Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן כן, מכון אוקזוסטים בטעם של פעם...פסיכופט לא קטן אגב, מתעסק עם חומר שנצבר בתוך ממיר קטליטי במשך 10 שנים ונושם אותו כאילו אין מחר, מחזיק בסה"כ מסכה אחת קטנה על הפה וזהו.

מה שכן - אחרי ריקון האגזוז האוטו אכן הרגיש יותר פתוח והצליל מהאגזוז היה עמום יותר.

בלי קשר - בזמנו נסעתי אך ורק על ביו דיזל, כך שהעניין הסביבתי לא הדאיג אותי במיוחד. אם הייתי חוזר לסולר הממיר היה עולה בחזרה על המכונית.

פורסם

may ths force be on you (ובזה אני מתכוון שגורמים בעלי הסמכות יקפצו עלייך וידאגו לשלח את רכבך לקיביני**)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

נו,איך אמרו בפארודיה של מל ברוקס spaceballs

may the shvortz be with you

ואני מקווה שהאגזוז שלך יעשה מה שהאגזוז במיניוואן עשה בסרט אחרי ששמו לו את הפחית הזו.. :twisted:

פורסם

אוטובוס מסיע ביום יותר ממה שאתה מסיע בשנה.

וזה יותר בכיון אולי מה שאתה עושה בשבוע.

ליביו - לא נוסע בפריאוס - אבל גם ברכב הקודם שלו שבעלים קודם טרח להוריד ממיר - הוסיף חזרה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני חושב שאתם סתם נוזפים על הבחור יותר מידי ואיחולים שונים ומשונים זה כבר מוגזם לגמרי. אף אחד לא התיחס לממיר קטליטי לא תקין לאומת רכב ללא ממיר בכלל. מה עם רכבי דיזל לא תקינים, כל מיני טנדרים שמוצאים עננים של עשן שחור וחונקים?

יש הרבה משפרי רכבים שהורידו ממיר ברכבי טורבו שלהם ואתם נוזפים דווקא בבחור עם 206 שפליטת מזהמים אצלו נמוכה יותר מרכבים משופרים שצורכים יותר דלק?

אתם מתנפלים על הבחור שרוצה להוריד ממיר כאילו הוא הגרוע ביותר מכל המזהמים. מה עם תחנות כוח המופעלות בפחם?

לכל חסידי דאגה לסביבה שמבינכם, יש מספיק מכוניות על הכביש שמזהמות אויר בצורה נוראית, החל מסובארו DL עם קרבורטורים לא תקינים מסוף שנות 80 שיוצא להן ענן עשן שחור שחונק ועוד ומלא דוגמאות של רכבים מוזנחים שמסתובבים על כביש. ממיר קטליטי, זיהום אויר - מה משמעות של סיסמאות האלה, כאשר חלק גדול מאנשים מכין את הרכב לטסט כדי לעבור את הבדיקה? מראש מחממים את המנוע, הממיר, שמים תוסף. אז בבדיקה הכל יהיה בסדר ואחרי יומיים שוב זיהום אויר עד לטסט הבא. מה עשינו בזה?

מעבר לזה, יש על הכביש מספיק מכוניות ישנות שלא עומדות בתקנים מודרניים של זיהום אויר, כולל רכבים עם קרבורטור. למה? כי לאנשים אין כסף לקנות רכב חדש ולא מזהם, בגלל המיסים הגבוהים.

אני מסכים שרכבים צריכים לזהם אויר כמה שפחות (כל עוד זה מונע בבנזין או סולר במידה כזאת או אחרת הרכב יזהם - אין מה לעשות). אבל כדי שזה יקרה, צריך לנקוט צעדים אמיתיים ולא סיסמאות, גינויים והכנה לטסט.

המצב מאוד מזכיר לי מחלמה בתאונות דרכים. איך פותרים בעיית תאונות דרכים? ע"י האלעת קנסות והגברת אכיפה של מהירות.

ד"א, בחלק ממנועים הבדל בהספק מנוע ברכב עם ממיר וללא ממיר משמעותי. מנוע M30 של BMW למשל, ללא ממיר בגירסא 3 ליטר זה 197 סוסים ועם ממיר 188.

הבהרה:

לא אמרתי שצריך להוריד ממיר ולא עודדתי את זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...