית זאת גם לגבי כבל המינוס ?

RCA לא בהכרח קשור לבעיית קליפינג שקורית לאחר מאמץ

ולא הבנתי למה פסלת את האופצייה שהסאב שרכשת פשוט היה דפוק

יש מצב (שקורה די הרבה) שסאב עם נתק בסליל מכניס מגבר לקליפינג כאשר הממברנה עובדת בתנועות רטט מוגברות ומהירות ולאורך זמן

הייתי ממליץ שוב לעבור על נושא הכבלים (אולי גם לשקול הוספת קבל) לבדוק מצבר וטעינת אלטרנטור (עדיין אני לא יודע על איזה סוג רכב מדובר) וניסיון מחודש עם סאב חדש בזיכוי שיש לך בחנות

דרור

פורסם

לגביי כבל הפלוס צירפתי תמונה אך שהבנתי זה כבל פלוס שמשתמשים במטוסים לאחר שהחלפתי אותו במקום הכבל שמגיע בחבילה הבסיסית לא חזרה לי הבעיה של הפיוז במינוס לא נגעתי והוא נישאר מהחבילה הבסיסית

ומדובר על סוזוקי ליאנה שנת 2002

מצאתי מונובלוק יד שניה שיחסית בתקציב שלי האם שווה לקחת אותו?

BOSS דגם CX3500D

DSC00576.jpg

DSC00578.jpg

פורסם

ניסית להפוך את הקוטביות של הסאב ?

אני ממליץ לך לפנות למתקין מקצועי שיבדוק את ההתקנה, כי איך שנראה שחיברו את המגבר - לאו דווקא מרמז על מקצועיות יתרה. קח את הזיכוי שמגיע לך וגש למתקין מקצועי.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

היום היתי אצל מתקין ולאחר שהסברתי לו על הבעיה הוא אמר שכניראה הבעיה באלטרנטור שלא מספק מספיק מתח למצבר או שהמצבר חלש מדיי יחסית למערכת לא בדיוק הבנתי את המשמעות

הרכב שלי הוא סוזוקי ליאנה 2002

המצבר הוא חדש ניקנה לפני 3 חודשים והוא 45 אמפר

ולגביי האלטרנטור אני לא יודע מה ההספק שלו הוא הציע לי או לשים 2 סאבים קטנים ונצילים יחסית או לשים קבל אבל הוא אמר שזה לא יפתור את הבעיה כולה

יש למישהוא מושג אך אני יוכל לפתור את הבעיה כולה להחליף מצבר ואלטרנטור?

אך אני יוצא מהבעיה הזו במינימום הוצאות והאם בכלל שווה להשקיע במונובלוק מכיוון שוהא עצמו ידרוש מתח נוסף

• תוכן חדש...